Здравей Гост

Слънце-Луна съвпад в синастрията

• 42 Отговора
  • 12310 Прегледи
Re: Слънце-Луна съвпад в синастрията
« Отговор #30 -: Август 12, 2011, 08:43:05 am »
два пъти ми се е случвало да срещна мъж стрелец - при мен луната е в стрелец. не съм им гледала картите, но от датите им на раждане мога да заключа че съвпада е бил с максимум 2 градуса орбис. съответно и квадрата на слънцата е бил така.

първия беше едно гадже в гимназията, който много харесвах и беше много готин, но въобще не съм имала кой знае колко силни чувства и беше доста кратка връзка.

другия го познавам сигурно от повече от 15 години, още е влюбен мен. аз обаче никога не съм имала чувства към него, нито ми е бил дори интересен както други мъже които съм срещала.

явно луната в моята карта е слаба, та този конкретен съвпад - тяхно слънце моя луна въобще не го намирам за нещо изключително като усещане.

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #31 -: Август 12, 2011, 09:35:17 am »
Според мен си работи аспектът, но просто не е достатъчно да е само той.
"Птичка пролет не прави!"

Аз имам много близка жена, чието Слънце е точно в-ху Луната ми, но ако можех, бих избягвала общуване с нея... :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Август 12, 2011, 10:41:36 am »
Според мен си работи аспектът, но просто не е достатъчно да е само той.
"Птичка пролет не прави!"

Аз имам много близка жена, чието Слънце е точно в-ху Луната ми, но ако можех, бих избягвала общуване с нея... :(

Гадно.... ???...А как е аспектирано нейното слънце? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #33 -: Август 12, 2011, 11:39:01 am »
Малко не точно по темата, но как да си тълкувам съвпад мои MC в съвпад с негов Юпитер ?

Лесно...Какво значи Юпитер...?!- експанзия , разширение , престиж, авторитет, щастие....
Какво значи МЦ?! ;D....

Дай боже всекиму такава синастрия.... ;D

А при мен има силен тригон с орбис 0,12 градуса между Юпитер и MC  ::)  ::) Юпито си е мой, как ли да го тълкувам в случая аспекта  ;D  ::)

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #34 -: Август 12, 2011, 11:44:18 am »
 Щом е добър аспекта, трябва да е добър и за двете страни си мисля ;)

« Отговор #35 -: Януари 15, 2013, 10:33:00 pm »
Здравейте, от прочетеното дотук виждам, че май мненията по темата са доста разнопосочни.
При мен (от личен опит)  съм на мнение, че съвпада нищо не значи. По-скоро по-голямо влияние оказва възпитанието на отделния човек, егото.
В моя случай моята Луна съвпада със нейното Слънце (отклонение по-малко от половин градус), а нейната Луна е също в съвпад с моето Слънце (отклонение 2,5 градуса). И резултата е , че нещо удряме греди. Не общуваме нормално. Тя потайна с остър език, а аз откровен и наивен до  глупост. Що е то?
Отг. мисията невъзможна

п.с. Аз мисля, че астрологията дава рамка, през която сме си наумили да минем с главата си. Натрапчива идея, която ограничава човешкото въображение.
Вие какво мислите.
Не съм хейтър, съвсем сериозно се изказвам. Занимавах се с астрология 5-6 години и сам и на курс. Само обърквация дотук...или съм просто некадърник.
И все още търся истинския компас.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #36 -: Януари 15, 2013, 11:03:23 pm »
Здравейте, от прочетеното дотук виждам, че май мненията по темата са доста разнопосочни.
При мен (от личен опит)  съм на мнение, че съвпада нищо не значи. По-скоро по-голямо влияние оказва възпитанието на отделния човек, егото.
В моя случай моята Луна съвпада със нейното Слънце (отклонение по-малко от половин градус), а нейната Луна е също в съвпад с моето Слънце (отклонение 2,5 градуса). И резултата е , че нещо удряме греди. Не общуваме нормално. Тя потайна с остър език, а аз откровен и наивен до  глупост. Що е то?
Отг. мисията невъзможна

п.с. Аз мисля, че астрологията дава рамка, през която сме си наумили да минем с главата си. Натрапчива идея, която ограничава човешкото въображение.
Вие какво мислите.
Не съм хейтър, съвсем сериозно се изказвам. Занимавах се с астрология 5-6 години и сам и на курс. Само обърквация дотук...или съм просто некадърник.
И все още търся истинския компас.

Добре дошъл :)

Астрологията дава много, но два съвпада само на Слънце/ Луна и Луна/ Слънце изолирани от общата картина , не могат да дадат кой знае колко. При нея нещо скорпионско ли има, щом има потайност? А някакво  овенско  присъствие например във вашата карта?  ;D

Защо решихте, че сте некадърник? :) Най- вероятно няма да е така :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #37 -: Януари 16, 2013, 01:03:57 pm »
Напълно подкрепям казаното от Мила, съвпадите Слънце/ Луна изолирани от цялата картина не могат да кажат всичко.
Освен това има толкова много фактори, цял океан, астрологията е изключително дълбока и необятна наука, не винаги от най-очевидните и лесни на пръв поглед за тълкуване неща може да се съди.

Щях да задам и аз въпроса на Мила - дамата има ли нещо скорпионско или рибешко? Нептун управитиел на 5 -ти или 12 дом? Слънце в 12? Безброй комбинации..

« Отговор #38 -: Август 02, 2013, 04:58:18 pm »
А какво ви е мнението за двупосочен съвпад Слънце-Луна, т.е. моята Луна съвпада с неговото Слънце и неговата Луна съвпада с моето Слънце

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #39 -: Август 02, 2013, 08:42:21 pm »
super  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #40 -: Август 02, 2013, 09:55:45 pm »
А какво ви е мнението за двупосочен съвпад Слънце-Луна, т.е. моята Луна съвпада с неговото Слънце и неговата Луна съвпада с моето Слънце

Моето мнение е, ч е трява да се види цялостната карта разбира се, ама сами по себе си тези съвпади са изключително рядко срещани... но нека видим цялята карта.  :) Иначе Антена каза вече - супер!!

« Отговор #41 -: Август 03, 2013, 12:31:39 am »
Ще се радвам да чуя мнение

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #42 -: Август 03, 2013, 10:31:47 pm »
Слънцата и Луните са в еднкави знаци, което е добре, но според мен това не е съвсем съвпад.. Огромни орбиси имат, не бих ги отчела съвсем като съвпади.