"Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна".
Драга ми госпожо Люцканова, отдавна подозирах, че имате нещо общо със "Свидетели на Йехова". Сега след като и вие го признахте, нещата са ми още по-ясни.
Аз писах от 20 години нямам нищо общо с тях,въпреки,че ги познавам
оттогава.
Свидетелите са толкова големи безверници целящи само и единствено да се облагодетелстват чрез простите и лесно манипулативни хора. Много са за жалост тези, които са разбили семействата си, продали са домовете си и са дали всичките си пари и ценности на мръсната секта.
Заслужиха си шамарите тези в Бургас, дано и другите се намери кой да ги шамароса скоро време. Макар, че да не се лъжем, дори тези шамари няма да спрат дейността на сектантите.
Да разбирам ли, че щом като ги защитаваш ти също си против:
Цитат
"Свидетели на Йехова" отрича всички национални и религиозни празници, уважението пред националните символи: знамето и химна, подтиква към разрушаване на семейството и семейните ценности. Тя не позволява кръвопреливане и присаждане на органи.
Аз като ги защитавам това не значи,че сега съм пак от тази
секта. Те проповядват по БИБЛИЯТА и са против прераждането. Аз
вярвам истински в прераждането. За кръвопреливането моят духовен
учител Иеова ми каза,че това било под контрола на лошите сили,
които са били винаги около духовните разговори между хората и висшите духовни сили и винаги са се бъркали,когато ние хората сме
нервни и агресивни,значи сме под въздействието на лошите духовни сили. Ами те са против религиозните празници,и против националните
символи,защото когато стигнем до НИРВАНА,няма да има граници и
държави и няма да има нации и религии въобще,когато стигнем до
божието съзнание. Ти чел ли си списанията им за семейните ценности
- напротив те толкова много уважават семейните ценности и имат
списания затова,че точно алкохола е причината за развалянето на
семействата и днешната сексуална разюзданост е причина също така
за развалянето на семействата.
Информирай модератор 62.221.154.74
htt