Здравей Гост

Re: КОЕ ОПРЕДЕЛЯ УРАНОВИЯ ТИП В АСТРОЛОГИЯТА???

• 58 Отговора
  • 11286 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #45 -: Август 01, 2011, 10:25:11 pm »
На мен са ми любими,  също и Дона Кънингам!:) Жалко, че Хауърд Съспортас вече не е жив!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #46 -: Август 02, 2011, 10:19:33 am »
според мен високият ми ръст не е по Уран, а Сатурн (и аз съм си високичка за жена), за доматите не знаех, че има връзка с Уран  ;D и аз не съм им голям фен... не претендирам, че Урана ми е силен, по-скоро силно непреработени са неговите възможности (тези на уранясълия Меркурий хехе) според моите лични представи увлечението ми към астрологията го причислявам към плутон и може би хирон как мислите?
Fairy обичаш ли да четеш Лиз Грийн и Хаурд Саспортас?
Лиз Гриийн, за Хаурд Саспортас също, лично аз съм фен на Глоба, Арайо дори и Подводни, но за него с леки задръжки - там където има място за свободна воля и "право" на избор там ме търси - разбира се всеки един автор е просто допълнителна гледна точка и приемането или не тази точка все пак не прави астролозите по-добри или по-лоши ;)

« Отговор #47 -: Август 02, 2011, 11:44:13 am »
според мен високият ми ръст не е по Уран, а Сатурн (и аз съм си високичка за жена), за доматите не знаех, че има връзка с Уран  ;D и аз не съм им голям фен... не претендирам, че Урана ми е силен, по-скоро силно непреработени са неговите възможности (тези на уранясълия Меркурий хехе) според моите лични представи увлечението ми към астрологията го причислявам към плутон и може би хирон как мислите?
Fairy обичаш ли да четеш Лиз Грийн и Хаурд Саспортас?
Лиз Гриийн, за Хаурд Саспортас също, лично аз съм фен на Глоба, Арайо дори и Подводни, но за него с леки задръжки - там където има място за свободна воля и "право" на избор там ме търси - разбира се всеки един автор е просто допълнителна гледна точка и приемането или не тази точка все пак не прави астролозите по-добри или по-лоши ;)
Питах, защото мои приятелки които като теб причисляват увлечението си по астрологията към плутон, много харесват Лиз Грийн и Хауърд Саспортас, защото книгите им са психологическа астрология /което на плутон много му допада/. А аз лично много се интересувам от астропсихо драма но няма много литература.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #48 -: Август 02, 2011, 11:53:17 am »
точно - за мен първо е астропсихологията, колкото по-дълбоко, толкова по-добре, а после идва ред на самите прогностики ;) дори с тях съм ама много зле..  ;D (странно, че в някои области да кажем икономика и политика по-добре се справям), но задай ми въпрос кога..... олей каша пълна
все пак успокояващото е, че не се занимавам много сериозно с астрология (ако е писано и това ще стане), за мен тя е просто метод да се види малко по-надълбоко в психологията, мотива, заложбата ;)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #49 -: Август 20, 2011, 11:29:41 am »
Момичета и момчета качвам една карта тук защото е интересна, а не знам къде да я сложа...малко като гимнастика за ума. Картата е на мъж роден в БГ и доста известен... След това ще споделя за кой става дума, но аз останах изумена като я видях....астрологията е абсолютно буквална, дори и без час на раждане...За това споделям картата с вас....
« Последна редакция: Август 21, 2011, 11:50:50 pm от danni »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #50 -: Август 21, 2011, 07:56:54 pm »
:)
« Последна редакция: Август 22, 2011, 12:00:47 am от danni »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #51 -: Август 21, 2011, 08:45:39 pm »
Никoй ли не желае да сподели мнение по картата, виждам че 11 пъти е разглеждана....ще кача после link със статия за притежателя и... :)

Прилича ми на човек , който се занимава с уранови дейности , телевизия , реклама...,на човек , който манипулира дори народното съзнание/дева6-ти/...ежедневно сякаш е свързан с масата и с народа.... ::)....Отличен психолог би могъл да бъде и изобретател...в смисъл нов подход, нова визия.... ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #52 -: Август 21, 2011, 11:49:27 pm »
MARAJA, kakto vinagi pravo v celta... aplodismenti!!!!!
http://www.blitz.bg/news/article/114752

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #53 -: Август 21, 2011, 11:55:43 pm »
.......Ka4ih linka, vypreki, 4e ot4sti e v protivore4ie s izlaganeto na fakti za nqkogo, no ima ne6to koeto stra6no mnogo me podrazni...."darenieto na pari za bednite deca na India"....ne jelaq da komentiram...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #54 -: Август 22, 2011, 12:02:49 am »
MARAJA, kakto vinagi pravo v celta... aplodismenti!!!!!
http://www.blitz.bg/news/article/114752

Божеее, божееее.... ::) ::)..Буквална е астрологията....

Искам картата на новата му жена..... :angel:

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #55 -: Август 22, 2011, 12:18:20 am »
kartata...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #56 -: Август 22, 2011, 12:25:53 am »
.......Ka4ih linka, vypreki, 4e ot4sti e v protivore4ie s izlaganeto na fakti za nqkogo, no ima ne6to koeto stra6no mnogo me podrazni...."darenieto na pari za bednite deca na India"....ne jelaq da komentiram...

Дани , прати ми моля те на лични данните му.... ::)...
Доста интересна синастрия....

А това за децата в ИНДИЯ...е ПОПУЛИЗЪМ И ГРОЗНА РЕКЛАМА....що...не помислят за децата на България? >:( ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #57 -: Август 22, 2011, 12:42:05 am »

Дани , прати ми моля те на лични данните му.... ::)...
Доста интересна синастрия....

А това за децата в ИНДИЯ...е ПОПУЛИЗЪМ И ГРОЗНА РЕКЛАМА....що...не помислят за децата на България? >:( ::)

To4no tova mi "vadi o4ite"....

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #58 -: Август 28, 2011, 06:31:39 pm »
 Карта на една доста нестандартна и интересна за мен личност , - Фредерик Бегбеде:
 Часа не можах да го открия, но координатите са верни. Много налудничав и оригинален в писането :)
В живота му има от всичко :)

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.