Здравей Гост

Пламъци в Англия или анархия през 2011

• 16 Отговора
  • 3769 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Пламъци в Англия или анархия през 2011
« Отговор #15 -: Август 10, 2011, 06:01:35 pm »
Плутон/Луна, съвпад с Хирон, Марс не е за подценяване и мисля, че  всичко отживяло ще се пренапише наново. Венера управител на 10 дом, в осми дом. Управител на 5 дом, в 12 в квадратура с Меркурий.  Ами,  вижда ми се дълга.  Транзитиращият Нептун с Хирон през 7 дали проявява висша  октава или е заблуда? Имаме веднъж Сатурн транзитиращ през Везни , веднъж водолей 7 дом??? Свободата на Уран ,  платената цена на Сатурн. :o
Сатурн във Везни е в екзалтация и цената е висока.  :o

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Пламъци в Англия или анархия през 2011
« Отговор #16 -: Август 10, 2011, 06:43:56 pm »
Плутон/Луна, съвпад с Хирон, Марс не е за подценяване и мисля, че  всичко отживяло ще се пренапише наново. Венера управител на 10 дом, в осми дом. Управител на 5 дом, в 12 в квадратура с Меркурий.  Ами,  вижда ми се дълга.  Транзитиращият Нептун с Хирон през 7 дали проявява висша  октава или е заблуда? Имаме веднъж Сатурн транзитиращ през Везни , веднъж водолей 7 дом??? Свободата на Уран ,  платената цена на Сатурн. :o
Сатурн във Везни е в екзалтация и цената е висока.  :o

:72:...

Тук обаче има външна намеса...и не е това , което се вижда...Мисля , че повода е един и добре използван за причината....
Аз също мисля , че там ще се задълбочат проблемите....И това нещо няма да бъде овладяно толкова лесно.... ???