Опитвам се да го анализирам и стигам до извода , че на всяко ниво има различни проявления...В материален план , носи невероятни проблеми , опити за измами...,лъжи , забъркани и завоалирани ситуации при договори , липса на последователност...буквално мъртви течения...във водите в които плувам....
Духовната сфера работи при едни други изисквания и обстоятелства , защото засегнатата ос е 1-ви/7-ми...АЗ-а С/У ДРУГИТЕ И ТО КВАДРАТУРА...От гледна точка аспекта квадратура за мен е един от най-положителните аспекти в астрологията...Активността на аспекта сякаш работи с друго мое съзнание , което води една полемична дискусия струва ли си да се слееш с другите , като превърнеш част от АЗ-а си в собствено оръжие...или важно ли е , да се слееш за да оставиш космическата воля да сътвори едно друго колективно съзнание което да разтвори границите на собствените ти норми...И тъй като говорим за 1-ви дом , а тук е и главата ...и мозъка , ориентацията на мистичния подход към всичко случващо се , от една страна дава спокойствие защото докосваме висши сили , а от друга страна абстракцията, която при определени обстоятелства може да донесе илюзии и липса на ориентация за цел и посока...А последните две са важни за всяка натална карта...,защото ние идваме тук с цел да намерим правилната посока преди да се слеем с безкрайността....