Здравей Гост

Мечти и реализация

• 20 Отговора
  • 4764 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мечти и реализация
« -: Август 17, 2011, 12:15:32 pm »
Къде ги търсим? ::)

Как разбираме дали ще се реализират?

Вие имате ли мечти? А колко от тях са реализирани? ::)

Кои транзити са провокирали това? При кои дирекции се случва?

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Мечти и реализация
« Отговор #1 -: Август 17, 2011, 12:18:53 pm »
аз имам една голяма сбъдната мечта  :)
случи се при транзит на плутон през МЦ, заедно с транзитен северен възел.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Август 17, 2011, 12:20:58 pm »
тъкмо се чудех дали да не намеся МС, Парс и отново (станалият ми любим) СЛВ  ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Август 17, 2011, 12:23:26 pm »
аз имам една голяма сбъдната мечта  :)
случи се при транзит на плутон през МЦ, заедно с транзитен северен възел.

А нещо по дирекции имаше ли? И какво? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Август 17, 2011, 05:38:52 pm »
Много неща, със сигурност ще пропусна нещо, но най-основните са следните:

дирекции - Венера апликиращ съвпад с натално Слънце - 1 градус; лунен южен възел сепариращ съвпад нат. Слънце - 1 градус; дир. Нептун и дир.МЦ точен квадрат към наталните лунни възли; дир Уран на 29,50* преди да смени и знак и дом едновременно, точен полусекстил към нат Меркурий; дир ДЦ съвпад нат. вертекс. Дир. Луна точен съвпад нат Уран / управител на АС/ , дир Марс, точен тригон към този съвпад. Дир. Юпитер точен секстил към нат. Луна и Марс, които в натала са в голям тригон. дир. Юнона 0 градуса, в знака на АС.

прогресии -  прогр. вертекс точен съвпад нат. южен възел; Венера полусекстил нат. Венера, полусекстил нат. южен възел, апликиращ аспект - 1 градус; Юпитер полусекстил точен нат. южен възел, полусекстил нат. Венера, сепариращ -1 градус; прогр Венера паралел точен прогр. северен възел.; прогр Слънце точен квадрат прогр Луна, като слънцето е в апликиращ секстил нат Луна - 1 градус, и луната е също в апликиращ полусекстл към нат Луна -1 градус; дир ДЦ съвпад нат. Луна апликиращ - 1 градус.; прогр Меркурий сменя знак 0,55 .

транзити - тр Плутон съвпад нат МЦ, тр. северен възел също; тр Нептун, тр Уран секстил нат МЦ; тр Сатурн опозиция нат луна; / всички тези  транзити са ретроградни/ ; тр Венера и тр Хирон заедно съвпад нат. вертекс.; новолуние в квадрат с нат слънце; лунно затъмнение / 2 месеца по-рано/ на оста МЦ/ИЦ  на 3 градуса, слънчево затъмнение, отново 2 месеца по- рано на нат ИЦ, 4 градуса разлика.; транзит на Юнона съвпад нат слънце - 3 градуса.

третични прогресии - прогр Луна в точен съвпад нат. Слънце и прогр Слънце в точен съвпад нат Луна!
прогр. южен възел съвпад нат. вертекс; прогр Меркурий и прогр. Плутон в съвпад и заедно в съвпад с нат Плутон. / прогр меркурий няколко месеца преди съвпада с Плутон е станал ретрограден и при обратното движение аспекта е точен/
прогр Марс сменя знак - 0.50*
« Последна редакция: Август 17, 2011, 05:46:37 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Август 17, 2011, 07:52:21 pm »
Антена, тази мечта има ли нещо общо със соц.статус и кариерата? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Август 17, 2011, 08:50:54 pm »
exactly  :) , но е повече от кариера, това е единственото нещо, в което виждам истински смисъл  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 17, 2011, 08:58:02 pm »
exactly  :) , но е повече от кариера, това е единственото нещо, в което виждам истински смисъл  :)

Възможно ли е да търсим мечтите по оста 4-10-ти.... ::) ???..Днес се замислих...и продължавам да мисля по този въпрос.... ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #8 -: Август 17, 2011, 09:03:10 pm »

Възможно ли е да търсим мечтите по оста 4-10-ти.... ::) ???..Днес се замислих...и продължавам да мисля по този въпрос.... ::)

Като се замисля, всичките ми мечти и кошмари са все по тази ос. А какво друго е кошмарът, ако не смърт на мечтата. 

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Август 17, 2011, 09:07:44 pm »

[/quote]

[/quote]

аз смятам, че определено - ДА, както и аспекти съм светилата, плюс нодалната ос и вертекс задължително.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Август 17, 2011, 09:10:45 pm »

Като се замисля, всичките ми мечти и кошмари са все по тази ос. А какво друго е кошмарът, ако не смърт на мечтата.

Много мъдро ми звучи това....със смъртта на мечтата.... ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Август 17, 2011, 09:13:50 pm »

[/quote]

аз смятам, че определено - ДА, както и аспекти съм светилата, плюс нодалната ос и вертекс задължително.
[/quote]

Самата мечта по оста 4-10-ти...,а реализацията и по останалото...Защо  Вертекс....,задължително...? Портал на съдбата е все пак.... :thinking:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Август 17, 2011, 09:19:13 pm »
От опит забелязвам, че както нодалната ос, така и вертекс са винаги в действие при важни случки. Има и по някое важно затъмнение :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #13 -: Август 17, 2011, 10:05:27 pm »
Дирекционен Юпитер съвпад с МЦ, dir. МЦ съвпад с СЛВ, dir. Плутон съвпад Слънце:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Август 18, 2011, 12:44:16 am »
Дирекционен Юпитер съвпад с МЦ, dir. МЦ съвпад с СЛВ, dir. Плутон съвпад Слънце:)

Пак МЦ.... ??? ::)