Аз съм притежателка на Плутон в 10 дом в съвпад с Уран и мога да кажа, че промените в кариерата не са ми чужди. Бях чела, че мястото в картата, където е Плутон, е сферата, в която трябва да се правяме сами, без чужда помощ. При мен е точно така:)
Благодаря! Плутон прави секстил със Слънце и Асц, които са ми в Скорпион, Уран - тригон с Луна и секстил с Мерк и каре с Марс. Като Плутоново чАдо, усещам влиянието му много силно. Когато преди години ми налази Асц и стелиума там, щях да изпрекам. Уран също ми влия силно, защото ми е най-високата планета в натала.
Във втора декада. От около 5-6, последните 2-3 по-усилено. МС ми е Лъв, за малко да направи съвпад с кралската звезда!:)
26 градус. Асц - 15 градус, точен съвпад с нептун, орбисът е минути, венера - 25 градус на скорпи, марс също ми е в първи дом, 5-и градус на стрелеца. За капак - луната в телец, опозиция на слънце и мерк. в 12-и дом. Голям купон:)
Луната е 4-и градус на Стрелец, мерк - 6 градус на Скорпи, Слнъцето - 9-и. Очаквам събития в скоро време:)
Телец, разбира се. Още нищо не е свърщил. Аз го чаках в 5-и да свърши нещо, хем и юпитерово завръщане имах, ама така бързо профуча през овена, че.. тцъ. А, всъщност детето се се дипломира, което не е малко, но ми се щеше и на другия фронт нещо хубаво да се случи, имам предвид в любовта!:)