Здравей Гост

Слънце квадрат Уран

• 16 Отговора
  • 5434 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Слънце квадрат Уран
« -: Август 05, 2011, 06:02:39 pm »
Още един сложен аспект в наталната карта... :) Често се среща в картите на хора с непредсказуемо и бунтарско поведение...Ексцентрични и непредсказуеми....Аспект , който зарежда с много динамика и напрежение....

Вашите впечатления от него.... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънце квадрат Уран
« Отговор #1 -: Август 05, 2011, 07:53:11 pm »
Що мълчите? ::) Нямате ли наблюдения от този аспект? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Август 06, 2011, 01:21:45 am »
Мъжа ми има точна квадратура на Слънцето с Уран и макар да е Рак, често го виждам като Водолей. Много цени личната си свобода, не понася да му се бъркат ( особено в работата - Уран съвпад с МЦ ), има идеи изпреварили времето си, ексцентричен е...

*

Неактивен xtz

• *
  • 11
« Отговор #3 -: Август 06, 2011, 03:18:22 am »
ах  ;D
много са нервни /на моменти/, никога не знаят какво да очaкват, самите те са "бомби".. Винаги действат на своя глава.. странен вкус, могат да променят действието и мислите си на 3 минути.. винаги ще ви изненадат  ;D непостоянни.. съдбата им е приключение :) много неочаквани моменти.. самите те се изненадват от себе си.. зависи кои домове са засегнати, те ще подчертаят "непредсказуемите приключения"   ;D
постоянно трябва да има тръпка, адреналин, нещо ново.. което да поддържа интереса.. няма скука тук  :)

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #4 -: Август 06, 2011, 07:53:49 am »
... И аз имам този аспект квадрат Слънце в Близнаци 10д и Уран в Дева 1д :'(
Самия ужас съм >:(

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Август 06, 2011, 10:55:07 am »
         Аз го усещам, че определено спомага за това динамиката да не липсва, ама никак даже  ;D ;D А го има някой път и това с непредсказуемостта  8)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Август 06, 2011, 12:27:58 pm »
а марс квадрат уран дали не е нещо сходно като проявление?
имам го този аспект, не мисля че съм избухлива, ама това е мое виждане по въпроса ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 06, 2011, 01:02:04 pm »
а марс квадрат уран дали не е нещо сходно като проявление?
имам го този аспект, не мисля че съм избухлива, ама това е мое виждане по въпроса ;)

Доста силен е аспекта....Дава оргиналност в действията , бързина, внезапни изблици на гняв...и бързи реакции... :) Инциденти са възможни по време на определени транзити....към квадратурата...Ограничение не може да съществува....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #8 -: Август 06, 2011, 01:20:19 pm »
Май действително е така..
То тази квадратура в момента е много стабилно аспектирана :) От една страна я настъпва Сатурн, Плутон я квадратира, а Уран е в опозиция..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Август 06, 2011, 01:27:17 pm »
Май действително е така..
То тази квадратура в момента е много стабилно аспектирана :) От една страна я настъпва Сатурн, Плутон я квадратира, а Уран е в опозиция..

Препоръчително е в този период да твориш повече....Наред с това съчетавай цветове тюркоаз , сиво , вишна и червено....
дори под формата на фишу... :)
Дали пък няма да нарисуваш нещо прекалено авангардно и динамично с послания за бъдещето!?? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Август 06, 2011, 01:28:44 pm »
О благодаря!
Who knows...  ::) ;D

*

Romantica

« Отговор #11 -: Август 06, 2011, 06:53:41 pm »
Имам този аспект в рожденната си карта Слънце (У6) в 1 дом/Уран (У12) в 10 дом.
Голямо вътрешно напрежение голямо нещо, преди успявах повече да се владея, но сега не мога. На моменти ми идва да замервам с кокосови орехи ;D Трудно ми е да работя в група, не обичам да се подчинявам много. На ден поне за 2-3 часа обичам да оставам сама иначе усещам пълно изтожение. Харесвам нетрадиционни неща и на моменти съм доста разпиляна и непостоянна.
А в момента тр. Уран прави съвпад с нат. Слънце в 1 дом - усещам го като пълна промяна във всеки един аспект. В началото имах проблем с миналото, непрекъснато мислих какво е било, защо точно така съм постъпвала, а не иначе. Все едно преживях някаква смърт вътре в мен. Изхвърлих доста непотребни неща... Вълнуващо е :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #12 -: Август 07, 2011, 08:16:44 pm »
Имам този аспект в рожденната си карта Слънце (У6) в 1 дом/Уран (У12) в 10 дом.
Голямо вътрешно напрежение голямо нещо, преди успявах повече да се владея, но сега не мога. На моменти ми идва да замервам с кокосови орехи ;D Трудно ми е да работя в група, не обичам да се подчинявам много. На ден поне за 2-3 часа обичам да оставам сама иначе усещам пълно изтожение. Харесвам нетрадиционни неща и на моменти съм доста разпиляна и непостоянна.
А в момента тр. Уран прави съвпад с нат. Слънце в 1 дом - усещам го като пълна промяна във всеки един аспект. В началото имах проблем с миналото, непрекъснато мислих какво е било, защо точно така съм постъпвала, а не иначе. Все едно преживях някаква смърт вътре в мен. Изхвърлих доста непотребни неща... Вълнуващо е :)

:72: Дааа, а според мен дори и само да си транзитира из 1ви дом, какъвто е случаят при мен се изхвърлят нейде надалече доста.... неща да речем  ;D

*

Неактивен Freya

• *
  • 24
« Отговор #13 -: Август 23, 2011, 04:15:00 pm »
Това за непредсказуемо поведение май е вярно, особенно в интимните отношения. Отсрещната страна трябва да очаква неочакваното  ;D и доста честа смяна на настроения и мниение при мен поне, незнам дали е от този аспект..  приятелят ми казва че съм зодия четиризнаци, вечер си ляга с една, събужда се с друга и тнт...  ;D
Слънце в дева в 9 дом квадратура Уран в стрелец в 12ти :)
« Последна редакция: Август 23, 2011, 04:17:45 pm от Freya »

« Отговор #14 -: Август 27, 2011, 09:28:19 pm »
Аз имам квадратура Марс (У на 6ти и 7ми в 10ти)-Уран (У на 4ти в 1ви) и опозиция Слънце (У на 10ти в 7ми) -Уран в радикса.

Много твърдоглава на моменти, изключително независима и все гледам да постигна това, което съм си наумила, без оглед на това дали някой друг няма да  пострада. Понякога нарочно започвам да се дразня с някой, само защото обичам да споря и знам, че моите аргументи са винаги по-добри. Трудно ми е да работя в група, всичко искам да си свърша сама, ако ще и да припадна от изтощение. Това виждам у себе си по аспекта Слънце опозиция Уран.

Иначе квадрата с Марс не знам защо, но май го усещам на по-индивидуално ниво, в смисъл че в личните си взаимоотношения, близките ми ме определят като изключително труден човек за съжителство, никога не съм се рабирала и със съквартирантите си по време на следването. Прекалено голям индивидуалист, а това плаши. Осъзнавам и приемам по-горните негативи, но ми е трудно да се променя :'( Заради прекалени амбиции, независимост и непременно да бъде така както аз искам, приключих може би най-красивата и здрава връзка, която някога съм имала. Изпитвам страх от Уран:(
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world