Здравей Гост

Компромиса - планети , аспекти , домове , знаци...Правят ли повече компромиси ..

• 40 Отговора
  • 7303 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Някои знаци...и кои?

***Ограничаване на своята лична свобода и пространство за сметка на съответната страна,

http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Защо ли свързвам компромиса с Нептун? ::) :thinking:...

Все ми се струва , че без него няма място за компромис....

Как мислите? Иска ми се да поговорим за него.... :)

*

Неактивен Asya

• 548
Компромисът твърдо е по Нептун! Само тази планета може да размие егото и то да се пожертва за другия човек. Особено в съвпад с лична планета!:)  При мен е в съвпад със Слънце и Асц и управител на 5- дом. Приемам енергията на другите, настроенията им/говоря за близки хора/ Оправям се с него, като ходя на плуване повече от 20 години.Водата ми дава това, от което имам нужда. И една точна квадратура на със Сатурн ме отрезвява!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Компромисът твърдо е по Нептун! Само тази планета може да размие егото и то да се пожертва за другия човек. Особено в съвпад с лична планета!:)  При мен е в съвпад със Слънце и Асц и управител на 5- дом. Приемам енергията на другите, настроенията им/говоря за близки хора/ Оправям се с него, като ходя на плуване повече от 20 години.Водата ми дава това, от което имам нужда. И една точна квадратура на със Сатурн ме отрезвява!

Миии...,аз се страхувам от водата...,защото видях смърт в нея...Но знам...,че за да се преборя със страха трябва да го приема , да го обикна и да го прегърна...Та в тоя ред на мисли....що не ме научиш да плувам? ::) ??? ;D :P

*

Неактивен Asya

• 548
Не зная дали ще съм добър учител!:) Аз съм самоук плувец, като малка бях на едно море само с баща си и ми беше скучно и тогава се научих да плувам!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Не зная дали ще съм добър учител!:) Аз съм самоук плувец, като малка бях на едно море само с баща си и ми беше скучно и тогава се научих да плувам!:)

:57: Edno e da se u4i6 na 5...,drugo na 45.... ;D :P...da preodolee6 straha na 45 se iska dupe... :P :-[ ;D

*

Неактивен Asya

• 548
Точно така е. Мисля, че това ще е поредното предизвикателство за теб. Мен дълги години ме беше страх  от пaяци, няма да ти казвам кaк преодлях този страх!

*

Неактивен tanya

• 917
Марая, интересно, че и мъжа ми има Нептун в Стрелец в 12 дом и го е страх от водата  ??? Като малък заспал на надуваем дюшек и паднал в морето. Едва не се удавил и от тогава не може да го преодолее...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Точно така е. Мисля, че това ще е поредното предизвикателство за теб. Мен дълги години ме беше страх  от пaяци, няма да ти казвам кaк преодлях този страх!

Как?Разказвай ми ...много съм лИБопитна.... ::) ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая, интересно, че и мъжа ми има Нептун в Стрелец в 12 дом и го е страх от водата  ??? Като малък заспал на надуваем дюшек и паднал в морето. Едва не се удавил и от тогава не може да го преодолее...

А де...,ти кажи...според мен има значение дома..не знака...,моя е скорпионски и е воден хем... ??? ::)....
При мен е от дъртите ...леля , баща...абе страх ти казвам...до коленете влизам и край сестро.... ::)

*

Неактивен Asya

• 548
Изядох един паяк!:) Вбесена на себи си, реших, че ще изям страха  си. Получи ми се!:)

*

Неактивен Asya

• 548
Водата трябва да я обичаш, тогава и тя те обича. Имам една приятелка, като плува в басейн, дори на плитко, такива физиноми прави, че от 100 км си личи, че не й е приятно да се мокри. А аз...сякаш любим любим мъж ме докосва, когато съм във водата. Обичам я, обичам да я усещам около мен, сякаш измива всичко лошо, всички лоши мисли, всички страхове...

*

Неактивен tanya

• 917

А де...,ти кажи...според мен има значение дома..не знака...,моя е скорпионски и е воден хем... ??? ::)....
При мен е от дъртите ...леля , баща...абе страх ти казвам...до коленете влизам и край сестро.... ::)
А уж Нептун в 12-ти плува в свои води....  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Изядох един паяк!:) Вбесена на себи си, реших, че ще изям страха  си. Получи ми се!:)

Е ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНА БЯХ!КЪЛНА СЕ В ДЕЦАТА СИ.... :72: :57:Беше ми неудобно да го напиша....
 :-* :yahoo: :haha:
Водата трябва да я обичаш, тогава и тя те обича. Имам една приятелка, като плува в басейн, дори на плитко, такива физиноми прави, че от 100 км си личи, че не й е приятно да се мокри. А аз...сякаш любим любим мъж ме докосва, когато съм във водата. Обичам я, обичам да я усещам около мен, сякаш измива всичко лошо, всички лоши мисли, всички страхове...

Аз обичам водата...Много...За нея и луната съм написала най-красивите стихове...Тя често присъства и в сънищата ми...Има още нещо...при мен водните домове са водни...усета към нейната интуиция и сила не липсва....
Брей жена...подпали ме.... ::) ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

А уж Нептун в 12-ти плува в свои води....  ::)

ФАКТ! Вярвай ми..много е силен в 12-ти дом...на трон по дом е....Но вероятно се страхува от дълбочината...Бреййй...водиш ме към други мисли..... ::)
« Последна редакция: Август 09, 2011, 09:59:17 pm от Марая »