Здравей Гост

Прогресии

• 121 Отговора
  • 31839 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Прогресии
« Отговор #60 -: Септември 07, 2011, 07:41:26 pm »
Мила, обикновенно събитията, и то значимите се осъществяват когато имаме дирекция и подкрепящ транзит. Наблюдавала съм и само при транзит събитие , особено от тежка планета, без да го има потвърден като дирекция или прогресия. Прогресивната карта на момичето показва, дали то е готово психически да осъществи това пътуване. Гледам и картата и ( натала), ама не съм го построила за град, но горе долу. Отоговара ми е да заминава, има потвърждение по диркции, а тригона на транзитния Уран нейн Г10 към Сатурна и е факт, астпекта ще е точнен отново март 2012, но си действа. Още повече че знае ли се може за чужденец да се омъжи Г9 в 7-ми ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #61 -: Септември 07, 2011, 08:03:14 pm »
Мерси  много :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #62 -: Септември 07, 2011, 08:36:22 pm »
Мила и аз гледам дирекциите, защото те ни дават най-добра представа как ще премине годината.
Иначе, относно въпроса ти, шансовете на момчето да отиде в чужбина са големи.
Транзитен Сатурн е влязал в 6ти дом, а Сатурн е управител на 9. Според мен има шансове да замине скоро. Следващата година тр. Сатурн ще застане над прогресивното Слънце, което е управител на 4 дом. Тр. Уран е влязал в знака на Луната (Овен), а прогресивната Луна и тя догодина влиза в собствения си знак, така че има нужните аспекти, за да има събитие свързано с конкретния ти въпрос.
6 дом скоро ще му се раздвижи. След месеци (гледам картата на око без да уточнявам конкретни дати) тр. Юпитер ще направи хубав опозиция с нат. Венера (У6)., след което тр. Сатурн ще съвпадне с нея. Тр. Плутон също застава над Венера.
Нищо чудно да отиде в чужбина и да се влюби. Пък и както партньорката му идва от 9 дом в седмия му (У9 Сатурн в 7ми по натал), може и да се зажени за някоя чужденка ако все още не е семеен. Хубавото е, че ако живее в чужбина би трябвало да се чувства много добре (нат.Марс У12, в 9 дом в секстил с натални Юпитер) и да печели добре, ако това му е идеята (У2 Меркурий в секстил с У9 Сатурн). Ще му липсва родината (Марс в квадратура с Луна), ама ще го приживее защото овчите Луни сама знаещ, че лесно не се дават.  ;) Пък той има и хубав тригон между Луна и Уран, така че смяната на дома няма да е тежка.   

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #63 -: Септември 07, 2011, 08:53:51 pm »
Дивнаааа, това е да си имаш девата в натала :). Аз прочетох че за момиче става въпрос ( не че е от значение за наталната карта де)  и говоря в женски род. Уж се мъча тоя меркурий в стрелец да го дисциплинирам да не бърза, ама не  :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #64 -: Септември 07, 2011, 08:58:42 pm »
 :) :58: :58: О Дивничка . Майката  се просълзи.   :'( Да майката мисли да го праща октомври. Сега в знак на благодарност имам разрешение да пусна една карта за статистиката в другата тема. Много  благодари.  След малко пускам картата дето ми разрешиха, ще видите в коя тема.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #65 -: Септември 07, 2011, 09:24:59 pm »
:) :58: :58: О Дивничка . Майката  се просълзи.   :'( Да майката мисли да го праща октомври. Сега в знак на благодарност имам разрешение да пусна една карта за статистиката в другата тема. Много  благодари.  След малко пускам картата дето ми разрешиха, ще видите в коя тема.

Кажи и да не плаче, а да се радва. Детето й там ще се чувства много добре. Упорит и действен е и ще успее. Майка ми в началото все плачеше (беше  много тъжна и я разбирам), но това въобще не ми помагаше тук, защото аз от своя страна се притеснявах за нея. Накрая й казах по телефона, че няма да й се обаждам, ако продължава всеки път да плаче. И сега си знае. Вече години наред може да ми подметне нещо, ама поне не плаче, а се радва като ме чуе.
Не е лесно за майките, никак. Живи ни оплакват като тръгнем, а то за хубаво отиваме.  :)
Не е лошо да се види картата на майката също, тъй като раздялата с детето й трябва да е налице и в нейната карта. Помъчи се да качиш картата с дирекциите.

Кога през октомври тръгва? В Европа ли ще е или зад океана?

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #66 -: Септември 07, 2011, 09:54:58 pm »
 Ето я . :)  Нали това Дивна ???

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #67 -: Септември 07, 2011, 10:06:20 pm »
Ами да, ето я и раздялата й с детето (тр. Уран в квадратура с нат. Луна).
Следващите 2-3 години ще има с какво да я радва детето й ( дир. Луна в съвпад с нат. Слънце).   :)

Това на пръв прочит. Ще погледна да видя какво още има.

*

akruks

« Отговор #68 -: Декември 18, 2011, 06:37:18 pm »
Интересува ме в юпитер, който в натала ми е 15*9' ретро в 8д. и е в опозиция с наталната венера 2д., в прогресивната карта се движи също назад и с днешна дата е 9* 55', което ще рече в опозиция с натално слънце 9*9' 2д., в прогресията юпитер е ретро до 2027г. - как се разбира тази опозиция на прогресивен юпитер към натално слънце- значи ли че ми блокира късмета  или неща свързани с чужбина и друго, което е по юпитер, който в натала е У4 и съупавител на 7д.

« Отговор #69 -: Декември 18, 2011, 10:48:31 pm »
Ще ви помоля да хвърлите един поглед към към прогресиите в моята карта! Само с няколко думи ако може като цяло за какво говори и какви събития предполага! Защото аз си я гледам всеки ден, но май нищо не виждам:(

Прогресивната Луна си смени знака преди няколко месеца и навлезе от Близнаци в Рак, виждам че съвсем скоро ще направи съвпад с натален Юпитер в 9-ти. Пр. Меркурий пък ще направи съвпад с натална Венера, освен това дир. Хирон прави съвпад с пр. Меркурий и натална Венера в 8-ми дом. Дир.Уран съвпада с пр./натален Нептун въб 2-ри. Ако включа и транзити, в момента тр. Сатурн ми е върху АЦ, тр Юпитер върху ДЦ, а тр Венера скоро ще съвпадне с ИЦ! Дайте някаква насока какво ще става!!! Вижда ли се някакво развитие в професионално отоношение?

Между другото, тр Сатурн на АЦ ми донесе смърт в къщата, преди две седмици почина кучето ми, на 12 години беше:( Луната в тазгодишния ми солар е в анаретен 29-ти градус в 8-ми дом в Телец, нали тя се гледаше за домашни любимци и дребни животни? До към юли догодина, тр Сатурн няколко пъти ще ми прегази АЦ-то, не ми се мисли...

« Последна редакция: Септември 01, 2012, 01:15:51 pm от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

akruks

« Отговор #70 -: Декември 19, 2011, 10:07:37 am »
Прогресивната Луна си смени знака преди няколко месеца и навлезе от Близнаци в Рак, виждам че съвсем скоро ще направи съвпад с натален Юпитер в 9-ти. Пр. Меркурий пък ще направи съвпад с натална Венера, освен това дир. Хирон прави съвпад с пр. Меркурий и натална Венера в 8-ми дом. Дир.Уран съвпада с пр./натален Нептун въб 2-ри. Ако включа и транзити, в момента тр. Сатурн ми е върху АЦ, тр Юпитер върху ДЦ, а тр Венера скоро ще съвпадне с ИЦ! Дайте някаква насока какво ще става!!! Вижда ли се някакво развитие в професионално отоношение?
До към юли догодина, тр Сатурн няколко пъти ще ми прегази АЦ-то, не ми се мисли...
Е не се плаши толкова от този сатурн де, на мен ми шеташе над асц. и плутон преди две-три години, освен малко зъби други загуби не ми донесе, всъщност това, което мислех за загуби тогава, сега се оказа за добро!
А при теб прави секстил с наталния сатурн в 10д., което е добра предпоставка за развитие в кариерата... Юпитер като е минал над дсц не е ли донесъл някоя оферта за брак? :) Прогресивната луна в 9д. при всички положения ще ти донесе пътуване в чужбина или най-малкото връзка с хора от чужбина, било професионална или лична... Позната с асц. везни и пр. луна в 9д. от януари миналата година постоянно излиза на турнета зад граница (певица в хор е), трудностите при нея идваха от опозицията на тр. сатурн с луна, каквато е имало и при тебе, но това е на емоционална основа и отминало, така че гледай напред! Бъди по-внимателна, когато тр. сатурн настъпи наталния уран в 1д. , макар че и тогава ще има хармонични аспекти, които ще помагат  :angel:

« Отговор #71 -: Декември 19, 2011, 11:38:35 am »
Akruks, благодаря ти за коментарите :13: Досега все още не успявам обективно да си разгледам картата, аспектите май все ги нагласям и интерпретирам според страховете и желанията си!

Тр. Юпитер на ДЦ засега нищо не ми е донесъл, може би като тръгне напред на 25-ти декември, ще се прояви по някакъв начин. Е, миналата седмица получих една призовка за съдебни разправии с чужденци, един проблем който се влачи вече почти две години:(

Не знам дали е от тр.  Сатурн през 12-ти и сега на АЦ, но наистина имах една ужасна година. Бих казала, че не помня такъв лош период изобщо да съм имала някога :'( Затова исках и някой да ми погледне картата, дали се вижда нещо позитивно в нея...На моменти не ми се живее направо, много съм зле в момента...
« Последна редакция: Декември 19, 2011, 11:55:29 am от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #72 -: Декември 19, 2011, 09:10:42 pm »
Много моля ако може да погледнете и моята карта.С наталните получавам проблясъци, но с тези прогресии и транзити ми е доста трудно още  ??? Благодаря предварително.

« Отговор #73 -: Декември 20, 2011, 12:37:29 pm »
Здравейте,
Това е моята натална карта с прогресии към днешна дата. Нищо особено не ми се случва напоследък -само сиво ежедневие. Моля Ви, ако някой вижда нещо интересно да го сподели.
Благодаря. ;D
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #74 -: Декември 20, 2011, 07:45:42 pm »

Здравейте,
Това е моята натална карта с прогресии към днешна дата. Нищо особено не ми се случва напоследък -само сиво ежедневие. Моля Ви, ако някой вижда нещо интересно да го сподели.
Благодаря. ;D

Прогресивна Луна във Водолей в 9и и нищо интересно чак се очудвам  ??? И този прогресивен Марс върху IC и да няма никакво движение и енергия, хмм  ::)
            Сподели какво разбираш под сиво ежедневие все пак за да почнем отнякъде  ;D