Здравей Гост

Мидпойнта Слънце/Луна

• 68 Отговора
  • 11999 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Мидпойнта Слънце/Луна
« Отговор #30 -: Август 18, 2011, 12:00:10 pm »
аз бих тълкувала само точен съвпад макс 1,5 с този мидпойнт.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #31 -: Август 18, 2011, 12:02:44 pm »
аз бих тълкувала само точен съвпад макс 1,5 с този мидпойнт.
мисля, че и в зет (и други астро програми) е зададен този орбис.. - при мен например отчита само възлите, въпреки, че в близост са и Венера и оста ис-мс ;) 

« Отговор #32 -: Август 18, 2011, 01:20:10 pm »
Не бях обръщала внимание досега,но излезе,че когато съм сключила  брак,този мидпойнт е бил активиран от съвпада на дирекционната луна :o

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #33 -: Август 19, 2011, 09:52:02 am »
малко набързо, които има желание да коригира
имайте предвид, че това са доста груби и откъслечни интерпретации, които горе-долу описват положението - биха били в помощ както за натална, така и за прогностика и синастрия  ;) (вие си знаете де, но не тълкувайте на парче...)

Слънце - утвърждаване на желанието да се установя партньорство.
Луната  - Дълбока нужда от брак или партньорство.
Меркурий - Изцяло приятелски взаимоотношения. Съображения за партньорство. Интелектуална привличане между съпруг и съпруга. Събиране с младежи.
Венера  - Смесване на Ин и Ян в едно хармонично цяло при всеки план. Артистични наклонности, хармонично изразено творчество.
Марс  - Енергийно взаимодействие на Ин и Ян, за добро или за лошо. Сексуалното желание. Гонене (стремеж към) на партньорства или съюзи.
Юпитер  - Пре-изобилие чрез връзките. Радостта от живота. Здрава умствена нагласа, успех чрез партньорства, разширяване и присъединяване към авантюри; брак, раждане.
Сатурн- Сериозно - може би прекалено така - отношение или психическо разположение. Задръжки в ян-ин взаимодействие. Налице е тенденция към депресивни състояния на ума, или такова състояние на ума може да бъде следствие на разочарование и раздяла, или на трудни взаимоотношения между половете или на заболяване.
Уран - Електрически взаимоотношения, нервна атмосфера в брак поради желание за свобода, липсата на желание за компромис, непреклонен в отношенията, бунт - може би заради самият себе си. При транзитно преминаване, тази картина се отнася до неочаквани (Уранични :)) ) смущения в партньорства и в резултат на които дисхармония. Възможна е и раздяла.
Нептун - идеалистичен наклонности, поетичност, сънища, стремеж към идеалистични цели. Отрицателно: склонност към самоизмама,  свръхчувствителност и докачливост, неувереност, вътрешна мъка. Може да означава също така и разпадане на брак или връзка.
Плутон - радикални промени в партньорство, преоценка на старите предпоставки, драматични разстройства в баланса на силите, отделяне.
Node (възли) - Умение да се разбираме добре с другите, възможност за съдбовен нов контакт.
Asc  - Склонност към честност (искреност), карти на масата. Копнеж към срещи с други.
M.C.  - Разум и мир със себе си. и консумация в партньорствата. Изпълнение и консумация на партньорство.
Фортуна  - щастие и добър късмет се търсят както в брак така и партньорствата.

« Отговор #34 -: Август 25, 2011, 02:14:20 am »
Хаха, айде скорпиончо се напълни, мидпойнтът е на 6* скорпион в 9-ти дом, на 1* от МЦ  ???
« Последна редакция: Август 25, 2011, 02:17:12 am от Euphoria »
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #35 -: Август 26, 2011, 10:53:52 am »
 При синастрия, Плутон в съвпад с мидпойнт как би трябвало да се тълкува според вас?
"Плутон - радикални промени в партньорство, преоценка на старите предпоставки, драматични разстройства в баланса на силите, отделяне."
п.с. Нещо като взимаме си уроците и се разделяме ?  ::)

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #36 -: Август 26, 2011, 12:16:54 pm »
 Намерих още едно тълкуване, Плутон съвпад Слънце/Луна означава - душевна разкъсаност, еднострано създаване или променливо отношение води до развиване на кризи или раздяла, кармична връзка.
В същата синастрия Марс има съвпад Слънце/Луна - силно привличане между мъж и жена, стремеж за брак, осъществяване на съвместните цели, полова връзка.
 А сега де  >:(
 Астрологията отново ми показва, че трябва да се гледа всичко до колкото е възможно   ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Август 26, 2011, 01:41:52 pm »
Намерих още едно тълкуване, Плутон съвпад Слънце/Луна означава - душевна разкъсаност, еднострано създаване или променливо отношение води до развиване на кризи или раздяла, кармична връзка.
В същата синастрия Марс има съвпад Слънце/Луна - силно привличане между мъж и жена, стремеж за брак, осъществяване на съвместните цели, полова връзка.
 А сега де  >:(
Астрологията отново ми показва, че трябва да се гледа всичко до колкото е възможно   ;)

:72: , дааа....За съжаление не бива нищо да се подценява....

« Отговор #38 -: Октомври 01, 2011, 04:37:28 pm »
А какво ще кажете за пр. Слънце в съвпад с МП Слънце/Луна ?
И какво мислите за аспектите между въпросните МП в синастрията ?
« Последна редакция: Октомври 01, 2011, 04:39:45 pm от elfidka »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #39 -: Октомври 01, 2011, 04:39:24 pm »
Нептун ...,ах този Нептун.... ;D в опасна близост е до мидпойнта Слънце/Луна....

Предстои тр.Сатурн да освети с поза тригон същия.... ???

« Отговор #40 -: Октомври 01, 2011, 04:47:50 pm »
Нептун ...,ах този Нептун.... ;D в опасна близост е до мидпойнта Слънце/Луна....

Марайка, това в твоята карта ли предстои ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #41 -: Октомври 01, 2011, 04:51:33 pm »

:-[ ъха..... ::)

« Отговор #42 -: Октомври 01, 2011, 04:52:29 pm »

Ти да не минеш пак на риба скоро ?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

:-[ ъха..... ::)

След Близнак...следва .... :-[ :57: :57: :57:...рак...

А нееее....искам много мъже.... :P ;D
« Последна редакция: Октомври 01, 2011, 04:55:09 pm от Марая »

« Отговор #43 -: Октомври 01, 2011, 04:55:49 pm »
Е, не те знам...

« Отговор #44 -: Октомври 01, 2011, 04:57:13 pm »
Я ми кажи нещо относно съвпада на партньорски астероид с МП Слънце/Луна ?
Джуно например ?