Цитат на: Vladi в Август 07, 2011, 11:35:41 pmЦитат на: Марая в Август 07, 2011, 11:31:47 pmЦитат на: Vladi в Август 07, 2011, 11:26:10 pmЦитат на: Марая в Август 07, 2011, 11:20:53 pmЦитат на: Vladi в Август 07, 2011, 11:15:32 pm...май Марса ми ме прави барут "емоцоинален"с тази опзиция с Луната...Нали?По-скоро опозето с Нептун е виновно...за чувствителността.... Дали? , аз все си мислех за Марс - защото въпреки, че си знам проблема с емоцията има моменти иаз самата немога да я обуздаяМарс може да пали , може да е фитила...,но не и чувствителността... Аз имам тригон на марс/луна...и съм прекалено чувствителна....Наред с това привличам хора с лошо аспектиран марс.... ..,но имам широка опозиция с Лунаа...и знам за какво става дума.... Невероятна си Кефиш ме Опозето е на Луна/Нептун...та и доста карта са преминали през мисълта и ръцето ми...,някои и през сърцето ми...Няма да те подведа....
Цитат на: Марая в Август 07, 2011, 11:31:47 pmЦитат на: Vladi в Август 07, 2011, 11:26:10 pmЦитат на: Марая в Август 07, 2011, 11:20:53 pmЦитат на: Vladi в Август 07, 2011, 11:15:32 pm...май Марса ми ме прави барут "емоцоинален"с тази опзиция с Луната...Нали?По-скоро опозето с Нептун е виновно...за чувствителността.... Дали? , аз все си мислех за Марс - защото въпреки, че си знам проблема с емоцията има моменти иаз самата немога да я обуздаяМарс може да пали , може да е фитила...,но не и чувствителността... Аз имам тригон на марс/луна...и съм прекалено чувствителна....Наред с това привличам хора с лошо аспектиран марс.... ..,но имам широка опозиция с Лунаа...и знам за какво става дума.... Невероятна си Кефиш ме
Цитат на: Vladi в Август 07, 2011, 11:26:10 pmЦитат на: Марая в Август 07, 2011, 11:20:53 pmЦитат на: Vladi в Август 07, 2011, 11:15:32 pm...май Марса ми ме прави барут "емоцоинален"с тази опзиция с Луната...Нали?По-скоро опозето с Нептун е виновно...за чувствителността.... Дали? , аз все си мислех за Марс - защото въпреки, че си знам проблема с емоцията има моменти иаз самата немога да я обуздаяМарс може да пали , може да е фитила...,но не и чувствителността... Аз имам тригон на марс/луна...и съм прекалено чувствителна....Наред с това привличам хора с лошо аспектиран марс.... ..,но имам широка опозиция с Лунаа...и знам за какво става дума....
Цитат на: Марая в Август 07, 2011, 11:20:53 pmЦитат на: Vladi в Август 07, 2011, 11:15:32 pm...май Марса ми ме прави барут "емоцоинален"с тази опзиция с Луната...Нали?По-скоро опозето с Нептун е виновно...за чувствителността.... Дали? , аз все си мислех за Марс - защото въпреки, че си знам проблема с емоцията има моменти иаз самата немога да я обуздая
Цитат на: Vladi в Август 07, 2011, 11:15:32 pm...май Марса ми ме прави барут "емоцоинален"с тази опзиция с Луната...Нали?По-скоро опозето с Нептун е виновно...за чувствителността....
...май Марса ми ме прави барут "емоцоинален"с тази опзиция с Луната...Нали?
До Нептун се стига трудно.... ...Понякога е нужно да получим помощ!....Добрата новина е , че идва винаги на време...Вселената знае защо....