Винаги съм си мислила , че травиалните проблеми се крият в аспекта Сатурн каре Слънце....

Но това далеч не е така....Тази нощ осъзнах всъщност , че Плутон каре Слънце е причина за това....
Образа на баща ми е труден и сложен...Тежък и властен той през целия ми съзнателен живот ИСКАШЕ ДА МЕ СТРУКТУРИРА И РАМКИРА , ДА МЕ МОДЕЛИРА ПО НЕГОВ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ....

....Дори когато трябваше да направя своя избор за ВУЗ , той пак надделя и се намеси безпърдонно и безапелационно....-отсичайки:***Фльорца в къщата не искам***....Химия...това е положението.... Моите желания и стремежи Слънце в 1-ви дом в знака на Стрелеца просто нямаха знаяение за властния Плутон в съвпад с Уран...последния управител на слънцето в хороскопа на баща ми....
Странното е , че никога не можех да скрия от него нищо....

...Дори и чашата прясно мляко , която сутрин задължително трябваше да пия , а аз много внимателно изхвърлях в мифката...

....Месеци наред , докато не ме хвана.../И до днес не понасям прясното мляко/....Заспивах с книги на тоалетната чиния , защото не ми даваше да чета...,за да не се разсейвам...с излишни неща ....да пазя свежия си ум за уроците....И така баща ми Водолея не беше Уранянец , а Плутонианец в очите ми....Тоталитарен и безкомпромисен той днес олицетворява аспекта Слънце/Плутон в картата ми....Властен и контролиращ той винаги е слагал безпощадната си ръка в/у Слънцето ми....по начин който не подлежи на коментар и разбиране...Малките битки с него доведоха и онази ВОЙНА НА ТРАНСФОРМИРАНИ ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ ЗА ИЗЯВА НА ЕГОТО МИ , ЗА ДА МЕ НАПРАВЯТ ПО-СИЛНА , ПО-СМЕЛА ,ПО-ВОЛЕВА....Случи се с лекота ,защото Плутон е в тригон с наталната ми Луна....,но ТЕЖЕСТТА ОТ УДАРИТЕ НА РАНЕНАТА МИ ДЕТСКА ПСИХИКА ,СПАРТАНСКАТА ДИСЦИПЛИНА сякаш ме белязаха с една дума ВИНА.....СЯКАШ КОЛЕКТИВНО СЛЕДВАШЕ ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТТА ЗА ВСИЧКО НЕ САМО В СЕМЕЙСТВОТО СИ , А И В ОБЩЕСТВОТО- 10-ти дом....ИЛИ ПОДСЪЗНАНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО...
Сякаш по-силна от всякога дори и днес ПРИВЛИЧАМ МЪЖЕ , КОИТО ИСКАТ ДА МЕ КОНТРОЛИРАТ , ДА ДОМИНИРАТ , ДА МАЧКАТ АЗ-а МИ , ДА ТРАНСФОРМИРАТ....А ВСЪЩНОСТ НЕ ЗНАЯТ , ЧЕ ТОВА ГО ПРАВЯ НАЙ-ДОБРЕ....

..
Техните желания ми носят болка..., осъзнавайки , че опитите им да моделират *образа* ми , са продиктувани от желание за разбиране на собствения им АЗ и същност.....

СЯКАШ СЪМ СЪЗДАДЕНА В СВЕТА ДА ПРИВЛИЧАМ ТРУДНИ И СЛОЖНИ СИТУАЦИИ ЧРЕЗ КОИТО ДА ПОЧИСТВАМ КАЛТА И МРЪСНОТО СЪЗНАНИЕ НА ПЛУТОН.

СВРЪХ ЧОВЕШКАТА МИ ВОЛЯ Е ДЕЛО НА АСПЕКТА СЛЪНЦЕ КАРЕ ПЛУТОН....И НЕ СЛУЧАЙНО ПОПАДАМ В КРИЗИСНИ И ТЕЖКИ СИТУАЦИИ , ЗА ДА ПРОДЪЛЖА ДА Я РАЗВИВАМ.....ДРУГ Е ВЪПРОСА , ЧЕ ТЯ ПРЕДИЗВИКВА ОМРАЗА И ГНЯВ У ПО-СЛАБИТЕ....И ТЪЙ КАТО КАРЕТО ЗАСЯГА 1-ВИ И 10-ТИ ДОМ , ЧЕСТО ВАДИ ТАЙНИТЕ И МРЪСНИ НЕЩА НА ВЛАСТТА НА ПОКАЗ , А ТОВА ПРЕДИЗВИКВА ОТ СВОЯ СТРАНА УДАРИ С/У МЕН...1-ВИ/7-МИ....

Слънце каре Плутон ГАРАНТИРА ВРЪЗКА С ТАЙНИТЕ НА МРЪСНИЯ ПОДЗЕМЕН СВЯТ/В ТОВА ЧИСЛО И ПОЛИТИКАТА/....
Всъщност винаги съм искала да скрия себе си , дори и когато е било невъзможно защото Слънцето е в 1-ви дом....в огнен знак и не позволява това...МАЛЦИНА СА БИЛИ ОНЕЗИ КОИТО СА МЕ РАЗБИРАЛИ...ПОЧТИ ГИ НЯМА....Причината е в динамиката на аспекта- прекалено силна и завладяваща, сложна и противоречива....ПОНЯКОГА ПРАВЯ НЕЩА , КОИТО СВЕТА ОПРЕДЕЛЯ КАТО ТЪМНИ...,А ТОВА ДАЛЕЧ НЕ Е ТАКА..,НО СЕ РАЗБИРА СЛЕД ВРЕМЕ...,ЧЕ ТОЧНО ПО ТОЗИ НАЧИН Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЛУЧИ , ЗА ДА СЕ СЛУЧАТ ОЩЕ НЯКОЛКО ДРУГИ НЕЩА.....ИЛИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ СИТУАЦИИ , ЗА НЯКОЛКО ЦЕЛИ....КАРЕТО ПЛУТОН/СЛЪНЦЕ Е ТОЧНО ТОВА- СЛОЖНА СИТУАЦИЯ , ЧРЕЗ КОЯТО КЪРТИШ АЗ-а , ЧРЕЗ СЛОЖНО АСТРОЛОГИЧНО СЕЧЕНИЕ , ЗА ДА СТИГНЕШ ДО НАЙ-СЪКРОВЕНОТО , ДАЛЕЧ ДОРИ ПРЕДИ ДА СИ СЕ РОДИЛ...
Но това има своя ОГРОМЕН СМИСЪЛ....защото ясното съзнание , че изхвърляйки шлаката в рафтовете на подсъзнанието си събрани чрез негативни действия и емоции плод на собствена или колективна кармична зрялост....достигаш до един път, който дава възможност на най-мощната и силна енергия да твори чудеса в/у пепел от стари и ненужни спомени....

ЗАЩОТО КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ ЖИВОТА ЗАПОЧВА СЪС СЛЪНЧЕВАТА ЕНЕРГИЯ , А ЗАВЪРШВА С ПЛУТОНОВАТА СВЕТЛИНА И СВОБОДА.....ПЛУТОН Е ЕДНА ДОМЕННА ПЕЩ В КОЯТО СЕ КАЛЯВА СТОМАНАТА НА ПОДСЪЗНАТЕЛНИЯ ПРОЦЕС , ЗА ДА БЪДЕ ПРЕДАДЕНА В ГОТОВ ВИД НА СЪЗНАНИЕТО /СЛЪНЦЕТО/ И УПОТРЕБЕНА В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО /1-ВИ ДОМ/ МЦ/...