Здравей Гост

Аспекти на кармата в натала, синастрията и композита

• 14 Отговора
  • 6505 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аспекти на кармата са 20*-полунонагон , 40*-нонагон , 80*-бинонагон и 100*- сентагон....Септил- 51*26 , Бисептил-102*52...

Имате ли такива аспекти и м/у кои планети и домове ги срещате? Проверете синастрии и композит и споделете.... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
Отнема доста време да се изчислят на ръка, но се оказа, че имам доста кармични аспекти  ??? Меркурий - СЛВ -нонагон. Плутон / Уран - също. Уран / Нептун, Марс / Плутон и Марс / Уран - полунонагон.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Аспекта 20*-1/18 е аспект на престъплението,греха и кармата.

Аспекта 40*-1/9 е аспект,който изисква от нас интензивна работа с цел освобождаване от старото и отживялото.Той носи стремеж към завършване на даден процес.

Аспекта 80*-2/9 е съставен от противоречивите енергии на 2,в които се намесват силите на 9,които изискват работе с цел освобождение и очистване т.е. този аспект показва как едно противоречие в живота е в крайния етап на своето развитие.

Аспекта 51.26*-1/7 е един мощен,съдбоносен аспект,изискващ духовност, чистота и висок морал.Той работи за освобождаване от кармата.

Аспекта 102.51*-2/7 показва една противоречива среда,в която се намесва очиститтелната и одухотворяваща сила на 7.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Отнема доста време да се изчислят на ръка, но се оказа, че имам доста кармични аспекти  ??? Меркурий - СЛВ -нонагон. Плутон / Уран - също. Уран / Нептун, Марс / Плутон и Марс / Уран - полунонагон.

Аз работя с кармични аспекти....и икам да ти кажа , че си струва труда....Най-ценната информация идва от тях...Това са тънкоти в астрологията , които дават завършения облик на картата... :) Разбира се , че колкото по-високо е нивото на индивида толкова повече кармични аспекти срещаме в картата.... :)

*

Неактивен tanya

• 917

Аз работя с кармични аспекти....и икам да ти кажа , че си струва труда....Най-ценната информация идва от тях...Това са тънкоти в астрологията , които дават завършения облик на картата... :) Разбира се , че колкото по-високо е нивото на индивида толкова повече кармични аспекти срещаме в картата.... :)
Като гледам, колко полунонагони имам - сигурно съм извършвала много престъпления в предишни животи  :o Сега вече нещата малко ми се поизясниха. Защото на пръв поглед картата ми не е чак толкова зле аспектирана, а през годините ми се случиха доста неприятни неща.. Ще погледна внимателно и за останалите минорни и кармични аспекти. Интересно ми е, когато транзитираща планета образува кармичен аспект с натална, това дали отключва някаква карма, дали води до събитие? И как да я преработим тази карма? Между другото - мислех си за тези неща, малко преди да пуснеш темата. Направо невероятно... :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Като гледам, колко полунонагони имам - сигурно съм извършвала много престъпления в предишни животи  :o Сега вече нещата малко ми се поизясниха. Защото на пръв поглед картата ми не е чак толкова зле аспектирана, а през годините ми се случиха доста неприятни неща.. Ще погледна внимателно и за останалите минорни и кармични аспекти. Интересно ми е, когато транзитираща планета образува кармичен аспект с натална, това дали отключва някаква карма, дали води до събитие? И как да я преработим тази карма? Между другото - мислех си за тези неща, малко преди да пуснеш темата. Направо невероятно... :o

;) ;D...

Знаеш ли , не е зле да погледнеш всички скрити аспекти.... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
аз също имам от тези минорни аспекти, но според мен именно понеже са минорни, вероятността да има доста такива в картата е голяма.. 
възможно е и да греша, но така ми се струва.
имам слънце - нептун 40* ; юпитер - нептун 40* слънце МЦ 40* юпитер МЦ 40*; уран - нептун 51*; уран МЦ 51*; марс - меркурий 102*
и сега какво.. ?  ;D

според мен минорните аспекти имат по-голяма тежест при прогресиите, но знам ли..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
аз също имам от тези минорни аспекти, но според мен именно понеже са минорни, вероятността да има доста такива в картата е голяма.. 
възможно е и да греша, но така ми се струва.
имам слънце - нептун 40* ; юпитер - нептун 40* слънце МЦ 40* юпитер МЦ 40*; уран - нептун 51*; уран МЦ 51*; марс - меркурий 102*
и сега какво.. ?  ;D

според мен минорните аспекти имат по-голяма тежест при прогресиите, но знам ли..

Значи ...силата им често бива подценява....,но в крайна сметка установявям вече в продължение на 6г...колко важни са...Те са като скрита светлина в картата...
На 40г....,при наличието на тези аспекти стават доста сериозни неща...Тук също има значение , кои са планетите които участват в аспекта...При дирекции са важни и то прекалено силно показват събития....

*

Неактивен Deter

• 201
 Аз току що направих един композит, като включих Карма и съм втрещена  :41:
Вече съм сигурна, че имам нужда от професионален астролог, колкото и да си дълбая, сама няма да стигна до никъде  :rakeattack:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аз току що направих един композит, като включих Карма и съм втрещена  :41:
Вече съм сигурна, че имам нужда от професионален астролог, колкото и да си дълбая, сама няма да стигна до никъде  :rakeattack:

Астероида Карма ли включи? ::)

*

Неактивен Deter

• 201
 Точно! Направих един композит с дъщеря ми, после с още хора. Всъщност с нея и още един човек има аспекти ама има  :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Точно! Направих един композит с дъщеря ми, после с още хора. Всъщност с нея и още един човек има аспекти ама има  :o

Сега разгледай какви кармични аспекти имаш...После виж самия астероид къде попада- дом, знак...И накрая неговите аспекти...Винаги астероида карма има минорни аспекти...До тук не съм забелязала липса.... :)

*

Неактивен Deter

• 201
 Само малко време да ми се отвори и човъркам  :97:

*

Неактивен Nova

• 304
Възможно ли е "карма" да попадне точно на МС или аз нещо бъркам?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Възможно ли е "карма" да попадне точно на МС или аз нещо бъркам?

Абсолютно възможно....Навсякъде може да попадне.... :)