Здравей Гост

Транзит на нодалната ос

• 52 Отговора
  • 12903 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзит на нодалната ос
« -: Август 03, 2011, 03:14:08 pm »
За нодалната ос инфото е минимално.... ;D И има причина за това...Нодалната ос не е свързана с планетарните принципи и функции , а е нещо далеч по-важно и сложно за разчитане...
Лично аз я свързвам с думичката ***ВОЛАН*** на картата....
Всеки транзит на оста е кармична разплата , дали ще бъде угодна и удобна няма значение...,тук основното е принципа на подготовка за следващото стъпало....
Възлите са свързани със Слънцето , Луната и Земята...Или основни фактори по време на транзита са транзитите на светилата...Наред с това , всеки възел има управител , който е ситуиран някъде в картата...и има решаващо значение по време на транзита на нодалната ос....

Слагайте каквото се сетите като инфо по темата , а и питайте.... ;D

Аз обичам въпросите - за мен те са гимнастика за мозъка и мисълта.... ;D ;)

Приятно писане.... ;D
« Последна редакция: Август 03, 2011, 03:17:36 pm от Марая »

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Транзит на нодалната ос
« Отговор #1 -: Август 03, 2011, 03:30:21 pm »
         Повече инфо за ролите на Слънцето, Луната и специално на Земята ще ми дойде много ползотворно, тъй като... може би почти нищо не съм срещал за тяхната роля при транзитите на нодалната ос  :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Август 03, 2011, 03:33:44 pm »
бих попитала за важно събитие когато нодалната ос е квадратирала наталното си положение? някакви спомени?
в края на август тази квадратура ще е съвсем точна в моята карта.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Август 03, 2011, 03:41:23 pm »
бих попитала за важно събитие когато нодалната ос е квадратирала наталното си положение? някакви спомени?
в края на август тази квадратура ще е съвсем точна в моята карта.

При мен винаги става дума за любов....при квадратурите на оста към наталната им позиция.... ;D

« Отговор #4 -: Август 03, 2011, 04:26:33 pm »
Предстои ми - съвпад  на сев. възел марс,луна,юпитер и накрая нептун през 6 дом.Съответно южния ще ги опозиционира.ще видим какво ще става :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Август 03, 2011, 04:30:30 pm »
При мен предстои транзитния СЛВ да направи съвпад със Слънцето....След това , ще премине през Меркурий -упр. на 7-ми дом и 10-ти , а след Меркурий СЛВ ще съвпадне с ЮЛВ от картата ми...,или обрат на възлите....
Смятам , че това ще бъде период наситен със събития по отношение на АСЦ/ДСЦ МЦ/ИЦ..... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Август 03, 2011, 04:58:52 pm »
При мен предстои транзитния СЛВ да направи съвпад със Слънцето....След това , ще премине през Меркурий -упр. на 7-ми дом и 10-ти , а след Меркурий СЛВ ще съвпадне с ЮЛВ от картата ми...,или обрат на възлите....
Смятам , че това ще бъде период наситен със събития по отношение на АСЦ/ДСЦ МЦ/ИЦ..... ::)

разликата между твоето и моето Слънце е около 2-3гр. ;) така, че ще разказваш
сега СЛВ е върху Нептун и секстилстващ Асц. (и онези там ;) ), макар и повече на душевно ниво около мен се случват много интересни неща, не бих посмяла да кажа кармични, защото не умея да тълкувам какво е кармично, но важни при всички положения :)  ;) всичко това е на к3, но мисля, че се отнася повече към господата от втори дом... надявам се да не съм в заблуда, но според мое заключение, Нептун в 3-ти е нещо като черешката тортата на голямото влакче във втори дом.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 03, 2011, 10:57:01 pm »

сега СЛВ е върху Нептун и секстилстващ Асц. (и онези там ;) ), макар и повече на душевно ниво около мен се случват много интересни неща, не бих посмяла да кажа кармични, защото не умея да тълкувам какво е кармично, но важни при всички положения :)  ;) всичко това е на к3, но мисля, че се отнася повече към господата от втори дом... надявам се да не съм в заблуда, но според мое заключение, Нептун в 3-ти е нещо като черешката тортата на голямото влакче във втори дом.

Според мен някои неща по 9-ти дом ще се случат и ще бъде разплатено кармично наследство в това число и национално...Но когато попадне в/у упр. на МЦ и ДСЦ.... ??? ::)...страх ме е....

« Отговор #8 -: Август 03, 2011, 11:00:01 pm »
бих попитала за важно събитие когато нодалната ос е квадратирала наталното си положение?
Аз ще се включа с въпрос за опозиция на транзитното и наталното разположение? Октомври ми предстои - според на инфото което попаднах - ще се тестваме до къде сме стигнали по пътечката може би ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Август 04, 2011, 10:06:14 am »

Според мен някои неща по 9-ти дом ще се случат и ще бъде разплатено кармично наследство в това число и национално...Но когато попадне в/у упр. на МЦ и ДСЦ.... ??? ::)...страх ме е....

току виж ме прихванали лудите и тегля една на всичко тук... да я видим тогава Венера какво ще прави  ;D ;D ;D
но ако говорим за 9-ти дом нищо чудно .. все пак той се урп. от Мерк..  :) дай Боже хубави неща... между впрочем нач. на Септември очаквам малко събития, които биха могли да се причислят и към 9-ти дом, за сега ще си мълча, но със сигурност ако се получат нещата ще си казвам

« Отговор #10 -: Август 04, 2011, 02:06:54 pm »
а какво точно да разбираме под кармична разплата? при съвпад с дадена планета - разплата за това как тя  действала през определен период от време?

при мен например първия възврат беше супер успешен период - приеха ме в университета в най-вървежната специалност и имах връзка с момчето което ми беше ученическата голяма любов.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Август 04, 2011, 02:10:10 pm »
а какво точно да разбираме под кармична разплата? при съвпад с дадена планета - разплата за това как тя  действала през определен период от време?

при мен например първия възврат беше супер успешен период - приеха ме в университета в най-вървежната специалност и имах връзка с момчето което ми беше ученическата голяма любов.

Това също е било част от кармичната разплата...

Това е дума , която не бива да се разглежда само в отрицателен и негативен смисъл.... :) Писала съм за кармата из форума...

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #12 -: Септември 14, 2011, 12:37:23 pm »
Кога ти предстои този съвпад със слънцето? :) Разглеждах две карти и установих, че по едно и също време при единия има същия транзит като твоя, а при другия СЛВ застава на К5 в съвпад с прогр.луна.

« Отговор #13 -: Септември 14, 2011, 01:13:06 pm »
наскоро и аз имах много аспекти от тр. нодална ос - тригон към управителите на наталната нодална ос, съвпад на тр. слв с натална луна и квадрат с натално слънце, скоро ще квадратира и наталния меркурий.

общо взето ми е кофти период, объркана съм, нито знам какво да правя, абе закучена работа...

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #14 -: Септември 14, 2011, 01:56:28 pm »
наскоро и аз имах много аспекти от тр. нодална ос - тригон към управителите на наталната нодална ос, съвпад на тр. слв с натална луна и квадрат с натално слънце, скоро ще квадратира и наталния меркурий.

общо взето ми е кофти период, объркана съм, нито знам какво да правя, абе закучена работа...
Може би не при всеки възлите са решаващи при събитията, знам ли...