Здравей Гост

Прогресии

• 121 Отговора
  • 31776 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Прогресии
« Отговор #45 -: Август 12, 2011, 03:30:25 pm »
Транзитите и прогресиите към композита, показателни ли са за това, как ще се развие връзката? Какво подсказва евентуална раздяла?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #46 -: Август 12, 2011, 04:25:25 pm »
Транзитите и прогресиите към композита, показателни ли са за това, как ще се развие връзката? Какво подсказва евентуална раздяла?

Естествено.... :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #47 -: Август 12, 2011, 04:52:05 pm »

Марая, в астро.ком има няколко метода за изчисляване  на композит. Ти кой използваш - този със срединните точки ли?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #48 -: Август 12, 2011, 04:56:22 pm »

Марая, в астро.ком има няколко метода за изчисляване  на композит. Ти кой използваш - този със срединните точки ли?

Ползвам прогресивен композит...,гледам и първата позиция на композит....

« Отговор #49 -: Август 16, 2011, 05:07:43 am »
  :thinking:???Хайде бе хора-помагайте...Как тълкувате АЛГОЛ СЪВПАД С ВЕНЕРА???НИКЪДЕ НЯМА ИНФОРМАЦИЯ -НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА-МНОГО ШЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА :kiss2:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #50 -: Август 16, 2011, 02:39:53 pm »
  :thinking:???Хайде бе хора-помагайте...Как тълкувате АЛГОЛ СЪВПАД С ВЕНЕРА???НИКЪДЕ НЯМА ИНФОРМАЦИЯ -НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА-МНОГО ШЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА :kiss2:

Ако за всичко имаше информация...,представяш ли си колко лесно всеки втори щеше да е астролог ;D ;)...,не ...,че всеки 5-ти в момента не се прави на астролог ....

На първо място твое слабо и уязвимо място са гърлото, гласните струни , врата...Възможно е също така да имаш проблем и с горната челюст....Бъди по-внимателна с исканията си...,както и с паричките... :)

А тук съм писала за звездите....

http://www.astroseer.net/forum/index.php?topic=188.0
« Последна редакция: Август 16, 2011, 02:45:27 pm от Марая »

« Отговор #51 -: Август 18, 2011, 02:31:47 pm »
 :08:БЛАГОДАРЯ МАРАЯ...това за гърлото е право в 10-та!!!ПОЗНА :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #52 -: Август 28, 2011, 08:11:32 pm »
Прогресивната Луна е в съвпад с наталната ми в Дева от около месец, но чак сега усещам подем, желание за промяна. Утре е новолунието в Дева, забелязали ли сте лунации да отключват събития по транзити и прогресии?  Да кажем имате прогресивно Слънце в съвпад с Плутон и когато има лунация в същия знак да следва събитие  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #53 -: Август 28, 2011, 08:57:56 pm »
Прогресивната Луна е в съвпад с наталната ми в Дева от около месец, но чак сега усещам подем, желание за промяна. Утре е новолунието в Дева, забелязали ли сте лунации да отключват събития по транзити и прогресии?  Да кажем имате прогресивно Слънце в съвпад с Плутон и когато има лунация в същия знак да следва събитие  ::)

Да , ако е в орбис от 3* задължително.....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #54 -: Август 28, 2011, 09:53:44 pm »
И аз да се присъединя - разбира се, лунациите са много важни! Да не говорим ако са и във вид на затъмнение - гаранция за задвижване на събития..

« Отговор #55 -: Август 29, 2011, 09:16:32 am »

Да , ако е в орбис от 3* задължително.....

да, аз имах такова нещо миналата година..новолуние съвпад с прогресивно слънце и натална венера, определено се задвижиха някакви неща :)

същото си мислех днес - януари имах съвпад на прогресивна луна с натално слънце, дали пълнолунието на 12 септември, което е на 2 градуса от наталното слънце ще даде събития? защото януари нямаше никакви, но пък прогресивната луна вече е далеч от наталното слънце?

« Отговор #56 -: Август 29, 2011, 10:17:37 am »
Как виждате този прогресивен композит? Моля помагайте.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #57 -: Септември 06, 2011, 01:36:10 pm »
Имайки предвид, че прогресивните планети се движат бавно, каква е орбисата, която приемате за аспектите между две прогресивни планети? Между прогресивна и натална взимам -1*/+1* (също като при дирекциите), но имам затруднения при взимането на орбиса особено м/у прогресивна Луна и останалите прогресивни планети. При пр. Луна и натална планета взимам също -1*/+1*.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #58 -: Септември 07, 2011, 07:13:44 pm »
  Това момче ми е много близко и иска да заминава да работи в чужбина . Мислите ли, че и има шансове . Пускам картата с прогресии. Виждам,че Пр. Марс е управител на 12 дом, и се намира в 9. Но като,че ли не сключва много добри аспекти. Прогресивен СЛВ обаче е в 12 дом. Какви аспекти да гледам още? :-[ Управител на 9 дом в седми дава ли шансове за работа в чужбина и успех там. ::) Накой има ли време да погледне?   Чертае се лоша зима и много хора без работа , та затова реших да питам :)?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #59 -: Септември 07, 2011, 07:18:54 pm »
 Ето и картата, че я забравих :rakeattack:
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.