Здравей Гост

АПОКАЛИПСИС

• 3 Отговора
  • 4357 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
АПОКАЛИПСИС
« -: Август 08, 2011, 04:28:57 pm »
За втори път сънувам един и същ странен и страшен сън... ??? Аз, сина ми и мъжа ми сме на някакво поле, има само едно дърво на това поле. Ден е, но небето е мрачно и злокобно. От небето падат въглени и в далечината се вижда някакъв горящ град... И ние бягаме обаче няма, къде да се скрием. Най - накрая стигаме до една пещера в края на полето и от там наблюдаваме целия ужас. И аз си мисля - Каква полза от това, че се спасихме, сега ще умрем от глад и жажда... Какво може да значи според вас  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: АПОКАЛИПСИС
« Отговор #1 -: Август 08, 2011, 04:36:15 pm »
За втори път сънувам един и същ странен и страшен сън... ??? Аз, сина ми и мъжа ми сме на някакво поле, има само едно дърво на това поле. Ден е, но небето е мрачно и злокобно. От небето падат въглени и в далечината се вижда някакъв горящ град... И ние бягаме обаче няма, къде да се скрием. Най - накрая стигаме до една пещера в края на полето и от там наблюдаваме целия ужас. И аз си мисля - Каква полза от това, че се спасихме, сега ще умрем от глад и жажда... Какво може да значи според вас  ???

Подсъзнателен страх за насъщния...Финансови грижи..... ???...Дървото е символ на сигурност , стабилност на дома....Безпокойство и страх ....Огъня и производните свързвам с любов и силна емоция....Очаквай промяна в семейните отношения... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Август 08, 2011, 05:06:00 pm »
Мерси, Марая  :-* Има и астрологически предпоставки за това... Ако има някакво събитие, ще докладвам  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Август 08, 2011, 05:19:30 pm »
Мерси, Марая  :-* Има и астрологически предпоставки за това... Ако има някакво събитие, ще докладвам  ;)

За нищо...Не го очаквай , а работи да се случи...,защото **Бог дава , ала в кошара не вкарва!**...,Душата ти е казала какви са нейните страхове...и желания...Чрез въглените които тълкувам като думи...но не празни , а топлещи , парещи ...топящи ледове ...можеш да постигнеш онова което искаш.... :-*