Поживиом- увидем... Ами сигурно ще трябва да се сблъскам и с такъв...крайно време е, до сега като не съм се спряла на никoй, явно трябва да очаквам и подобна среща...то като се замисля май съм се сблъсквала с всички останали зодии, странно, че само рибок не ми е излязъл насреща )))
Цитат на: danni в Август 17, 2011, 10:10:40 pmПоживиом- увидем... Ами сигурно ще трябва да се сблъскам и с такъв...крайно време е, до сега като не съм се спряла на никoй, явно трябва да очаквам и подобна среща...то като се замисля май съм се сблъсквала с всички останали зодии, странно, че само рибок не ми е излязъл насреща )))Мидпойнт на брака е Слънце/Луна...аз го приемам и като мидпойнт свързан с изкуството...Когато Нептун попада на този мидпойнт вероятно не са били малко лътите на лъжи и заблуди , на идеализиране на партньорите....
Цитат на: Марая в Август 17, 2011, 10:25:44 pmЦитат на: danni в Август 17, 2011, 10:10:40 pmПоживиом- увидем... Ами сигурно ще трябва да се сблъскам и с такъв...крайно време е, до сега като не съм се спряла на никoй, явно трябва да очаквам и подобна среща...то като се замисля май съм се сблъсквала с всички останали зодии, странно, че само рибок не ми е излязъл насреща )))Мидпойнт на брака е Слънце/Луна...аз го приемам и като мидпойнт свързан с изкуството...Когато Нептун попада на този мидпойнт вероятно не са били малко лътите на лъжи и заблуди , на идеализиране на партньорите.... Не знаех, че мидпойнт на брака е Слънце / Луна Моят е в Рак, 5 дом - ами омъжена съм за Рак
Цитат на: tanya в Август 18, 2011, 12:17:04 amЦитат на: Марая в Август 17, 2011, 10:25:44 pmЦитат на: danni в Август 17, 2011, 10:10:40 pmПоживиом- увидем... Ами сигурно ще трябва да се сблъскам и с такъв...крайно време е, до сега като не съм се спряла на никoй, явно трябва да очаквам и подобна среща...то като се замисля май съм се сблъсквала с всички останали зодии, странно, че само рибок не ми е излязъл насреща )))Мидпойнт на брака е Слънце/Луна...аз го приемам и като мидпойнт свързан с изкуството...Когато Нептун попада на този мидпойнт вероятно не са били малко лътите на лъжи и заблуди , на идеализиране на партньорите.... Не знаех, че мидпойнт на брака е Слънце / Луна Моят е в Рак, 5 дом - ами омъжена съм за Рак Na колко градуса е?
Танче, а неговия къде е ? На мъжа ти...
Цитат на: Марая в Август 18, 2011, 12:42:50 amТанче, а неговия къде е ? На мъжа ти... Неговият е на 15* Близнаци, почти на ДСЦ и в почти точен съвпад със Слънцето на сина ни
Цитат на: tanya в Август 18, 2011, 01:08:07 amЦитат на: Марая в Август 18, 2011, 12:42:50 amТанче, а неговия къде е ? На мъжа ти... Неговият е на 15* Близнаци, почти на ДСЦ и в почти точен съвпад със Слънцето на сина ни Ти имаш ли някакъв мидпойнт на този градус в Близнаци?
Цитат на: Марая в Август 18, 2011, 01:11:30 amЦитат на: tanya в Август 18, 2011, 01:08:07 amЦитат на: Марая в Август 18, 2011, 12:42:50 amТанче, а неговия къде е ? На мъжа ти... Неговият е на 15* Близнаци, почти на ДСЦ и в почти точен съвпад със Слънцето на сина ни Ти имаш ли някакъв мидпойнт на този градус в Близнаци? Меркурий / Луна ми е на 11* Близнаци, а наталния Уран е на 12* Стрелец.
Ей сега взех пак да ги пресмятам Да, имам - АСЦ / Венера - 15* Везни
Цитат на: tanya в Август 18, 2011, 02:05:00 amЕй сега взех пак да ги пресмятам Да, имам - АСЦ / Венера - 15* ВезниЗначи когато има транзит на слънце , луна или сега Сатурн на 15* следи за събития...
Цитат на: Марая в Август 18, 2011, 02:12:24 amЦитат на: tanya в Август 18, 2011, 02:05:00 amЕй сега взех пак да ги пресмятам Да, имам - АСЦ / Венера - 15* ВезниЗначи когато има транзит на слънце , луна или сега Сатурн на 15* следи за събития... Мерси Ей, ти пак ме подсети - ами мидпойнта Слънце / Луна на мъжа ми е в съвпад с неговия Сатурн, а Уран на мъжа ми е в съвпад с моя мидпойнт АСЦ / Венера! Значи сега Сатурн е в съвпад с натален Уран на мъжа ми, тригон натален Сатурн и мдпойнт Слънце / Луна и квадратура Слънце. А при мен е в съвпад с мидпойнта АСЦ / Венера! Наред и с другите транзити - трябва да има някакво събитие