Здравей Гост

Барак Обама - Армагедон, Долара и Звездите

• 8 Отговора
  • 2357 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

***Фокусирането на живота ви единствено върху правенето на пари, показва липса на амбиции. Изисква твърде малко от вас.

Защото само, когато се насочите към нещо по-велико, осъзнавате истинския си потенциал.***

Барак Обама   

Аз лично имам специално отношение, заради цвета...на шоколад и заради уважението към една нация превъзмогнала предразсъдъците на цвета...както и догмите на времето.... Харесвам го...,като персона дръзнала да дерзае в пъти повече от много други...,като ерудит....и мъж на моста на Хироновия възврат.... :)
Бих искала в тази тема да обсъдим , дали Америка ще защити своя демократичен избор и ще превъзмогне кризата.../която за цял живот си е закупила и завоювала място в България/  ,ще даде шанс или...ще наложи своя наказателен вот към илюминитати....
Какъв ще бъде избора...в картата на президента Обама? ::)...И на какво ще заложи в този сублинен момент....черно или червено? ;D

Вашето мнение.....
« Последна редакция: Август 13, 2011, 01:28:13 am от Марая »

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Барак Обама - Армагедон, Долара и Звездите
« Отговор #1 -: Август 13, 2011, 02:52:03 am »
 И аз го харесвам, но може и да не се справи.
 Първото нещо което ми направи впечатление съвпада му  на Сатурн и Юпитер в 12 дом. Мъдър и разкъсван от мисли.  Управител на асцендента в 9 дом и то Нептун. ::) В начални градуси обаче. :) Юпитер и Сатурн виждам са май  ретроградни ? Изолираният му Сатурн  го побърква,   назависимо привидният  му царствен му образ  в тази крепост . :)
Северният му възел във Лъв , може и да го подведе, независимо секстила си с Нептун, е в квадратура с 10 и 4 дом :)

Това мисля.  :) А дали е такаа? ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Август 13, 2011, 03:01:39 am »
Струва ми се , че Обама ще се прости с политиката...,Няма да има втори мандат...НО МИСЛЯ , чЕ СЛЕД НЕГО АМЕРИКА НЯМА да е същата.... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #3 -: Август 13, 2011, 03:06:43 am »
  Ами Америка не заслужава хораскопа му и него също.  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 13, 2011, 03:19:11 am »
  Ами Америка не заслужава хораскопа му и него също.  8)

Май си права в извода...Макар , че има доста общо.... ::) ще издиря картата на Америка....

*

Неактивен milla_m

• 1060

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #7 -: Август 13, 2011, 02:07:39 pm »
Обама ми е симпатичен, но се оказа че му липсва решителност и по-скоро може да се определи като слаб политик.

« Отговор #8 -: Август 14, 2011, 01:26:21 am »
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=548088

Не мисля , че тегне.....проклятие.... ;D

И на мен ми е симпатичен (на пръв поглед), макар че и него вече го изкараха и рептил, и въплъщение на Антихриста.  ;D Не бих казала и че му симпатизирам, а и по принцип на който и да било друг държавен глава.
Пък дали и над него тегне онова проклятие би трябвало един астролог да може да го види в картата на президента, нали? Стига обявеният час на раждане да е достоверен.  :)