Здравей Гост

СВЕТА ОТ 2011 ДО 2019 ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЕДНА УРАНЯНКА

• 4 Отговора
  • 1726 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Тук имам намерение с няколко изречения да правя прогнози в световен мащаб...Идва и такова време...Да видим..,за мен е предизвикателство...Няма да си позволя да поправя дори и правописна грешка.... :P ;D...Ако намерите такава не ме съдете...,просто компютрите са виновни...и фонетиките...Четете м/у редовете...Дано Ви е полезно....

2011-ТА...

Трудна...,трудна защото е фалшива...,защото срещу фалша се борят тежкарите Сатурн-Везни /7-ми мунданен/..Уран-Овен/1-ви мунданен/ , Плутон-Козирог/10-ти мунданен/...Нептун-Водолей-Риби.../11-ти и 12-ти мунданни/....Света е изправен пред тежко предизвикателство...и това предизвикателство се нарича ПРОМЯНА..БЪРЗА , БЕЗВЪЗВРАТНА, КОНКРЕТНА И ТОЧНА В ИМЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ,НА БАЛАНСА , НА ПАРТНЬОРСТВОТО НА ЯСНИТЕ ЦЕЛИ И НАМЕРЕНИЯ...В ИМЕТО НА БЪДЕЩЕТО....Много и внезапни обрати предстоят до месец октомври....Нова технология свързана с красотата и стареенето ще бъде предложена на света.... ;D....От октомври до края на календарната 2011-та много приказки..,при това красиви ще се изприказват по света...НОВ ФЕНОМЕН В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО ЩЕ СЕ ПОЯВИ.....
Криза НЯМА...ТЯ Е АМБИЦИЯ И ПРОДУКТ НА БЕЗКАСОВИТЕ РАЗПЛАЩАНИЯ.....Труден период за химическата индустрия...МНОГО ВЕТРОВЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА ...ЗА БЪЛГАРИЯ.....СУХА И СТУДЕНА МРАЗОВИТА ЗИМА....

Ще продължа.... :P ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: СВЕТА ОТ 2011 ДО 2019 ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЕДНА УРАНЯНКА
« Отговор #1 -: Август 01, 2011, 11:53:25 pm »
2012-та ..за нея в специална тема...,защото доста се спекулира... ;D
Ще я разбия по месеци... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Август 02, 2011, 10:21:28 am »
я по-добре кажи през коя година щатите ще фалират  ;) (шегувам се хей, да не ме вземете на сериозно), но извън шегата голяма игра се играе отвъд океана - в близките няколко години ще сме свидетели на уникални промени в икономиките

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2011, 07:48:53 pm »
я по-добре кажи през коя година щатите ще фалират  ;) (шегувам се хей, да не ме вземете на сериозно), но извън шегата голяма игра се играе отвъд океана - в близките няколко години ще сме свидетели на уникални промени в икономиките

2016-ТА.....

*

akruks

« Отговор #4 -: Ноември 09, 2011, 09:11:35 pm »
е нали според  Нострадамус ще ги има щатите до 4000-та година  8)