Здравей Гост

Кога , къде и как срещаме любовта???

• 17 Отговора
  • 4671 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Кога , къде и как срещаме любовта???
« -: Август 06, 2011, 05:48:54 pm »
Е кога я срещнахте? Как я срещнахте? Къде? Аспекти , планети? ;D

« Последна редакция: Август 06, 2011, 05:54:14 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Кога , къде и как срещаме любовта???
« Отговор #1 -: Август 06, 2011, 06:06:11 pm »
Аспект на планета към к5 , аспект на управителя на к5 към к5 , аспект към сигнификатора , аспект към планета в 5-ти...Същото това и към 11-ти и к11....

За брак + ДСЦ...

Най-сигурното тежък транзит към к5.... ;D

« Последна редакция: Август 06, 2011, 06:13:14 pm от Марая »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #2 -: Август 06, 2011, 09:58:00 pm »
При транзит на Плутон върху Слънцето се ожених - беше любов от пръв поглед и много бърз брак. Тогава и  прогресивното  ми Слънце смени знака си и навлезе в Стрелец. Той/мъжът/ току-що се беше върнал от чужбина след дълги години предстой там.   Наталният ми Марс е в Стрелец . Аз съм Скорпи и мъжът беше Скорпи и Марса му е в Скорпион. За протокола - Венера също ми е в Скорпион и имам цял стелиум  там заедно с Асц., в нататалната карта Плутон ми е в 10 дом, в секстил със Слънцето. Сега Уран ми е налазил пети дом, да видим какво ще стане, макар че при него никога не се знае.  Уран ми управлява втори дом.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #3 -: Август 06, 2011, 10:39:58 pm »
Щях да забравя, управителят на К5 е част от стелиума плюс и в съвпад с Асц и Слънце. За протокола - бракът продължи 18 години  и от него имам едно прекрасно дете!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 06, 2011, 10:49:32 pm »
Щях да забравя, управителят на К5 е част от стелиума плюс и в съвпад с Асц и Слънце. За протокола - бракът продължи 18 години  и от него имам едно прекрасно дете!:)

Кога приключи? ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Август 06, 2011, 11:03:16 pm »
Когато Уран налази 4-дом. Но се канех отдавна, тогава просто нещата се случиха. Със Скорпион-Телец на първи-седми дом ми трябвя як ритник, за да действам, нещо от рода на Уран!:) При мен 4-и дом е много чувствителен и винаги нещо се случва, когато е аспектиран. Когато Сатурн пресече куспидата му, почина баща ми.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Август 06, 2011, 11:05:13 pm »
Когато Уран налази 4-дом. Но се канех отдавна, тогава просто нещата се случиха. Със Скорпион-Телец на първи-седми дом ми трябвя як ритник, за да действам, нещо от рода на Уран!:) При мен 4-и дом е много чувствителен и винаги нещо се случва, когато е аспектиран. Когато Сатурн пресече куспидата му, почина баща ми.

Качвай карта... ;D ;) :P...Харесвам колекциите...имам Венера в козирог.... ;D :P

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Август 06, 2011, 11:20:24 pm »
Качвам.:)

« Отговор #8 -: Август 06, 2011, 11:34:35 pm »
2009 в деня на венериния възврат.
апликиращ съвпад на прогресивно слънце с венера (и юлв), дирекционна венера съвпад натален юпитер
квадрат на тр. нодална ос с наталната и с венера
съвпад на транзитни нептун, юпитер и хирон с марс в 7-ми дом и секстил към натална венера в 9-ти
прогресивна луна навлиза в 8-ми натален

*

Romantica

« Отговор #9 -: Август 07, 2011, 12:22:37 am »
Много хубава тема  :) , но аз искам да попитам - след като разбрахме "Кога, къде и как..." можем ли да разберем какъв ще е той/тя, в каква сфера ще работи...  ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #10 -: Август 07, 2011, 12:53:59 am »
Транзитен Нептун квадратура към Слънцето, Уран - близо до АСЦ. Венера - опозиция Уран, Слънце - опозиция натален Плутон в 7-ми. Любов от пръв поглед с типично Уранианска личност..  ;D

« Отговор #11 -: Август 07, 2011, 12:58:57 am »
можем ли да разберем какъв ще е той/тя, в каква сфера ще работи...  ;D

При по-детайлен анализ може да се получи и такава информация.
Индийската карта Навамша (девети хармоник) дава допълнителна информация за качествата, които може да притежава съпругът или които да се проявят в отношенията с него.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Август 07, 2011, 01:13:11 am »
Не само по индийската карта можем...да разберем....
Детайлите ни дават възможност...,но работата е много...И тук не става дума за съпруг...,а за любов... ;D..,така , че можем дълго да интерпретираме.... ;D ;D ;D
« Последна редакция: Август 07, 2011, 01:46:34 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Август 07, 2011, 01:45:51 am »

Уаууу...,много ми е познато.... ;D ;D
И аз така.... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Август 07, 2011, 01:50:24 am »
Качвам.:)

Е много фиксинг...,Хареса ми...С труд всичко..,че и с национална карма....Трудно приемане на обратите и възвратите...Много силни чувства и много...дълбоко осъзнаване.... :)...Нямаш мира докато не стигнеш дъното.... ???