Здравей Гост

Пълнолуние Дева-Риби 12.09.2011

• 51 Отговора
  • 9890 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Пълнолуние Дева-Риби 12.09.2011
« Отговор #45 -: Септември 20, 2011, 03:05:50 pm »
Луната от пълнолунието е в точен съвпад с АСЦ, а АСЦ / ДСЦ на пълнолунието са в съвпад с наталната опозиция Марс / Слънце  ??? Този път вече чакам събития..  ::)
Дочаках ги  :41: ама го разтълкувах чак, когато ми се случи. Луната ми управлява 5-ти дом, Слънцето - 6-ти, на здравето и домашните любимци. Сина ми и аз се заразихме от една котка... Последно време лунациите при мен, винаги дават събитийност.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #46 -: Септември 20, 2011, 03:16:33 pm »
от домашното ви коте ли?
ако е нещо като микроспория - случва се, единствено е малко упорито, но минава няма страшно..
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 03:24:51 pm от Antena »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #47 -: Септември 20, 2011, 03:22:12 pm »
от домашното ви коте ли?
ако е нещо като микроспория - случва се, едиснствено е малко упорито, но минава няма страшно..
От него е, да. Това с Марс ли се свързва?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #48 -: Септември 20, 2011, 03:27:06 pm »
Нямам идея различните животни с коя планета се свързват. Определено луната е от значение и управителя на 6-ти дом, може би и Нептун да има нещо общо..

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #49 -: Септември 20, 2011, 04:25:37 pm »
Нямам идея различните животни с коя планета се свързват. Определено луната е от значение и управителя на 6-ти дом, може би и Нептун да има нещо общо..

Астрологически котката е свързана с Луната - светило, раждащо в хората желание да имат спокоен живот, да имат дом, семейство.

Котката се смята за талисман на уютния дом.

"Луната ни дарява душевна мекота, нежност, грижовност, пробужда майчинските ни чувства. И деца, и възрастни, като правило си мечтаят за котка, когато в живота им не всичко, свързано с темите на Луната - дом, семеен живот, отношенията с майката, е в ред. Ако желанието да си има котенце не напуска детето, значи просто на детето не му достига грижа или не се чувства уютно и спокойно в дома. При възрастните често пъти желанието да си вземат котка се появява след развод или когато отношенията в семейството са опънати.

Ако човек създава семейство, в което всичко му е по сърце, то страстта за котка вече няма да го вълнува така, както по времето, когато е бил сам.Присъствието на котката намалява тревогата, която човек изпитва поради своята самота или семейни проблеми. Това лунно създание като че ли заменя семейството, успокоява, умиротворява, укрепва душата.

И ако котката се управлява от Луната, то кучето е подвластно на Слънцето.

Тези, които предпочитат да отглеждат за куче, имат нужда от слънчева независимост и власт, искат да бъдат творци, център на света, в който живеят. Ако вашето дете си мечтае за кученце, създайте му условия за творчество, запишете го в кръжок, в школа, където да го научат да прави нещо с ръцете си. Детето, което си мечтае за кученце, иска да бъде забелязвано, на него просто му е необходимо да развива талантите си, за да може да изненадва и да радва околните. Ако зрял човек си мечтае за куче, значи му е време да разнообрази живота си. Слънцето е източник на творческо вдъхновение и желанието да си вземеш куче възниква, когато всичко в живота ни е станало прекалено банално, делнично, когато от всекидневните грижи не ти остават нито сили, нито време за някакво творчество.

Потребността да имаш котка или куче винаги носи подсъзнателен характер и сигнализира за това, че е необходимо да се сложи в ред семейния живот или да се разнообрази всекидневието"
 :(     И луната какви Аспекти Ви правеше?? :(
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #50 -: Септември 20, 2011, 04:30:21 pm »
Знака Стрелец забъркан ли е ? Той би трябвало да даде разпространението  на заразата?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #51 -: Септември 20, 2011, 06:32:57 pm »
Знака Стрелец забъркан ли е ? Той би трябвало да даде разпространението  на заразата?
Мерси за информацията, Мила  :-* Много е вярно! Луната от пълнолунието е в съвпад с АСЦ-та ми и широка опозиция с наталната Луна. При сина ми, Луната от пълнолунието е в квадратура с наталната му Луна и АСЦ в Стрелец.