Здравей Гост

Re: КОЕ ОПРЕДЕЛЯ УРАНОВИЯ ТИП В АСТРОЛОГИЯТА???

• 58 Отговора
  • 11310 Прегледи
*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #15 -: Юли 31, 2011, 12:05:50 am »
СЛВ опозиция  Уран:
- 20 Януари 2015
- 3 Май 2030

Сатурн 135 Плутон:
- 6 Юли 2032

Сатурн секстил Плутон:
- 27 Декември 2012
- 29 Март 2026

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Юли 31, 2011, 12:10:37 am »
СЛВ опозиция  Уран:
- 20 Януари 2015
- 3 Май 2030

Сатурн 135 Плутон:
- 6 Юли 2032

Сатурн секстил Плутон:
- 27 Декември 2012
- 29 Март 2026

:kiss2: :58: Мерси.... :-* :-* :-*

« Отговор #17 -: Юли 31, 2011, 11:45:33 am »
Специалитетът на ресторант "УРАН" са неочакваните обрати на съдбата, имате ли такива, с какви аспекти ги свързвате ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Юли 31, 2011, 01:34:12 pm »
Специалитетът на ресторант "УРАН" са неочакваните обрати на съдбата, имате ли такива, с какви аспекти ги свързвате ?

Точно с Уранянски.... ;D

« Отговор #19 -: Юли 31, 2011, 01:46:49 pm »
Когато бях млада много често се срещах с астроложката Деметра. Много рядко в разговора тя намесваше астрологията, но аз попивах всяка дума. Казвам Ви какво съм чула от нея, а аз съм много малка по астрологичен ръст да давам оценки.
     В първите години на демокрацията са правили астрологично изследване по чукарите на Родопите на дълголетниците. Тогава тя ми каза, че общото между всички дълголетници било че са уранови типове и не ядяли домати. Каквото съм чула това Ви казвам колкото и глупаво да Ви звучи. Отношенията между мен и нея не са били такива, че да питам някакви подробности.

Интересно, преди години познавах една баба столетничка. Беше Водолейка, но за съжаление не съм я питала дали яде домати. По тази логика мъжът ми, който е Водолей и не обича домата(обаче аз упорито го тъпча) е бъдещ столетник. Ще му го кажа.

« Отговор #20 -: Юли 31, 2011, 02:00:47 pm »

Точно с Уранянски.... ;D
Може би не самотен уран нали?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юли 31, 2011, 02:13:16 pm »

Точно с Уранянски.... ;D
Може би не самотен уран нали?

Абе зависи..., когато е самотен по транзит и мажорно неаспектиран е много опасен...Забелязала съм , че не във всяка карта Уран има силно присъствие , но по транзити не е толкова лесен....

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #22 -: Юли 31, 2011, 11:13:55 pm »
Дорарайков, май сме с еднакви градуси на АС ...и Уран :).  Моя АС е на 2. 09* в дева, а Уран е на 8. 39* в 1 дом... Забелязах и друга подробност -СЛВ в 11 дом и Юпитер в 8 ...Вероятно сме "набори"! ;D А за това, което ме определя като Уранов тип е вярно следното- никога не очаквайте да правя това, което правят другите или ако трябва все пак да го направя, то задължително ще е с мой привкус и с някакво видоизменение... 8) един пример от моите младежки години- на всички дрехи, които си купувах, ако нямаше какво да променя, режех копчетата и зашивах други, но задължително трябваше да е различна дрехата. Обичах да купувам копчета и след това да мисля за дрехата( майка ми смяташе, че има нещо сбъркано в мен по тази причина).  ;D ;D ;D

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #23 -: Юли 31, 2011, 11:29:18 pm »
 А аз като жабата да си подам ли крачето? Уран ми е в 22" везни- първи дом  ::)

« Отговор #24 -: Юли 31, 2011, 11:35:14 pm »
Дорарайков, май сме с еднакви градуси на АС ...и Уран :).  Моя АС е на 2. 09* в дева, а Уран е на 8. 39* в 1 дом... Забелязах и друга подробност -СЛВ в 11 дом и Юпитер в 8 ...Вероятно сме "набори"! ;D А за това, което ме определя като Уранов тип е вярно следното- никога не очаквайте да правя това, което правят другите или ако трябва все пак да го направя, то задължително ще е с мой привкус и с някакво видоизменение... 8) един пример от моите младежки години- на всички дрехи, които си купувах, ако нямаше какво да променя, режех копчетата и зашивах други, но задължително трябваше да е различна дрехата. Обичах да купувам копчета и след това да мисля за дрехата( майка ми смяташе, че има нещо сбъркано в мен по тази причина).  ;D ;D ;D

Аз съм родена на 06.01.1964 година. Това, че купуваш първо копчетата а после им търсиш дреха според мен е от девата, тя обича така да тръгва от детайлите към по-големите неща.
Различното облекло при мен е съчетание от Уран в първи дом и Венера в 6 дом в знака водолей. Или така наречената екстравагатна визия, която е контролирана от девата в 1 и 6 дом.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #25 -: Юли 31, 2011, 11:40:50 pm »
прави ми впечатление, че всички се изкараха уранови типове.. ;)
дали е така все пак..
то и аз бих казала, че съм уранов тип с АС водолей и уран в съвпад със слънцето, ама знам ли..
може би трябва да има някакви по-конкретни показатели за определянето на това кой какъв тип е..  :)

« Отговор #26 -: Юли 31, 2011, 11:43:46 pm »
А аз като жабата да си подам ли крачето? Уран ми е в 22" везни- първи дом  ::)
Ми в какво се изразява, как го чувстваш?
А между другото забравих да Ви кажа когато четах Подводни той казва че Уран в 1 дом непроработен се изразява като кавгаджия и заядливец. Това за мен се отнася съвсем точно когато ми се наруши материалния комфорт. Ставам толкова жалка в собствените си очи.

« Отговор #27 -: Юли 31, 2011, 11:46:50 pm »
Марая, кое определя кой е уранов тип и кой не е?

Уран на кардиналните оси...Уран в елевация....Уран на трон в знак и дом...,интегриран Уран в картата....
Според мен... ;) :)
Ми ето ги стандартите

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #28 -: Юли 31, 2011, 11:53:03 pm »
прави ми впечатление, че всички се изкараха уранови типове.. ;)
дали е така все пак..
то и аз бих казала, че съм уранов тип с АС водолей и уран в съвпад със слънцето, ама знам ли..
може би трябва да има някакви по-конкретни показатели за определянето на това кой какъв тип е..  :)
Точно за това попитах и дадох позицията на моя Уран, чета си нещата които намирате за странни, но за някой може да са си нормални.  :)

« Отговор #29 -: Юли 31, 2011, 11:58:17 pm »
Високи ли сте, защото Уран е бил титан и няма дребни Уранови типове /според мен де/?