Здравей Гост

Транзити и събития

• 170 Отговора
  • 75639 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Транзити и събития
« Отговор #105 -: Август 04, 2011, 02:58:58 pm »
Важното е, че в този момент си го приемала, като нещо хубаво което ти се случва..
Може би после за развода се е намесила друга планета, не е Юпитер виновника ;)

Не , пак е той...На всеки 12г...ми се случва да си сменям мъжете...Юпитер винаги ми дава нов мъж , като ми отнема стария... ;D ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #106 -: Август 04, 2011, 03:00:39 pm »
ама това никак не е лошо...  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #107 -: Август 04, 2011, 03:05:08 pm »
ама това никак не е лошо...  ;D

Малко натоварва... ;D ;D..,но си струва...Повече опитност и повече интереси....Това е положението Юпитер - упр. на 1-ви в 7-ми...в заточение , мажорно неаспектиран , синглетон и на всичкото отгоре почти на к8.....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #108 -: Август 04, 2011, 03:06:12 pm »
Все пак дава, не е само да взима.. ;D
При мен се случва - аха да ми даде.. и вземе, че отмине и накрая си остава само с доброто намерение... До следаващия път отново с голямото обещание и надежда, и накрая пак нищо..  :)
Но пак си го харесвам Юпитер и продължавам да му вярвам.

*

Romantica

« Отговор #109 -: Август 04, 2011, 03:10:11 pm »
тр. Юпитер май винаги взима нещо преди да даде друго - при мен (У10 в 1 дом) взе невъзможна мечта и даде друга, която вече се реализира  ::)
« Последна редакция: Август 04, 2011, 03:13:26 pm от Romantica »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #110 -: Август 04, 2011, 03:10:24 pm »
Все пак дава, не е само да взима.. ;D
При мен се случва - аха да ми даде.. и вземе, че отмине и накрая си остава само с доброто намерение... До следаващия път отново с голямото обещание и надежда, и накрая пак нищо..  :)
Но пак си го харесвам Юпитер и продължавам да му вярвам.

Всъщност Юпитер е планета , която се свързва най-вече с вярата...Много е важен аспект със Сатурн.., за да не бъде просто див оптимизъм..., а мотивирана целенасочена вяра....
Чакам го сега в секстил със Сатурн в рамките на месец...,да видим какви ще ги сътвори... ::) ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #111 -: Август 04, 2011, 03:16:44 pm »
Преди около седмица премина през наталния ми Сатурн, а до една седмица трябва да направи и тригон към нат.Луна и нат. Марс. Засега събития НЯМА :) Може би както и преди споменах, такива може да има в неговата стационарна фаза, отново в същия аспект.

Само да допълня, че и транзитния Сатурн е в съвпад с нат. Юпитер

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #112 -: Август 04, 2011, 03:20:13 pm »
Преди около седмица премина през наталния ми Сатурн, а до една седмица трябва да направи и тригон към нат.Луна и нат. Марс. Засега събития НЯМА :) Може би както и преди споменах, такива може да има в неговата стационарна фаза, отново в същия аспект.

Само да допълня, че и транзитния Сатурн е в съвпад с нат. Юпитер

Огледално подчертаване на аспекта... ::)
Лунацията къде ще акцентира на 13.08.?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #113 -: Август 04, 2011, 03:52:38 pm »
Лунацията от 13.08. някак подминава тези аспекти..
Няма особен акцент там..
По-скоро новолунието от 29.08, попада на нат. вертекс, много близо до нат. Луна и е в тригон с Юпитер, който е в съвпад с нат Сатурн.
Мисля че ще си дочакам стационарната фаза, ако нещо трябва да се случва, май няма да е преди това..  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #114 -: Август 04, 2011, 03:54:36 pm »
Лунацията от 13.08. някак подминава тези аспекти..
Няма особен акцент там..
По-скоро новолунието от 29.08, попада на нат. вертекс, много близо до нат. Луна и е в тригон с Юпитер, който е в съвпад с нат Сатурн.
Мисля че ще си дочакам стационарната фаза, ако нещо трябва да се случва, май няма да е преди това..  ;)

Ти всъщност ще започнеш нещо съвършено ново , при това съдбовно .... ::)..,но и стабилно....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #115 -: Август 04, 2011, 03:56:36 pm »
 ::)  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #116 -: Август 04, 2011, 03:57:51 pm »
::)  :-*

Ще докладваш.... ;D ;) :-* - нали? ???

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #117 -: Август 04, 2011, 04:12:01 pm »
Разбира се!  :-*

Любопитното е че има известно потвърждение и от третичните прогресии.
Новолунието в края на август съвпада почти както с наталната луна, така и с позицията на АС от третичните прогресии.
Луната по тези прогресии е на прогр. ДС точно и в опозиция на новолунието, и въпросния транзитен Юпитер прави тригон/секстил към прогр. АС/ДС.
Отделно и слънцето сменя знак, преминава в телец, където е съвпада сатурн-юпитер.
Ще видим..  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #118 -: Август 04, 2011, 04:14:15 pm »
Разбира се!  :-*

Любопитното е че има известно потвърждение и от третичните прогресии.
Новолунието в края на август съвпада почти както с наталната луна, така и с позицията на АС от третичните прогресии.
Луната по тези прогресии е на прогр. ДС точно и в опозиция на новолунието, и въпросния транзитен Юпитер прави тригон/секстил към прогр. АС/ДС.
Отделно и слънцето сменя знак, преминава в телец, където е съвпада сатурн-юпитер.
Ще видим..  :)

Колкото повече потвърждения толкова по - добре....
Обикновено сериозните събития са маркирани във няколко предиктивни техники.... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #119 -: Август 04, 2011, 04:18:51 pm »
да, така е..
на онзи линк, който пуснах по-горе /на английски/ има много добре изброено точка по точка кое кога къде и как може да задейства нещата да се случват..

повтарящите се аспекти в солара, прогресиите, минорните прогресии и транзитите са основното. (едни и същи действащи лица) :)
+ подкрепата на прогресивната луна включена в аспект с тях по някое време.