Здравей Гост

СИРИЯ И ПРОМЕНИТЕ

• 9 Отговора
  • 2251 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
СИРИЯ И ПРОМЕНИТЕ
« -: Август 02, 2011, 01:50:28 pm »

Това е картата на Сирия....Мирише ми на тежък конфликт....Дали ще има международна намеса?
Как ще се развият събитията? ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: СИРИЯ И ПРОМЕНИТЕ
« Отговор #1 -: Август 02, 2011, 01:57:33 pm »

Това е втора карта.... ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #2 -: Август 02, 2011, 02:46:28 pm »
Марая, много ми хареса 1 карта, с каква програма е направена?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Август 02, 2011, 03:04:31 pm »
Струва ми се , че втората карта е по-работеща от първата.... ::)

В наталната карта упр. на АСЦ е Юпитер , който се намира в 7-ми дом...в знака Близнаци. Знаем , че в този знак Юпитер е в изгнание...Но позицията му на кардиналната ос показва силно присъствие , и зависимост от други страни ...
Управителя на ДСЦ меркурий е ситуиран в 10-ти дом в знака везни и е в тригон с куспидата....Или всичко , което се случва в политическия живот на страната е видно от света ...
Това , което прави силно впечатление е транзитния Сатурн , който е в апликиращ аспект към Управителя на ДСЦ- Меркурий...,като точния аспект е в края на август....Според мен , ще има намеса от страна на международната общност в Сирия...Мисля , че ще бъде наложено ембарго , сериозни проблеми във финансовите институции.... ::)
Страната е под знака на Овен и планетата Марс...Мисля , че конфликта ще придобие сериозни размери...Едва в края на ноември или втората половина на ноември ще започнат мирни преговори и потушаване на конфликта...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 02, 2011, 03:05:31 pm »

И на мен много ми хареса... :o графиката....Не знам каква е програмата , но е много красива.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Август 02, 2011, 03:10:27 pm »

И на мен много ми хареса... :o графиката....Не знам каква е програмата , но е много красива.... ;D

;D да разучите, че и тя на мен ми се наби :)))  ;D ;D

Септември ли да очакваме конфликта?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Август 02, 2011, 03:17:55 pm »
Според мен всеки ден от последните 10 дни на август е в критичен обсег.... ::)

Каквото и да се случва след около година предстои Юпитеров възврат....,тогава мисля , че страната ще има нов ванс за период от 12г....
Сирия има силен 9-ти дом...и СЛВ е тук...,много важно в случая е да се каже , че религията и за добро и за лошо е водеща в тази страна...Мисля , че тя няма да остане със сегашния политически статут на Президентска република....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 06, 2011, 05:39:33 pm »
В Сирия ще се проведат избори до края на 2011 г.
06 август 2011 | 17:01 | Агенция "Фокус"
Начало / Близък Изток
Дамаск. Избори за нов парламент ще се проведат до края на 2011 г., заяви сирийският външен министър Уалид Муалем в събота, на фона на увеличаващия се международен натиск върху Сирия, предаде АФП, като се позова на сирийската официална агенция САНА.
„В Сирия ще се проведат свободни и прозрачни избори, след които ще бъде създаден парламент, който представлява исканията на сирийския народ”, заяви Муалем по време на среща с чуждестранни посланици в Дамаск. „Парламентарните избори ще се проведат преди края на годината”, допълни той.
Министърът подчерта „ангажимента на сирийската власт към постоянния процес на реформа и прилагане на мерките”, обявени от президента на страната Башар Асад.

http://www.focus-news.net/?id=n1553420

http://vbox7.com/play:47ba480b

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Октомври 09, 2011, 01:12:31 am »
http://www.focus-news.net/?id=n1575197

Сирия затвори порта на границата с Турция
08 октомври 2011 | 22:50 | Агенция "Фокус"
Начало / Близък Изток
Дамаск. Сирия затвори една от портите на границата с Турция, предава АФП. По този начин сирийският режим попречи на турски граждани да навлизат в Сирия след кървави сблъсъци в северния сирийски град Ал-Камишли. На турски граждани не е позволено да навлизат в Сирия през граница от граничната порта в град Нусайбин, намиращ се на няколко километра от Ал-Камишли. Сирийски официални представители са връщали обратно хората, искащи да преминат през портата.
Сирийските сили за сигурност убиха най-малко двама души и раниха няколко други при стрелба на погребение в Ал-Камишли на убит представител на кюрдската опозиция Мешал Тамо. Погребението се превърна в масов протест, като над 50 хиляди демонстранти призоваха за отстраняването на сирийския президент Башар Асад.

Сирия... :(..Дано прогнозата ми излезе вярна....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Ноември 22, 2011, 10:33:47 pm »
Сирия е пред гражданска ввойна..., а е края на ноемвври....

Гледам втората карта и това което ме впечатлява е , че затъмнението няма да я подмине...нито сега на 25 , нито през май 2012-та...
Интерсено е , че при второто затъмнение е засегната планетата Уран.... :o...Дома е 11-ти...Дали едва тогава Сирия няма да постигне свободата си...и да тръгне по един нов съвършено различен път....

Британският министър- председател предупреждава за „гражданска война в пълната й сила” в Сирия
22 ноември 2011 | 22:57 | Агенция "Фокус"
Начало / Близък Изток
Лондон. Великобритания предупреди във вторник, че Сирия върви към „гражданска война в пълната й сила”, предава АФП.
След срещата си с турския президент Абдуллах Гюл в Лондон, британският министър- председател Дейвид Камерън съобщи, че двамата са провели важни разговори за Сирия, „където сега гражданската война в пълната й сила е реална възможност”.

http://www.focus-news.net/?id=n1593099

Война в Сирия...-лошо за България.... :(...Дано се потуши конфликта....