нима? това е интересно
Имам го.. в синастрия. Моето Слънце в Рак и неговата Луна в Риби.Привличане има, напрежение - понякога като не слуша Мисля да се преборя с това.
Колко точно? ...щом е около 90*
Цитат на: Марая в Август 15, 2011, 01:57:01 pmКолко точно? ...щом е около 90* Пошегувах се.. Луна в Риби, 22 * - Слънце в Рак, 0 * - точно 97
Сентагон?Кармичен аспект, не знам много за товапо интересното е, че това е аспектът в наталната ми карта Слънце - ИС
От групата на кармичните аспекти... ...Но е аспект , който носи интересни възможности....една от които освобождаване....от ненужното...Приемам го като аспект на Уран..../база проучванията, които си правя/....
ЦитатОт групата на кармичните аспекти... ...Но е аспект , който носи интересни възможности....една от които освобождаване....от ненужното...Приемам го като аспект на Уран..../база проучванията, които си правя/.... Право в целта "освобождаване ...от ненужното". Напоследък само това освобождаване ми се върти в главата. Ама действа само по отношение на работата, някак в семейството не проработва. Сигурно заради Сатурн в 8-ми, Рак.