Здравей Гост

Решителни!- кое определя това качество в натала?Кога се отключва?

• 17 Отговора
  • 3773 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Решителни....Кои са планетите според Вас и кои са аспектите , които обуславят това качество? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
Мисля, че добре поставени планети на МЦ, могат да бъдат много силен фактор за методична и целенасочена личност, която може да се определи като решителна. Разбира се има разлика между импулсивност и решителност.., според мен трябва да има и съответните аспекти на Марс.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мисля, че добре поставени планети на МЦ, могат да бъдат много силен фактор за методична и целенасочена личност, която може да се определи като решителна. Разбира се има разлика между импулсивност и решителност.., според мен трябва да има и съответните аспекти на Марс.

А Сатурн? ::)...За него какво мислиш....Както и Слънце....

*

Неактивен Asya

• 548
Може би едно добре аспектирано Слънце, както и Марс  и Уран  Наистина зависи за каква решителност говорим - за импулсивна решителност,  дали ще реагираш веднага на ситуацията или ще се чудиш, докато отмине моментът, или дали ще отстояваш своето със зъби и нокти... Може би освен до планетите, нещата опират и  до знаците, в които са разположени. Сатурн лично не го свързвам с решителността, но аз съм любител и се уча, може и да греша.:)

Сатурн може да не е смел и импулсивен, но за да предприеме нещо, той вече го е премерил 7 пъти и успеваемостта му е почти 100%, е тогава той е решителен на макс... Докато импулсивната решителност на Марс може да причини после доста главоболия.. Все пак Сатурн първо мисли, Марс първо действа. Според мен, за да РЕШИШ и да РИСКУВАШ, трябва Марс, а за да е ПРЕМЕРЕН рискът, е нужен Сатурн и така качеството "решителност" ще придобие изцяло положителен характер :} А "решителен" е обратното на "колеблив", а за да не си колеблив или трябва да си безумно смел и да не ти пука (Марс), или да си проучил добре всички факти (Сатурн) и когато двете са съчетани, сигурно е доста добре  ;D
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Asya

• 548
Марс и Сатурн съвпад!:)Леле!:) За тази комбинация казват, че е все едно да караш със спирачки, с Уран си представям какво става и всичко това на Асц.  Абе не ти е скучен животът ника даже.:)

*

Неактивен Asya

• 548
Аз съм му фенка на Сатурн, строг, но справедлив! Но се иска време да го приемеш. Поне едно сатурново завръщане трбява, а на мене  и повече време ми отне!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Приемам Марс за планета , която би определели решителността....Останалите са екстри...като Сатурн и Слънце.... ::)

Огнен тригон - Марс, Нептун, Луна :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Огнен тригон - Марс, Нептун, Луна :-[

що Нептун ::) ???...Или визираш последния като част от огнения тригон...?

В кои домове попада огнения тригон? ::)

да, Нептун - Стрелец, 1-ви, като част от тригона,
Луна - Овен, 5-ти дом, Марс - Лъв, 9-ти,

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
да, Нептун - Стрелец, 1-ви, като част от тригона,
Луна - Овен, 5-ти дом, Марс - Лъв, 9-ти,

Ми огнен марс...и в стрелчешки дом.... ;D..Решителност и още как....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
аз бих добавила и възлите - особено северния - "генерала"

*

Неактивен milla_m

• 1060
аз бих добавила и възлите - особено северния - "генерала"

Ами, че то аз съм със "Генерал" в Овен/ , и Марс в Стрелец, и Юпитер в Лъв, огнен тригон, охо, ама  понякога зациклям на тема решителност, докато реша .Със сигурност обаче главата ми не е много мека, ако реша ;D  :rakeattack:
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
Съгласна съм, че решителността е по Марс. Но си мисля, че планети в първи дом особено по-тежките могат да дадът решителност. Един Сатурн, правещ аспект с Марс дава решителност, но трябва земя - огънят пали, но изгаря, вода - много емоция, въздух само идеи, решителността е действие там има намесена земя при всички случаи.