AC на новолунието за София не е в съвпад с Регул.Иначе при мен е в съвпад с вертекс и ИЦ/МЦ дублират наталните.
на 25 лъв
При мен новолунието образува квадратура с възлите и Хирон. МЦ на Новолунието е в съвпад със Слънцето ми, а ИЦ - с Марс. Ще видим, какви ще ги сътвори в 6-ти натален
Цитат на: tanya в Август 18, 2011, 12:12:37 amПри мен новолунието образува квадратура с възлите и Хирон. МЦ на Новолунието е в съвпад със Слънцето ми, а ИЦ - с Марс. Ще видим, какви ще ги сътвори в 6-ти натален Познайте, какво хубаво нещо ми се случи навръх утрешното новолуние
Цитат на: tanya в Август 28, 2011, 03:39:40 pmЦитат на: tanya в Август 18, 2011, 12:12:37 amПри мен новолунието образува квадратура с възлите и Хирон. МЦ на Новолунието е в съвпад със Слънцето ми, а ИЦ - с Марс. Ще видим, какви ще ги сътвори в 6-ти натален Познайте, какво хубаво нещо ми се случи навръх утрешното новолуние Да не е нещо свързано с нова работа Танче? Радвам се , че е хубаво....честито...
Цитат на: Марая в Август 28, 2011, 03:58:26 pmЦитат на: tanya в Август 28, 2011, 03:39:40 pmЦитат на: tanya в Август 18, 2011, 12:12:37 amПри мен новолунието образува квадратура с възлите и Хирон. МЦ на Новолунието е в съвпад със Слънцето ми, а ИЦ - с Марс. Ще видим, какви ще ги сътвори в 6-ти натален Познайте, какво хубаво нещо ми се случи навръх утрешното новолуние Да не е нещо свързано с нова работа Танче? Радвам се , че е хубаво....честито... Не.. Мъжа ми най-накрая се съгласи да си вземем котка. Утре ще отидем с малкия да изберем..
То ако зависеше само от мен, да съм си направила зологическа градина вкъщи
Цитат на: tanya в Август 28, 2011, 04:16:08 pmТо ако зависеше само от мен, да съм си направила зологическа градина вкъщи Не ми говори...Ти просто идея си нямаш на какво е способна една екзалтирана луна в телец на к6....
Цитат на: Марая в Август 28, 2011, 04:17:38 pmЦитат на: tanya в Август 28, 2011, 04:16:08 pmТо ако зависеше само от мен, да съм си направила зологическа градина вкъщи Не ми говори...Ти просто идея си нямаш на какво е способна една екзалтирана луна в телец на к6.... При това и в аспект с Нептун ( състрадателност )