Здравей Гост

Прогностика за Tornquist

• 30 Отговора
  • 6155 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Прогностика за Tornquist
« -: Август 13, 2011, 01:57:37 am »
Качвай картата...натал+ дирекции + прогресии.... ;D

Иска ми се всички да кажат по няколко думи и да опитат..... :P

От теб картата...от нас....ПРОГНОСТИКАТА..... :P

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
Re: Прогностика за Tornquist
« Отговор #1 -: Август 13, 2011, 01:54:14 pm »
Това вече го пуснах в една друга тема за Таро,без да видя тази. ???Разгледах  наталната карта и вижте какво намерих : Вие търсите силен партньор, но когато го намерите, негодувате срещу силата му, вашият Асцендент Везни обича мира и хармонията, ако наистина намерите партньор, който ви допада или сте израснали достатъчно, за да приемете това, което може да ви предложи вашия партньор, животът ще ви изглежда по-щедър и по-смислен, защото съдружието е много важно за доброто ви съществуване.Склонни към силни чувства, те често губят контакт с действителността и ако любовта не е ясно изразена, лесно падат духом.Заплаха от предателства! тези индивиди са предназначени да научат, че начинът, по който мислим, създава реалността, в която живеем, и че можем да я променим, ако вярваме в това. Успехът при теб ще дойде когато е овладяно съзнанието(във формата на Сатурн),и лесно бива задвижена енергията(Уран-висшата ментална форма на Меркурий)-незнам какво разбра,но дано съм ти помогнала!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #2 -: Август 13, 2011, 03:27:43 pm »
Това вече го пуснах в една друга тема за Таро,без да видя тази. ???Разгледах  наталната карта и вижте какво намерих : Вие търсите силен партньор, но когато го намерите, негодувате срещу силата му, вашият Асцендент Везни обича мира и хармонията, ако наистина намерите партньор, който ви допада или сте израснали достатъчно, за да приемете това, което може да ви предложи вашия партньор, животът ще ви изглежда по-щедър и по-смислен, защото съдружието е много важно за доброто ви съществуване.Склонни към силни чувства, те често губят контакт с действителността и ако любовта не е ясно изразена, лесно падат духом.Заплаха от предателства! тези индивиди са предназначени да научат, че начинът, по който мислим, създава реалността, в която живеем, и че можем да я променим, ако вярваме в това. Успехът при теб ще дойде когато е овладяно съзнанието(във формата на Сатурн),и лесно бива задвижена енергията(Уран-висшата ментална форма на Меркурий)-незнам какво разбра,но дано съм ти помогнала!

Къде му е картата на човека, в коя тема?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #3 -: Август 13, 2011, 03:45:11 pm »
О, това е тема - изненада :P . Пускам натала и натал+прогресии, ама опция за дирекционна карта не успях да намеря в astro.com . Няма да се разсърдя ако ме упътите :P.

EDIT: OK, намерих това с дирекциите, надявам се да съм уцелил правилното нещо.
« Последна редакция: Август 13, 2011, 04:44:01 pm от Tornquist »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Август 13, 2011, 04:42:11 pm »
 Транзитен Юпитер през 7 дом,- вероятност за женитба  ::) В същото време Юпитер в квадратура с Нептун би могло до означава някаква измама във подписване на договор, нещо такова. Внимавай да не те подведат чрез документи или да те излъжат за нещо. Може също и да си конфронтираш твоите духовни възгледи с някого.Важни за тебе ще бъдат отошенията с другите и би трябвало да срещнеш важна за теб любов , която да остави отпечатък. Би трябвало и да си много обичан,  Слънце съвпад Венера.или помощ от жена в някакво начинание.  Уран в шести дом би трябвало да донесе някаква промяна в работен план. Активиран трети дом . писане, къси пътувания, роднини , всичко това да те занимава доста и да ангажира чувствата ти. Ще претърпиш някаква промяна и трансформация чрез партньорите си, може и чрез явни врагове.

Има ли нещо дето е така? ;)

« Отговор #5 -: Август 13, 2011, 04:46:12 pm »
Транзитен Юпитер през 7 дом,- вероятност за женитба  ::) В същото време Юпитер в квадратура с Нептун би могло до означава някаква измама във подписване на договор, нещо такова. Внимавай да не те подведат чрез документи или да те излъжат за нещо. Може също и да си конфронтираш твоите духовни възгледи с някого.Важни за тебе ще бъдат отошенията с другите и би трябвало да срещнеш важна за теб любов , която да остави отпечатък. Би трябвало и да си много обичан,  Слънце съвпад Венера.или помощ от жена в някакво начинание.  Уран в шести дом би трябвало да донесе някаква промяна в работен план. Активиран трети дом . писане, къси пътувания, роднини , всичко това да те занимава доста и да ангажира чувствата ти. Ще претърпиш някаква промяна и трансформация чрез партньорите си, може и чрез явни врагове.

Има ли нещо дето е така? ;)

Ами за сега това с любовите мога да се надявам само, че ще стане. Останалото явно предстои да се случи, защото в момента съм в дупка и нищо съществено не се случва :/ .

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Август 13, 2011, 04:54:06 pm »
Ще кажеш дали си я срещнал. после. :) Сага и аз тръгвам на път, но ще се помъча после още да разгледам, че много бързам,   а ако греша очаквам да ме изкорегирате. :051: Колкото е голяма дупката, после скока  е 2 пъти по-висок. :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Август 13, 2011, 06:18:53 pm »
Сатурн съвпад с АСЦ - периода не е от леките, но бележи нов цикъл в развитието ти. Сатурн опозиция Меркурий - склонност към депресия, но и по-реалистичен начин на мислене.

« Отговор #8 -: Август 13, 2011, 06:31:20 pm »
Сатурн съвпад с АСЦ - периода не е от леките, но бележи нов цикъл в развитието ти. Сатурн опозиция Меркурий - склонност към депресия, но и по-реалистичен начин на мислене.

За депресията е много вярно, ама се надявам вече да си остане в миналото и да не се връща - почти година бях на антидепресанти и посещавах психоаналитик. Наистина кофти период беше. Сега за втори път ми виси на асцендента тоя наглец.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Август 13, 2011, 06:46:36 pm »
Аз ще съм по-далечна в прогнозите си обаче..
Действително за любов мисля, че ще става дума някъде след февруари 2013. Тази година ще е важна и динамична.
Особено впечатление ми направи 2015/16 - мисля че ще е ключова за успешни проекти и е година от особено значение!
« Последна редакция: Август 13, 2011, 06:50:09 pm от Antena »

« Отговор #10 -: Август 13, 2011, 06:59:16 pm »
Да си призная, ако става дума за по-далечни прогнози, ще се радвам ако някой има възможност да каже нещо относно брак, деца и всичко в тоя род. Винаги ме е вълнувало това и то доста.

« Отговор #11 -: Август 13, 2011, 11:22:56 pm »
Марая, да знаеш, че се изприщих вече от любопитство. Какво успя да откриеш в картите ми? Сподели най-накрая. :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Август 14, 2011, 02:03:30 pm »
Марая, да знаеш, че се изприщих вече от любопитство. Какво успя да откриеш в картите ми? Сподели най-накрая. :P

С риск да те разочаровам....,нещата изглеждат по-различно според мен.... :) След около 3 месеца ще се наложи да погледнеш с други очи на живота....Хора, обстоятелства , близки контакти ще те накарат да помислиш в/у сигурността и стабилността която е важна за теб...Предстои съдбовна и важна среща през другата година в периода февруари-април 2012-та...ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПОЕМЕШ ОТГОВОРНОСТ! Периода е скован и труден..,но сега е времето в което трябва да сееш...Внимавай с опиати , лекарства, измами....ще смениш местожителство...Според мен няма да останеш там където си сега.... :)

« Отговор #13 -: Август 14, 2011, 02:54:36 pm »

С риск да те разочаровам....,нещата изглеждат по-различно според мен.... :) След около 3 месеца ще се наложи да погледнеш с други очи на живота....Хора, обстоятелства , близки контакти ще те накарат да помислиш в/у сигурността и стабилността която е важна за теб...Предстои съдбовна и важна среща през другата година в периода февруари-април 2012-та...ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПОЕМЕШ ОТГОВОРНОСТ! Периода е скован и труден..,но сега е времето в което трябва да сееш...Внимавай с опиати , лекарства, измами....ще смениш местожителство...Според мен няма да останеш там където си сега.... :)

Много голяма каша ми стана в главата. Можеш ли да хвърлиш повече светлина върху това за поемането на отговорност и важната среща? Това като нещо в личен план ли да го считам? Иначе за местожителството - може би си много права тука, искам да се изнеса от мястото, на което живея и то с огромно желание. Иска ми се да съм самостоятелно някъде, но за сега нямам такава възможност.

« Отговор #14 -: Август 17, 2011, 07:57:15 pm »
Марая, може ли да попитам защо въпроса, който ми зададе за връзката ми с конкретна особа, която имаше меркантилни интереси, е толкова важна за ректификацията, която спомена? И как установи, че е имало нещо подобно, че и дума за прошка стана (което е вярно, btw). Сподели малко опит. :P