Здравей Гост

Астрологически индикации за политическа кариера в натала

• 11 Отговора
  • 2864 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Кое индикира политическата кариера в наталната карта?
При какви обстоятелства биват *отключвани* факторите определящи политика?
Да поговорим за една от най-древните професии.... ;D..., след проституцията.... ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Планети: Луна , Уран , Плутон , Юпитер , Сатурн
Домове: 8-ми , 9-ти, 11-ти , 12-ти
Управителите на посочените домове...

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
В моя радикс май има някакви индикации за евентуален политически успех, но пък аз въобще нямам намерение да се занимавам
с политика  ;D .

Марая защо пропусна 10 дом /слава, власт, най-високото място/? ::)

*

Неактивен Asya

• 548
Спорез мен сатурн в 10-и дом в Козирог и пълен 8-и дом са добра предпоставка да политическа кариера.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая защо пропусна 10 дом /слава, власт, най-високото място/? ::)

Защото за мен политиката не е в 10-ти дом.... :)Или този дом е виден и е посфактум след всичко...До него стигаме едва когато останалите домове и планети са реализирали потенциала...Това е събирателната точка на картата.... :)
Истинската политика е в 8-ми дома на скорпиона/Плутон/ и подкрепата на другите...,9-ти държавността и управлението /Стрелец и Юпитер/,11-ти парламент /водолей и Уран/ , общински съвети , обществени организации , социални движения... 12-ти дом риби и Нептун -дипломацията..,тайните структури , ложи...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
В моя радикс май има някакви индикации за евентуален политически успех, но пък аз въобще нямам намерение да се занимавам
с политика  ;D .

Зависи...,сега може и да нямаш..,а след време да имаш... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
в България е доказано, че с политика може да се занимава куцо, кьораво и съкато, така че специални индикации в радикса не са необходими..  ;D
« Последна редакция: Юли 31, 2011, 08:37:52 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
в България е доказано, че с политика може да се занимава куцо, кьораво и съкато, така че специални индикации в радикса не са необходими..  ;D

Има ги...има ги.... ;D...дори ии индикации за клакьори.... ;D

Не си права /не говори лошо за тия "духовно извисени хора"/, имат си хората най-вероятно индикации само, че нали знаеш при силен осми дом можеш да станеш хирург, може и касапин.

Според Грант Леви, Сатурн е най-важната планета в хороскопите на президентите на Америка и предизвиква колебания и периоди на относителни успехи и провали. Най-важните събития в живота на всички президенти от Линкълн насам съвпадат със завръщането на Сатурн над рожденното му място. Транзитиращият Сатурн има отрицателен ефект върху съдбите на мнозина от президентите - смърт, поражение, оттегляне от власта, пенсиониране.  Онези които са били на власт при завръщането на Сатурн е трябвало да се борят с големи национални кризи.

Ми по тази логика той Бойко ще се рее във висините още 4 години. Нали на 56 години е Сатурновия възврат.