Здравей Гост

Re: Натални карти за НАПРЕДНАЛИ

• 22 Отговора
  • 5342 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #15 -: Август 16, 2011, 02:48:07 pm »
:) Разбира се, че си. Всеки ден разглеждам карти на различни хора, но когато трябва да гледам на себе си просто блокирам - нищо не виждам, започвам да се чувствам като начинаеща. С тарото е същото - няма проблем и гледам всеки ден , нооооо за себе си като че ли за пръв път ги виждам ;D

ДО БОЛКА ПОЗНАТО....ПРОСТО ДО БОЛКА.... :o...абе ...от време на време само прозрения...,но по малко.... :(....и ме е  >:(...
Но за другите...няма проблем.... ;D

Какво ще кажеш за моята карта до края на годината...? ::)

Нали ми имаш данните....То не , че целия НЕТ ги няма.... ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #16 -: Август 16, 2011, 02:54:18 pm »
Имах ги запаметени на другия компютър, прати ми ги ако искаш на лични да погледна, ако не - пусни ги тук в темата.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Август 16, 2011, 03:23:26 pm »
Имах ги запаметени на другия компютър, прати ми ги ако искаш на лични да погледна, ако не - пусни ги тук в темата.

пРАТИХ НА ЛИчНИ.....

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #18 -: Август 16, 2011, 04:03:10 pm »
В момента си пълна с идеи и искаш да опиташ нещо ново. Виждам някакви притеснения, отчаяние за близък човек, да не би да си се разделила с мъж или някаква невъзможност да бъдеш с него. Някакъв избор ще правиш, била си щастлива и ще бъдеш, но в момента някаква криза емоционална има. Разширение на финанси ти виждам но е по-скоро края на годината. Абе да не би да имам някакъв любовен триъгълник тука? Октомври внимавай много с преценките си, може да кажеш или да подписваш неща, които не си догледала добре. Ще има повторения на събития, свързани с пари, нещо на някакви имоти ми намирисва или за твое жилище става въпрос. Възела ти съвпада със Слънцето края на годината, а по дирекция тази рождена година ти правят творчески аспект, което мисля си значи, че ако вложиш усили би могла чрез партньорство да имаш изява в чужбина, не говоря за живот там евентуално бизнес, но с партньор.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Август 16, 2011, 04:51:11 pm »
В момента си пълна с идеи и искаш да опиташ нещо ново. Виждам някакви притеснения, отчаяние за близък човек, да не би да си се разделила с мъж или някаква невъзможност да бъдеш с него. Някакъв избор ще правиш, била си щастлива и ще бъдеш, но в момента някаква криза емоционална има. Разширение на финанси ти виждам но е по-скоро края на годината. Абе да не би да имам някакъв любовен триъгълник тука? Октомври внимавай много с преценките си, може да кажеш или да подписваш неща, които не си догледала добре. Ще има повторения на събития, свързани с пари, нещо на някакви имоти ми намирисва или за твое жилище става въпрос. Възела ти съвпада със Слънцето края на годината, а по дирекция тази рождена година ти правят творчески аспект, което мисля си значи, че ако вложиш усили би могла чрез партньорство да имаш изява в чужбина, не говоря за живот там евентуално бизнес, но с партньор.

Проблеми много...,но не от мъж в емоционален план...Тук дай боже да вървят нещата като сега...обичана съм и обичам...,връзката е силно духовна, емоционална, ментална...секса е невероятен.... юридически....и финансови проблеми ме тровят :(...Да имам проблеми с мое жилище...Имам и да вземам пари.... :(...Много....Имам и политически проблеми....
Имам идея

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #20 -: Октомври 22, 2011, 02:37:40 pm »
          Тук качвам карта с транзити и прогресии  :) Ще се радвам да споделите мнението си по въпроса :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #21 -: Октомври 23, 2011, 10:08:05 am »
Аз не съм фенка на равнодомовата система, предпочитам си Плацидус, но сега не ми се смята часа ти на раждане, да си направя картата такава, каквото си я харесвам.:)
След по-малко от година прогресивното ти Слънце ще смени знака си, според мен задължително ще има някакво важно събитие. Когато това се случи при мен, се ожених, дипломирах се, започнах работа и  и родих първото си дете.:)Много събития бяха.  Прогресивната ти Луна точно е навлязла в 6-и дом, в знака на Лъва, напълно възможно е смяна на работата, но в същата сфера, може да е повишение или работа в друга фирма, но в същата сфера. Доста си амбициозен и изпипваш нещата, но лично аз виждам пълна реализация на възможностите ти в по-зряла възраст, сега си доста млад още. Добра душа си, състрадателен, помагаш, ще има да страдаш, но никога няма да си оставяш магарето в калта. Най-доброто е пред теб, само търпение!
« Последна редакция: Октомври 23, 2011, 10:09:43 am от Asya »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #22 -: Октомври 23, 2011, 04:37:49 pm »

Аз не съм фенка на равнодомовата система, предпочитам си Плацидус, но сега не ми се смята часа ти на раждане, да си направя картата такава, каквото си я харесвам.:)
След по-малко от година прогресивното ти Слънце ще смени знака си, според мен задължително ще има някакво важно събитие. Когато това се случи при мен, се ожених, дипломирах се, започнах работа и  и родих първото си дете.:)Много събития бяха.  Прогресивната ти Луна точно е навлязла в 6-и дом, в знака на Лъва, напълно възможно е смяна на работата, но в същата сфера, може да е повишение или работа в друга фирма, но в същата сфера. Доста си амбициозен и изпипваш нещата, но лично аз виждам пълна реализация на възможностите ти в по-зряла възраст, сега си доста млад още. Добра душа си, състрадателен, помагаш, ще има да страдаш, но никога няма да си оставяш магарето в калта. Най-доброто е пред теб, само търпение!

Благодаря ти  :) Да, определено съм от малкото, които предпочитат равнодомната система  :) А часът ми е 20:20ч, 25.08.1984 - просто навик да трия от картите данните, тъй като когато качвам карти на трети лица считам за редно да ги махам  :P