Тук имам намерение с няколко изречения да правя прогнози в световен мащаб...Идва и такова време...Да видим..,за мен е предизвикателство...Няма да си позволя да поправя дори и правописна грешка....

...Ако намерите такава не ме съдете...,просто компютрите са виновни...и фонетиките...Четете м/у редовете...Дано Ви е полезно....
2011-ТА...
Трудна...,трудна защото е фалшива...,защото срещу фалша се борят тежкарите Сатурн-Везни /7-ми мунданен/..Уран-Овен/1-ви мунданен/ , Плутон-Козирог/10-ти мунданен/...Нептун-Водолей-Риби.../11-ти и 12-ти мунданни/....Света е изправен пред тежко предизвикателство...и това предизвикателство се нарича ПРОМЯНА..БЪРЗА , БЕЗВЪЗВРАТНА, КОНКРЕТНА И ТОЧНА В ИМЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ,НА БАЛАНСА , НА ПАРТНЬОРСТВОТО НА ЯСНИТЕ ЦЕЛИ И НАМЕРЕНИЯ...В ИМЕТО НА БЪДЕЩЕТО....Много и внезапни обрати предстоят до месец октомври....Нова технология свързана с красотата и стареенето ще бъде предложена на света....

....От октомври до края на календарната 2011-та много приказки..,при това красиви ще се изприказват по света...НОВ ФЕНОМЕН В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО ЩЕ СЕ ПОЯВИ.....
Криза НЯМА...ТЯ Е АМБИЦИЯ И ПРОДУКТ НА БЕЗКАСОВИТЕ РАЗПЛАЩАНИЯ.....Труден период за химическата индустрия...МНОГО ВЕТРОВЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА ...ЗА БЪЛГАРИЯ.....СУХА И СТУДЕНА МРАЗОВИТА ЗИМА....
Ще продължа....