Здравей Гост

Луна в козирог

• 29 Отговора
  • 6393 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Луна в козирог
« -: Август 07, 2011, 11:55:15 pm »
Ами за тази? ::) ???

На мен лично ми допада...методиката с която борави в целеустремената си посока...Дали ще сигне до сърце ...или до портфейл...за нея не е от голямо значение..../Да не се обиди някой/....въпрос на наблюдения и гледна точка....

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Луна в козирог
« Отговор #1 -: Август 08, 2011, 07:27:23 pm »
Имам приятелка с Луна в Козирог. Практична, борбена, успешна, с желание за кариера, много красива, грижи се за майка си. Съпругът и синът й са Козирози, но сякаш тя е мъжът в семейството. Въпреки че е  10 години по-млада от мъжа си, тя е финасовият гуру и организатор на всичко.  Но любовта и страстта са й чужди. Споделяла ми е, че никога не е влюбвала. Много добър човек, но като че ли контролира емоциите си и не им дава да се разгорят. За протокола, Венера й е в Близнаци.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Август 08, 2011, 08:19:52 pm »

Имам приятелка с Луна в Козирог. Практична, борбена, успешна, с желание за кариера, много красива, грижи се за майка си. Съпругът и синът й са Козирози, но сякаш тя е мъжът в семейството. Въпреки че е  10 години по-млада от мъжа си, тя е финасовият гуру и организатор на всичко.  Но любовта и страстта са й чужди. Споделяла ми е, че никога не е влюбвала. Много добър човек, но като че ли контролира емоциите си и не им дава да се разгорят. За протокола, Венера й е в Близнаци.

Къде е слънцето и в каква фаза е родена? ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #3 -: Август 08, 2011, 09:15:08 pm »
Слънцето й е в Лъв.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 08, 2011, 10:20:11 pm »
Слънцето й е в Лъв.

Ужас и при този несъвпад....просто ако не са в конфигурация ЙОД...си режем главУ дето викат сърбите...

Божеее, колко е позната тая серия....Липса на отговорност от страна на мъжете...,абе ПУХЛЬОВЦИ.... ;D :-[ :-[

« Отговор #5 -: Август 12, 2011, 09:24:41 am »
Моята Луна е в 10 дом но Близнаци и въпреки скорпионския ми стилиум пронципно съм голям тиквеник .

*

issidorra

« Отговор #6 -: Август 12, 2011, 04:36:04 pm »
Слънцето й е в Лъв.

Ужас и при този несъвпад....просто ако не са в конфигурация ЙОД...си режем главУ дето викат сърбите...

Божеее, колко е позната тая серия....Липса на отговорност от страна на мъжете...,абе ПУХЛЬОВЦИ.... ;D :-[ :-[

Марая, нещо не разбрах, би ли обяснила, моето Слънце е в Лъв и Луната в Козирог, но не са част от ЙОД, знам, че всичко зависи и от аспектите, и разположението в домовете, но просто ми стана интересно...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 12, 2011, 04:57:35 pm »
ЙОД  е трудна конфигурация за мъжка карта.....

« Отговор #8 -: Август 28, 2011, 03:54:35 pm »
Здравейте, поразрових се из форума и изкарах тази позабравена тема, че и аз съм с луна в козирог и венера в близнаци ;) Не мога да се съглася обаче с любовта,влюбването и страстите, сигурно защото имам Асц скорпион, от известно време обаче ми прави впечатление как околните ме възприемат точно по-долу описаното, но вътрешно всичко ми е толкова толкова чувствено,ранимо и т.н. В момента също мога да кажа, че съм силната страна в семейството,но хич не ми харесва и не искам,имаме конфликти за това. Аз си харесвам луната в козирог, не е "размекната"  :P не й липсват емоции,просто е силна...

« Отговор #9 -: Август 28, 2011, 04:04:31 pm »
Марайче малко е крайно това  ;) а и сама казваш..гледна точка...мъж с портфейл в повечето случаи е силен мъж, луната в козирог си пада по силните  ;D
Дали ще сигне до сърце ...или до портфейл...за нея не е от голямо значение..../Да не се обиди някой/....въпрос на наблюдения и гледна точка....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Август 28, 2011, 04:08:41 pm »
Марайче малко е крайно това  ;) а и сама казваш..гледна точка...мъж с портфейл в повечето случаи е силен мъж, луната в козирог си пада по силните  ;D
Дали ще сигне до сърце ...или до портфейл...за нея не е от голямо значение..../Да не се обиди някой/....въпрос на наблюдения и гледна точка....

Ами , ами...хич не е крайно да ти кажа...Всички пътища са насочени към тези две дестинации...сърце и пачки...И ако са едно място си е шестица от тото.... :P ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Август 28, 2011, 04:13:46 pm »
Имам позната с Луна в Козирог и макар Слънцето да е в Риби е много целеустремена, материалния комфорт за нея е изключително важен, просто се ужасява да не остане без пари.

« Отговор #12 -: Август 28, 2011, 05:09:56 pm »
то това си е така, просто не мислч, че луната в козирог пренебрегва сърцето...

Ами , ами...хич не е крайно да ти кажа...Всички пътища са насочени към тези две дестинации...сърце и пачки...И ако са едно място си е шестица от тото.... :P ;D

« Отговор #13 -: Август 28, 2011, 05:13:05 pm »
мога да кажа, че и при мен е така,но не мога и да се меря с най-близката си приятелка, която е с луна в Телец  ;D
Имам позната с Луна в Козирог и макар Слънцето да е в Риби е много целеустремена, материалния комфорт за нея е изключително важен, просто се ужасява да не остане без пари.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #14 -: Август 28, 2011, 05:35:26 pm »
мога да кажа, че и при мен е така,но не мога и да се меря с най-близката си приятелка, която е с луна в Телец  ;D

И двете Луни - в Телец и в Козирог, държат на материалния комфорт, но докато луната в Телец е по-домошарска Луна, с чувствен оттенък, Луната  в Козирог е кариеристка Луна/не го казвам в лошия смисъл/ и си търси успял мъж. Но понеже мъжете в днешно време предпочитат да бъдат дундурени и отглеждани като домашни любимци, на бедната Луна в Козирог не й остава нищо друго, освен тя да се изкачи по стълбата на успеха, ако останалата част от картата не пречи на това. Докато преди жените проектираха мечтите и и нуждите си  върху своите съпрузи, сега май се получава обратното.