Здравей Гост

Решителни!- кое определя това качество в натала?Кога се отключва?

• 17 Отговора
  • 3778 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
хубаво е ако има хармония с всички стихии, а ако липсва някоя то е добре да се търси и от околните - все пак човек не живее сам ;)

а за "Генерала" имам предвид, че осъзнато или не той е един от мотивите, стимулите, както един автор пише - когато "Генерала" забие барабана останалите планети, дори и воюващи по между се спират кавгите и се съсредоточават в целта, която "Генерала" (възела) посочва :)

а Марс да той е енергията, началния тласък, но ако не е подкрепен от някои тежкар този импулс не дългосрочен - а знаете хубавите неща стават бавно и настъпателно, нещо, което е присъщо за добре отработен Сатурн. 

отключва се в трудни моменти.
аз съм със СЛВ в Лъв и съвпад със Слънце, сама се чудя от къде ме връхлетя толкова силна амбиция и желание да успея, да се докажа като човек и жена.
Марсът ми е от мекушавите - Везни, и при мен е по-скоро спирачка, защото ме прави прекалено толерантна и мека с хората, стопира борбеноста ми.

*

Неактивен kokolino

• 1019
         А аз си имам стрелчешки Марс в съвпад с Уран и при все дават динамиката с квадратурите към Слънце и Луна и опозето към СЛВ  ;D А между другото този такак наречен Генерал сега като транзитира ми е стъпил върху MC, та да не ви уписвам каква е работата на този етап с целите  ;D  ;D