Та ето какво открих...Ако съдя по дирекции и транзити нещата за тази година следва да са перфектни....

Да...,ама не! И как да са , като картата бъка от кармични транзити на тежките планети...Верно , за по 3-4 месеца...,но ми стопиха нервите....
Ето я картинката : Тр.Сатурн около 4 месеца беше в нонагон с управителя на 4-ти...Нептун...Транзитен Плутон също е в нонагон с управителя на 4-ти...Транзитен Уран е на 77* гр. от Марс-упр.на 5-ти....Транзитен Нептун на 100* от натална позиция....Транзитен юпитер е на 45* от наталната си позиция....СТОПИХА МЕ....ПРОСТО МЕ СТОПИХА....

...
ПЛУТОН Е В 10-ТИ В СЪВПАД С МЦ в натала..упр. 12-ти дом..
Уран е в 10-ти и е най-високо поставен в картата ми и той в съвпад с МЦ -управлява 3-ти дом....Нептун е в 12-ти в натала упр. на ИЦ...Сатурн е в 3-ти и управлява 2-ри...И картинката е пълна....
Прибавям и ПР.Луна в Козирог...Която е в супер позиция в дома и е перфектно аспектирана , а в натала е екзалтирана и е без забележка...
Та тази тема е за ФЕНОВЕТЕ НА МИНОРНИТЕ И КАРМИЧНИ АСПЕКТИ....
Просто не се чудете , а се огледайте и проучете защо при наличието на супер МАЖОРНИ АСПЕКТИ ТРАНЗИТИТЕ НЕ ВИ НОСЯТ НИЩО ДОБРО....ВЕРОЯТНО ПРИЧИНАТА Е В НЯКОИ ДРУГИ АСПЕКТИ, КОИТО ДОРИ НЕ ПОДОЗИРАТЕ....И ЧЕСТО ПОДЦЕНЯВАТЕ...,А ТЕ РАБОТЯТ ОСОБЕНО ПРИ ХОРА ТРЪГНАЛИ ПО ПЪТЯ НА ДУХОВНОСТТА....