Здравей Гост

Бог идва когато най-малко го очакваме

• 8 Отговора
  • 2200 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Бог идва когато най-малко го очакваме
« -: Август 01, 2011, 12:23:33 am »
Така казват...И ако е така дали не идва по Уран ::)?
Преживявяли ли сте подобно нещо? Например след прекалено много неприятни мигове и разочарование да Ви се случи нещо неочаквано добро свързано точно с онова което Ви е разочаровало? ::)
И ако ДА...,може ли да проследите астрологичните фактори съпътстващи събитието...? :) ;)...

*

Неактивен luchia

• 114
Re: Бог идва когато най-малко го очакваме
« Отговор #1 -: Август 01, 2011, 12:30:14 am »
Да - по Сатурн.

Той взема, но и дава - ако играем по правилата  ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Август 01, 2011, 12:33:55 am »
аз смятам, че това е Юпитер...

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #3 -: Август 01, 2011, 12:36:30 am »
Юпитер може да е самотна птичка понякога и без подкрепа от другаде, наистина може нищо да не свърши...
Аз поне имам такива лични примери.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Август 01, 2011, 12:49:55 am »
нямам спомен за нещо дадено от сатурн...

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #5 -: Август 01, 2011, 04:14:32 am »
При преминаване на тр. Сатурн върху нат. Венера прекратих дългогодишна връзка. И понеже съвпадът се случи на рождения ми ден, остана като съвпад за цялата година (солар). Та по време на солара, в който е съвпада се запознах със сегащния ми любим, с когото живеем на семейни начала. Сатурн ми отне, но ми и даде.

Сатурн чисти ненужното. Той ни показва, къде и какво в нашата душа, съзнание или тяло е "загнило" ... за съжаление обаче ни го показва чрез болка.  :-[ Затова и доста от нас прехвърлят всичкия си "гняв" на дядо Сатър.  ;D Сатурн раздава присъдите и се свързва с поговорката: " Бави, но не забравя!" Дава ни само това, за което сме се потрудили и за което сме направили усилия... това, което сме заслужили.

*

Romantica

« Отговор #6 -: Август 01, 2011, 11:29:41 am »
ДА! Миналата година ноември/декември - тр. Уран (съвпад Слънце) и тр. Юпитер през 1 нат. дом, тр. Сатурн в 7 дом опозиция нат. Слънце.

Бог е в нас винаги, но не винаги искаме да чуем какво ни казва сърцето...
Едно клише, но вярно - нашите най-големи несбъданти желания и страдания са нашите най-големи подаръци от съдбата.

« Отговор #7 -: Август 01, 2011, 12:15:27 pm »
Да,има нещо Ураново :)При тр.Уран съвпад нат.слънце и юпитер ретро транзитиращ в/у нат.Уран в 5 дом ми се случиха събития- приятелски развод ;D и само след 3 месеца среща с настоящия ми любим ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Август 01, 2011, 10:45:18 pm »
Свързвам Бог с транссатурновите планети....Бог който обича - Нептун...,Бог който внезапно ни озарява с присъствието си и Бог който ни прави други -Плутон....

Аз не вярвам в Бог , вярвам във Вселената....