Здравей Гост

Re: Съвпад Уран-Нептун , а между тях не е ли Сатурн

• 7 Отговора
  • 2686 Прегледи
*

Dhalia

...и предния ми пост беше доказателство за всичко, което си написала   ;)

За последно ще добавя, и спирам - имам съвпад Уран-Нептун и Нептун ми е в 1 дом и затова си мисля, че като се абстрахирам от манията си, че всичко знам, успявам да усетя правилно нещата. Няма да спамя повече по темата :)
« Последна редакция: Август 05, 2011, 07:54:41 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #1 -: Август 05, 2011, 08:09:15 pm »
Да си дойдем на думата....Искаш ли един урок по астрология.... ::) ;D?

Ключови думи за Нептун:

Бягство

Загуба

Липса

Емпатия

Съпричасност

Заблуда

Идеализиране

Ключови думи за Сатурн:

Граници

Отговорност

Кристализиране

Структура

Форма

Авторитет

Страх

Фобии

Традиции

Ключови думи за Уран

Бунт

Анархия

Промяна

Разрушаване

Освобождаване....

И какво следва....Сатурн и Уран са в точен съвпад в картата ти...И ако навържем ключовите думички получаваме следните изречения....Страх от промяна , Разрушаване на структура и форма ....Рушене на авторитети и традиции...

АСПЕКТА СЪС НЕПТУН Е 9* И тъй като планетите са в Козирог не бих го приела  за съвпад , но щом искаш....да продължим... ;D...Страх от промяна + Бягство /Нептун/ от отговорност /Сатурн/....Мога още да продължа....,но в този случай е важно да намерим баланса на планетите...

Имам дъщеря с твоя аспект и съм наясно , колко и до къде мога да стигна....

Сега си ти....Сподели..... ;D

П.П. И да не забравяме , че тук е силен Сатурн...защото е на трон....Някак си Уран и Нептун са на 2-ра позиция.... ;D ;)....

За теб е важно да бъдеш реалист....
« Последна редакция: Август 05, 2011, 08:25:39 pm от Марая »

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #2 -: Август 05, 2011, 08:33:15 pm »
Аз го имам въпросния съвпад, при това Уран, Сатурн и Нептун са ъглови и участват в кардинално тао  8) .

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Август 05, 2011, 08:39:16 pm »
Аз го имам въпросния съвпад, при това Уран, Сатурн и Нептун са ъглови и участват в кардинално тао  8) .

Ииии...,как го усещаш? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 05, 2011, 09:01:08 pm »
 Killing Me Softly

За съвпада.... ;D

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #5 -: Август 05, 2011, 09:23:54 pm »
Сатурн надделява над другите двама и ги управлява с желязна десница - явно защото и трите планети са в козирог, а и Уран и Нептун са по-далече от Иц в сравнение със Сатурн. Засега не съм забелязал някакви негативни проявления на аспекта.Разни
неща, които съм чел, че Нептун в съвпад със Сатурн е неблагоприятен аспект, понеже единият бил безформен, а другият налагал
структура, не важат за мен - досега не съм усещал никакви вътрешни противоречия по отношение на структурираност и
безформеност.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Август 05, 2011, 09:43:08 pm »
Марая, разсмя ме с глас, като видях песента за съвпада, а бях решила да съм твърда...  :-*
Сега за урока...ти ме накара да се учудя от себе си. Това сигурно е да не кажа първия, но един от първите пъти, в които успявам спокойно и с усмивка да приема леееко киселеещите си страни. Когато някой ми ги показва дори и да знам, че е прав, дори и да виждам, че е добронамерен, пак държа да го замерям с камъни - ей така, колкото за пред хората. За да си пазя имиджа  ;D
Но явно си тренирана и покрай дъщеря си наистина добре преценяш как и колко:) Едва ли знаеш колко оценявам умението ти да ми поднесеш нещата така...
Накара ме доста да се замисля и въпреки че смятах да си мълча като буца, песента за съвпада окончателно ме направи от жлъчлив тиранин на глуповата, малка гъба...как можа да ни го пуснеш това ;D  ;D

Струва ми се, че Сатурн ми влияе най-кардинално...аз се контролирам даже като мигам, стягам се, дистанцирам се, почти нямам мимики докато говоря. Хората все си мислят, че съм сдържана, защото им кроя нещо, пък аз просто се притеснявам, което идва от страха.

Или отново от Сатурн.... ;D

Да , Сатурн...убива бавно...и нежно...,той не е като Уран или Нептун...За това ти пуснах тази песен....Да дъщеря ми има същия аспект...и съм наясно с потенциала му... :)...Знам как убива Нептун чрез дрога , знам как убива Уран чрез внезапна болка...и знам как убива Сатурн...нежно...,с помощта на Плутон и бавно.... :)
Какво значи да замеряш с камъни? ;D ;D...Да вкараш Марс в употреба ли? ::) ;D...Ми не мисля , че е удачно....особено в този случай.... :P ;D

Оценявам желанието ти да работиш в/у себе си , с помощта на астрологията....и затова реших да ти помогна да свалиш розовите очила и да за заземиш знанието...,защото имаш силен Сатурн...,какъвто имат малцина...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 05, 2011, 09:57:37 pm »
Засега ме убиват само Уран и Сатурн...към всякакви вещества съм доста скептична, а към алкохола - пестелива, защото виждам, че ми харесва. Дано оползотворя помощта. На моменти си стискам заблудите, защото допускам, че без тях мога да рухна и когато се разделям с голяма илюзия се чувствам психически уязвима. Вероятно и това е от Сатурн или подсъзнателно си търся удобно оправдание, за да си ходя в розово.

Тццц.... ;D

Имаме Плутон на трон , в знак на Сатурн в кармични аспекти с Марс/един от най-трудните аспекти/, Уран , Сатурн , Меркурий...Всъщност двете тронови планети се борят доста силно в теб...И това ти създава проблеми...
Имаш дълъг път да вървиш..,за да разбереш себе си..., заблудите са от Рибешкото слънце, което повярвай мии никак не уважавам...имам непоносимост към слънцата в риби и имам основателни причини за това....Нямаш добро слънце за мен , макар и отлично аспектирано...,но имаш много потенциал на който можеш да разчиташ стига да го оползотвориш в правилна посока... ;D...Възловата ти и трудна година е 45...Това запомни от мен..