Здравей Гост

Re: Натални карти за НАПРЕДНАЛИ

• 22 Отговора
  • 5333 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
« -: Август 15, 2011, 07:45:01 pm »
Не съм начинаеща, практикувам астрология от доста години, но този път наистина ме изненадаха планетите. Ситуацият е следната - живея от година с мъж, които ми е втори, но нямаме подписан брак. Новолунието на 30.07. ми съвпадна до минутата с Юпитер в 10 дом, а транзитиращия Юпитер в 7-ми направи тригон към Марс- Г7, намиращ се в 3-ти дом. Вакам си - това е голям късмет ме чака. Някак си пренебрегнах че Уран, транзитиращ в 6-ти ми прави квадрат към Слънцето, по-скоро очаквах някакви проблеми здравословни с баща ми. И хоп след новолунието голям скандал , а на ретрограден Меркурий - 05.08. раздяла. Аз очоквах друго на това новолуние, а то? Та се питам според вас това ли ми е големия късмет, че се разделям с този мъж или напротив? Извинявам се, че пиша в темата за начинаещи,но не исках само заради моя проблем да пускам тази тема. Дата ми е 25.12.1978 01.45 Пловдив

ПП Марайче, с теб се познаваме от предишния форум.
« Последна редакция: Август 15, 2011, 07:52:18 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #1 -: Август 15, 2011, 07:54:15 pm »
Мии..,Добре дошла! ;D

Радвам се , да те видя тук!

Предлагам да качиш картата и да поговорим....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Август 15, 2011, 07:58:58 pm »
Да не забравяме Анели , че Плутон ти мачка Слънцето и е почти невъзможно да не усещаш влиянието му...Нещо повече Слънцето се свързва и с мъжа...

Дори бих казала , че е добре да сложиш и картата на мъжа... :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #3 -: Август 15, 2011, 08:04:26 pm »
И аз се радвам че съм тук. Извинявам се, че не мога да кача картата, но съм с един малък лаптоп и когато се опитвам да я запиша ми дава някакви бъркотии. Явно липсва някаква настройка. Предния пост съм си дала рожденната дата, моля те ако не е проблем да я разгледаш. Събитията се случват 01-05.08. Благодаря ти!

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #4 -: Август 15, 2011, 08:06:21 pm »
Не само ми мачка Слънцето, ами приближава и Марс ( имам съвпад Слънце Марс в трети дом), който управлява Г7.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Август 15, 2011, 08:27:16 pm »
Не само ми мачка Слънцето, ами приближава и Марс ( имам съвпад Слънце Марс в трети дом), който управлява Г7.

Дай и картата на мъжа.../датата/....по късно ще кача.... :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #6 -: Август 15, 2011, 08:50:48 pm »
03.09.1978 04.00 plovdiv но не съм много сигурна за часа, мисля че е точен.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 15, 2011, 09:36:29 pm »

Качвам и композитни карти...

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #8 -: Август 15, 2011, 09:39:42 pm »
Много ти благодаря! :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Август 15, 2011, 09:57:59 pm »
Според мен...нещата са ясни както в картата ти , а и в неговата...така и в композитните карти....

С риска да те разочаровам , ще ти кажа...няколко думи .....

В твоята карта в момента има точна квадратура на нодалната ос...Както казах и по-горе Плутон е в/у слънце и предстои да стъпи в/у Марс..../за Плутон орбиса е 5*/...
Транзитния Уран е в 6-ти дом, в картата ти е управител на 5-ти ,но е в аспект с куспирата и аспекта е нонагон.... ???

В неговата карта Упр.на 5-ти Юпитер е на 140* от к5... :o След по-малко от 2 месеца прогресивната луна ще напусне знака Скорпион , чиито управител транзитира през 5-ти дом и ще влезе в стрелец...Вероятността след тежкия период на съмнения , ревност и несгоди ...да потърси свобода и други хоризонти е твърде голяма....
В композитната карта Сатурн е на самия АСЦ...той просто ще даде своя дан във връзката по един категоричен начин...ще изисква яснота и сериозно отношение или ще сложи край....
В прогресивния композит предстои апликиращ аспект на възела с Нептун в 4-ти дом....

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #10 -: Август 15, 2011, 10:04:18 pm »
На мен ми е ясно, че връзката е приключила и вероятността да продължи е минимална. Съмненията, обсебването и изискванията бяха от негова страна към мен. Квадратурата на моя Меркурий с неговите девишки планети създаваше огромни проблеми. Май като гледам най-добре и за двама ни е това да приключи.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Август 16, 2011, 03:18:30 am »
На мен ми е ясно, че връзката е приключила и вероятността да продължи е минимална. Съмненията, обсебването и изискванията бяха от негова страна към мен. Квадратурата на моя Меркурий с неговите девишки планети създаваше огромни проблеми. Май като гледам най-добре и за двама ни е това да приключи.

Не съм много сигурна, че е приключила връзката... ??? Разбира се , че не съм гледала обстойно картите..,но това , което крещеше в картите го споделих....
Мисля , че ще има връщане и нов опит за продължение на връзката...Не изключвам и предложение за официализиране на връзката...По скоро тази връзка изисква повече внимание и по-малко говорене, повече действия и дела, а не приказки...Иначе ми се струва , че е контактна, бърза връзка...с реакции и от двете страни....И в нея има любов..,не е връзка без любов...Но и желание за съревнование..,за налагане...Мисля , че около края на месеца ще има някакво развитие....

И ДА!ОЧАКВАЙ НЕОЧАКВАНОТО КАЗА УРАН! ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #12 -: Август 16, 2011, 02:38:00 pm »
Много ти благодаря за отговорите! Налагането е проблема, кой ще надделее. Аз Уран си го харесвам очаквам изненади, дай боже всичко да стане така, както е най-добре за двете страни!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Август 16, 2011, 02:42:16 pm »
Много ти благодаря за отговорите! Налагането е проблема, кой ще надделее. Аз Уран си го харесвам очаквам изненади, дай боже всичко да стане така, както е най-добре за двете страни!

За нищо.... ;D...Дано съм била полезна.... ;)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #14 -: Август 16, 2011, 02:44:48 pm »
 :) Разбира се, че си. Всеки ден разглеждам карти на различни хора, но когато трябва да гледам на себе си просто блокирам - нищо не виждам, започвам да се чувствам като начинаеща. С тарото е същото - няма проблем и гледам всеки ден , нооооо за себе си като че ли за пръв път ги виждам ;D