Здравей Гост

Целия свят чака на мен....,а аз....мога ли да чакам от някого...дори думичка

• 31 Отговора
  • 6692 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Лелееее, припадам...Лелеее...ако имам пушка ще стане Кербала направо..... :'(...
Просто ми ебаха майката , без извинение....Семеен съвет,....Абе всичко живо ми дава акъл , а ми иска пари :D :thinking: :umnik:...Аз ли съм най-големия наивитет?! Аз като имам всичко е точно...,при затруднение.../каквото никому не пожелавам/...Претенции, акъл....просто чесно Ви казвам не ми се живее....Искам да заспя докато ШИБАНАТА ПР.ЛУНА не излезе от козирог....НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ....ПРЕТЕНЦИИ , ЕГО , БАРОВЦИ...А ВСЪЩНОСТ С НАЛЪМИ ПО ПРАШНИЯ СВЯТ....

ДУХОВНОСТТА НЕ Е ЗА ВСЕКИ....

Качвам си картата и ако някой каже ЩЕ ИМА ЛИ КРАЙ :'( :'( :'(...Що си мисля , че колкото по-силен е човек енергийно...толкова повече изпитания и тежести носи....

ГОСПОДИ , ЗАЩОТО ИЗПУСНАХ ВЛАКОВЕТЕ.... :'( :'(

МНОГО МИ Е МЪЧНО!!! :'(МНОГО!!!
ДАЙТЕ НЯКАКВА ИДЕЯ.... :-[ :'(

*

Неактивен Asya

• 548
Не те познавам,  но доколкото имам впечатления от теб, се раздаваш прекалено, това е проблемът. И понеже в този шибан свят има недостиг на човещина,  всичко живо опира до тези, които са готови да споделят това, което имат с останалите - любов, знания, пари, дом, всичко. Проблемът ти е е, че си един широко скроен и щедър човек в един бездуховен свят. 

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
Марая, оправяне няма... И с катрта  и без карта ... И ти си го знаеш ... Ако имаш нужда от рамо-аз съм насреща....
 Длъжница съм ти  :58: Споко -нали знаеш?! :)

*

Неактивен Deter

• 201
 Марая мога да кажа, че нищо не разбирам от картата ти (от астрология демек), но всичко важно е така зазимено, че няма как да отлепиш за полет. Направи връзка със земята, с природата това ще те накара да се чувстваш по-добре.

*

Неактивен Asya

• 548
Твоята карта наистина много прилича на моята, толкова познати теми... До болка познати!:)  Щом аз съм оцеляла,  по-възрастна съм от теб,  значи  и ти ще се оправиш.  Отново!:) И не си изпуснала влаковете, просто твоят истински  влак още не е дошъл. Но идва! В много тежък период си , няма как чувствителна душа като твоята да не реагира  болезнено на събитията. И като добавиш един тийнейджър към пейзажа, картинката заспива.  Моят съвет е да се научиш да искаш помощ, когато имаш нужда, а не като Атлас да се опитваш да носиш целия свят на плещите си. Погледни  и себе си. Отиди на море, имаш нужда да се попечеш на слъце! Ти си много добър човек! Благодаря ти за всичко, Марая. Тук много хора са ти благодарни и ще мислим с добро за теб, да отмине по-бързо лошият период!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Не те познавам,  но доколкото имам впечатления от теб, се раздаваш прекалено, това е проблемът. И понеже в този шибан свят има недостиг на човещина,  всичко живо опира до тези, които са готови да споделят това, което имат с останалите - любов, знания, пари, дом, всичко. Проблемът ти е е, че си един широко скроен и щедър човек в един бездуховен свят.

Извини ме.... :'( :'(...тии психолог ли си? :'( :'( :'(
Как ме разбра за толкова кратко време...,а хора на които дадох сърцето и душата си години....,не го разбраха.... :58: :kiss2: :cry2:

*

Неактивен milla_m

• 1060
От всичко дето виждам/ може нищо да не е така но така го чувствам/ ми се набива прогресивен Сатурн подчертаваш опозицията на Уран/ Плутон. Уран и Плутон са тези дето трябва да удържат.,но затегни структурата и правилата. Прогресивното ти Слънце в съвпад с Венера в кармичен аспект с Юпитер , продължаваш да даваш и Марс там подтиква да действаш. но и да реагираш остро. Освен това има подчертано кармични аспекти.

Луната не знам кога излиза от Козирог, но не ти ли много важа година , дето да отстояваш всичко ново? Как чувстваш опозицията на Нептун с Луната?.Прави ми впечтление, че като че ли удържаш и по- спокойно реагираш на тежките планети/все едно като на лични/, а   понякога дребна планета те вади от строя?

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Твоята карта наистина много прилича на моята, толкова познати теми... До болка познати!:)  Щом аз съм оцеляла,  по-възрастна съм от теб,  значи  и ти ще се оправиш.  Отново!:) И не си изпуснала влаковете, просто твоят истински  влак още не е дошъл. Но идва! В много тежък период си , няма как чувствителна душа като твоята да не реагира  болезнено на събитията. И като добавиш един тийнейджър към пейзажа, картинката заспива.  Моят съвет е да се научиш да искаш помощ, когато имаш нужда, а не като Атлас да се опитваш да носиш целия свят на плещите си. Погледни  и себе си. Отиди на море, имаш нужда да се попечеш на слъце! Ти си много добър човек! Благодаря ти за всичко, Марая. Тук много хора са ти благодарни и ще мислим с добро за теб, да отмине по-бързо лошият период!

Признавам , че тази емпатия и съпричастност ми бяха нужни! :'( :'(...Разплака ме....Но ми даде и нещо много нужно....правото да се огледам с други очи....

БЛАГО-ДАРЯ ТИ! :-* :58:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая, оправяне няма... И с катрта  и без карта ... И ти си го знаеш ... Ако имаш нужда от рамо-аз съм насреща....
 Длъжница съм ти  :58: Споко -нали знаеш?! :)

Ей...Хора...Стрелец да вие като вълк единак....значи работата е дебела..... :'(.....
Благо-даря! :-* :58:

*

Неактивен Asya

• 548
Ами погледни се! Ти си сърцето на сайта. И не само на този! Ти даваш живот на толкова много неща, Марая. На колко хора си помогнала само.... Абсолютно безкористно.  Не е нужно да си психолог, за да стигнеш до това заключние. А на другите /които мислиш, че не са те  оценили/ повярвай, оценили са те, но така им отърва.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
От всичко дето виждам/ може нищо да не е така но така го чувствам/ ми се набива прогресивен Сатурн подчертаваш опозицията на Уран/ Плутон. Уран и Плутон са тези дето трябва да удържат.,но затегни структурата и правилата. Прогресивното ти Слънце в съвпад с Венера в кармичен аспект с Юпитер , продължаваш да даваш и Марс там подтиква да действаш. но и да реагираш остро. Освен това има подчертано кармични аспекти.

Луната не знам кога излиза от Козирог, но не ти ли много важа година , дето да отстояваш всичко ново? Как чувстваш опозицията на Нептун с Луната?.Прави ми впечтление, че като че ли удържаш и по- спокойно реагираш на тежките планети/все едно като на лични/, а   понякога дребна планета те вади от строя?

:33: :72: Точно...Всичко е интегрирано...просто шибаните Венера и Мерк въртят номерата...Това е истината....
Опозето е 8-9* и не го усещам...в натала както и в прогресии....Проблема е в карето сатурн-слънце...слънце-плутон.... ::) ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ами погледни се! Ти си сърцето на сайта. И не само на този! Ти даваш живот на толкова много неща, Марая. На колко хора си помогнала само.... Абсолютно безкористно.  Не е нужно да си психолог, за да стигнеш до това заключние. А на другите /които мислиш, че не са те  оценили/ повярвай, оценили са те, но така им отърва.

:confuse3: Дълго ли е времето според теб? ???МНОГО Е ТЕЖЪК ПЕРИОДА...ПОВЯРВАЙ МИ...МНОГО Е ТЕЖЪК.....Кажи ми две думи.... :'(

*

Неактивен Asya

• 548
Като ти е трудно и 1 месец е дълъг период, когато  ти е хубаво и 1 година е кратко. Планетите очакват определени резултати  от нас,  ако не ги получат, натискът продължава. Искат да извлечем максимума от себе си, от това, което е заложено в нас. Затова сме тук.  Погледни картата си, като се абстрахираш от факта, че това е  твоята карта и си представи, че съветваш клиент.  Аз бих те посъветвала да отидеш на почивка. И не казвай, че не можеш, защото ако те няма, светът няма да свърши. ИМАШ НУЖДА от почивка.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Като ти е трудно и 1 месец е дълъг период, когато  ти е хубаво и 1 година е кратко. Планетите очакват определени резултати  от нас,  ако не ги получат, натискът продължава. Искат да извлечем максимума от себе си, от това, което е заложено в нас. Затова сме тук.  Погледни картата си, като се абстрахираш от факта, че това е  твоята карта и си представи, че съветваш клиент.  Аз бих те посъветвала да отидеш на почивка. И не казвай, че не можеш, защото ако те няма, светът няма да свърши. ИМАШ НУЖДА от почивка.

Не мога...пристрастена съм...,Децата ми се сърдят...,едната ми дъщеря е готов астролог , от време на време пише в астросайта....,тук има само регистрация....и тя мии се сърди...НЕ МОГА, НЕ ИСКАМ ДА СИ ГЛЕДАМ КАРТАТА...Все си мисля , че не съм обективна....и е така..... :(...Как ми кажи , аз дето първо тръгвам от минори към мажори...,НЕ СЕ СВЕТНАХ ЗА АСПЕКТА НА СМЪРТТА -НОНАГОН на тр.Сатурн -Нептун.... :o....Как не видях 100*-я на Тр. Нептун...нат.Нептун....,как пропуснах Хирон каре нодална ос? :41:....И....ОТ МЕН ДА ЗНАЕТЕ ВЕНЕРА НЕ Е ТОВА КОЕТО Е....

*

Неактивен Asya

• 548
Изпратих  съобщението, преди да съм приключила. Извинявам се за което!:) Моят съвет е да пътуваш или да правиш нещо, което ти доставя удоволствие, за да се помириш със ситуацията. Така ще приемеш по-лесно нещата. Какво ти доставя удоволствие? Подари си го. Когато бях в твоята ситуация, си правих подобни подаръци. Аз обичам да плувам и плувах по 3, дори 4 пъти седмично и така преминах през критичния период. Ти най-добре знаеш какво обичаш. Понякога простите неща ни помагат да оцелелем. И не се ядосвай на детето,  всъщност след нас остават само нещата, които сме правили с любов - като децата.:)Утрото е по-мъдро от вечерта.:)