Здравей Гост

МОИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЧРЕЗ МОЯТ ДУХОВЕН УЧИТЕЛ ИЕОВА НА МОИ КОЛЕГИ,БЛИЗКИ И НЕПОЗНАТИ

• 19 Отговора
  • 7735 Прегледи
       Ще започна най-напред с мои колеги но ще ги пиша случаите без имената,защото да не ги злепоставям хората.

За една жена и за един мъж които са работили заедно в сегашния живот и мъжът имал голям мерак към нея,а тя нямала се оказало че са били заедно като мъж и жена в минал живот.
Но мъжът я унижавал като се женил за много жени /в много древно време нали са имали по няколстотин жени като хареми и т.н консорти,любовници/. Затова в сегашния живот е нямал
жена съпруга до него,т.е. ерген е.,а тя нямала мерак към него,просто й било интересно само.
Неговия мерак е останала в душата му в сегашния живот от миналия му живот с нея,останало
като запис,като факт в подсъзнанието му.

За една жена и нейна дъщеря /мои близки/ в минал живот са били заедно,но не като майка
и дъщеря. Майката направила лошо на дъщерята нещо много лошо в минал живот,а в сегашния
живот не се разбират помежду си. Майката колкото и да се опитвала да се разбират дъщерята
хем я обичала,хем се е държала не като към майка,т.е. обиждала я. Та значи в нейната душа е
останало съмнението от миналия вживот,че й е сторено нещо от майката. В подсъзнанието е записано като факт,като запис за лошото нещо направено от майката.

На един твой колега съм писал,че е бил брат с бившия Ви шеф в минал живот, а в сегашния
му живот той винаги е ходил до машината му и са разговаряли за секс и жени /докато при други работници бившия ни шеф е ходил до машините на работниците,но не е разговарял с тях за
секс и жени/. Та както в миналия живот са били винаги заедно,така и сега в настоящия са все
заедно и разговаряли за секс и жени,винаги за това. Ето как този случай доказва пак за прераж-
дането. Това е останало като запис,като факт в подсъзнанието им та и сега да си приказват за това.

За едни твои колеги са били в минал живот като роб и господар - затова в настоящето не си приказват въобще,а машините им са съвсем близо едни до други.  В сегашния живот не се разби
рали въобще. Това е останало като факт,като запис в подсъзнанието. Ето как се прехвърля пак
от минал живот в сегашния неразбирателството между колеги и то.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Интересно Марушка...продължавай.... :-*

« Последна редакция: Октомври 16, 2011, 01:12:05 am от Марая »

*

Неактивен Deter

• 201
marushka, можеш ли да попиташ твоя духовен учител, каква съм била в миналия си живот и  какво трябва да отработя в сегашния  ::) ?

marushka, можеш ли да попиташ твоя духовен учител, каква съм била в миналия си живот и  какво трябва да отработя в сегашния  ::) ?

Пиши ми на имейла не тук във форума,собственото и фамилното име,може без бащиното и
рожденната дата и хобитата и интересите в настоящето и някой интересен сън в друга страна
и любими страни след България. Защото само тогава ще ми отговори моят духовен учител ИЕОВА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аз му благодаря на твоя духовен водач :58:....както и на теб за връзката.... :-*

;D БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО МАРАЯ!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
;D БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО МАРАЯ!

Ah ti...Марушка хитрушка... ;D ;) :-* къде скиториш? ::)...

Нощес те извиках ....мислих те.... ::)

;D   Много се радвам,че мислиш за мен. Не можах да си платя Интернет.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
;D   Много се радвам,че мислиш за мен. Не можах да си платя Интернет.

БОГ е там ...,където двама говорят за него... :-* :-*

Радвам се , че си тук... :-*

;D Аз също се радвам,че мога вече да пиша в Интернет.

;D Аз също се радвам,че мога вече да пиша в Интернет.