Здравей Гост

Транзит на нодалната ос

• 52 Отговора
  • 12906 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Транзит на нодалната ос
« Отговор #30 -: Септември 17, 2011, 11:03:34 am »
При такъв съвпад на нодалната ос с мс и ис срещнах настоящия  си приятел. Северния беше на ИС в козирог - той е дева.

Да, сега като се върнах малко назад, виждам, че когато транзитен Северен възел е бил в съвпад с ИЦ, съм срещнала един много специален човек.  Другите транзити са били - Юпитер в 7-ми, Сатурн в 5-ти, Плутон квадрат към наталните възли и Венера.
Тази среща не се разви много с хапи енд, но си остана като много специална и извънземна ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #31 -: Септември 17, 2011, 11:05:14 am »

[/quote]

При мен в момента транзитния СЛВ  е в точен съвпад с MC :) Наталното му положение в 3и в знака на Близнаци, а управителя му е на трон в 7и. Идеи и предположения  ;D  ;D
[/quote]

Северен възел на МЦ е шанс за нещо, което ще определи бъдещето ти по някакъв начин..
Не го изпускай!

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #32 -: Септември 17, 2011, 11:11:22 am »
При съвпад на Северен възел с МС - след няколко месеца бременна и омъжена :). При мен обаче натално са по остта 5-11, така че това за детето може да се очаква.
А при теб като си е в 7-ми ( ако съм разбрала правилно) направи си изводите ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #33 -: Септември 17, 2011, 11:15:03 am »
Сега ми хрумна, че може да  се погледне дали няма и някой паралел или контрапаралел с тези възли. това си действа 100% като съвпад и опозиция.
В натала си примерно имам паралел на Слънцето със Северен възел и според мен това си е от значение при разглеждането на транзитите на нодалната ос..

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #34 -: Септември 17, 2011, 03:10:27 pm »

При мен в момента транзитния СЛВ  е в точен съвпад с MC :) Наталното му положение в 3и в знака на Близнаци, а управителя му е на трон в 7и. Идеи и предположения  ;D  ;D
[/quote]

Северен възел на МЦ е шанс за нещо, което ще определи бъдещето ти по някакъв начин..
Не го изпускай!
[/quote]

Дааа, хванал съм го здраво за юздите и не го пускам този възел да си ги прави каквито поиска, а го движа в направление..... уж  ;D  ;D

« Отговор #35 -: Септември 19, 2011, 08:25:02 am »
Вчера се изпокарахме с моя много яко.Ама много.Съответно първата ми работа днес беше да си погледна транзитите и така:Транзитния СЛВ върху моя ИЦ и негова Луна в Стрелец
         транзитния ЮЛВ върху моя МЦ/Слънце и негово Слънце в Близнаци
        АС и МС са ми съответно в Дева Риби и са в квадрат към възлите.
  И за протокола прогресивната ми луна вече е в Скорпион и реши,че вече няма да търпи унижения само и само да е мир и любов.Много съм хепи :)

« Отговор #36 -: Септември 19, 2011, 08:30:28 am »
Чакай да ти погледна картата.

« Отговор #37 -: Септември 19, 2011, 09:33:58 am »
Вчера се изпокарахме с моя много яко.Ама много.Съответно първата ми работа днес беше да си погледна транзитите и така:Транзитния СЛВ върху моя ИЦ и негова Луна в Стрелец
  И за протокола прогресивната ми луна вече е в Скорпион и реши,че вече няма да търпи унижения само и само да е мир и любов.Много съм хепи :)
  Сега погледнах,че и прогресивната му луна е на 18*в Близнаци и се включва в картината.Интересно!

« Отговор #38 -: Септември 19, 2011, 10:05:22 am »
Транзитен Уран се подвизава в твоя 7 дом. Управителя ти на 7 дом Нептун скоро ще смени знак - това често означава желание за смяна на партньора също.

« Отговор #39 -: Септември 19, 2011, 10:13:56 am »
 ;D ;D ;DНали знаеш,едно е да искаш ,друго е да ти се даде :)

« Отговор #40 -: Септември 20, 2011, 03:29:56 pm »
  Сега погледнах,че и прогресивната му луна е на 18*в Близнаци и се включва в картината.Интересно!
Браво на мене бе,сега забелязах ,че пълнолунието на 12,09 ми се пада на АС/ДС и квадратира слънцата и при двамата и неговата Луна

« Отговор #41 -: Февруари 04, 2012, 07:40:45 am »
Имате ли идея какво може да се случи като събитие,при съвпад на тр сев възел с нептун в 5ти? Нептун е У9ти.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Февруари 04, 2012, 08:40:38 am »
Имате ли идея какво може да се случи като събитие,при съвпад на тр сев възел с нептун в 5ти? Нептун е У9ти.

Възможна е бременност...,пътуване в чужбина...,късмет....

« Отговор #43 -: Февруари 04, 2012, 09:32:13 am »

Възможна е бременност...,пътуване в чужбина...,късмет....
Мерси Марая,май месец някъде ще е точният съвпад ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #44 -: Февруари 04, 2012, 10:54:19 am »
А нещо да можете ли да споделите при транзит- квадратура на възлите към натална Луна?
Би трябвало да е от особено значение транзита именно през луната, но не мога да си спомня нещо конкретно при минали такива транзити?

само да допълня транзита в момента е 10/4 дом севрен/южен съответно; нат. луна  е 7-ми
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 10:57:40 am от Antena »