Цитат на: tanya в Август 28, 2011, 04:21:35 pmЦитат на: Марая в Август 28, 2011, 04:17:38 pmЦитат на: tanya в Август 28, 2011, 04:16:08 pmТо ако зависеше само от мен, да съм си направила зологическа градина вкъщи Не ми говори...Ти просто идея си нямаш на какво е способна една екзалтирана луна в телец на к6.... При това и в аспект с Нептун ( състрадателност ) Ужас си е направо... , ма кво да праЙш...-избора съм го направила отдавна....
Цитат на: Марая в Август 28, 2011, 04:17:38 pmЦитат на: tanya в Август 28, 2011, 04:16:08 pmТо ако зависеше само от мен, да съм си направила зологическа градина вкъщи Не ми говори...Ти просто идея си нямаш на какво е способна една екзалтирана луна в телец на к6.... При това и в аспект с Нептун ( състрадателност )
Цитат на: tanya в Август 28, 2011, 04:16:08 pmТо ако зависеше само от мен, да съм си направила зологическа градина вкъщи Не ми говори...Ти просто идея си нямаш на какво е способна една екзалтирана луна в телец на к6....
То ако зависеше само от мен, да съм си направила зологическа градина вкъщи
за животни ли става дума?ох това ми е.. ако мога да спася всичко което се разхожда на 4 лапи ще съм най-щастливия човек на света...обожавам ги!
Цитат на: Antena в Август 28, 2011, 06:15:53 pm за животни ли става дума?ох това ми е.. ако мога да спася всичко което се разхожда на 4 лапи ще съм най-щастливия човек на света...обожавам ги!И аз така Всъщност, кое в хороскопа според вас, определя любовта към животните
Мен това новолуние , буквално ме задушава на физически план . Луната ми в пети дом 3гр. Риби в съвпад с ретроградния Нептун и отсреща транзитна Луна в опозиция . Ей така ги усещам нещата .
Цитат на: milla_m в Август 28, 2011, 09:39:15 pm Мен това новолуние , буквално ме задушава на физически план . Луната ми в пети дом 3гр. Риби в съвпад с ретроградния Нептун и отсреща транзитна Луна в опозиция . Ей така ги усещам нещата . Ами значи до 1 месец трябва да има някакво събитие - лунацията ти активира транзита
При мен новолунието образува квадратура с възлите и Хирон. МЦ на Новолунието е в съвпад със Слънцето ми, а ИЦ - с Марс. Ще видим, какви ще ги сътвори в 6-ти натален
Цитат на: tanya в Август 18, 2011, 12:12:37 amПри мен новолунието образува квадратура с възлите и Хирон. МЦ на Новолунието е в съвпад със Слънцето ми, а ИЦ - с Марс. Ще видим, какви ще ги сътвори в 6-ти натален Този път новолунието се прояви и то точно според дома Взехме си коте, голям сладур е :yahoo:
Цитат на: tanya в Септември 04, 2011, 03:01:02 pmЦитат на: tanya в Август 18, 2011, 12:12:37 amПри мен новолунието образува квадратура с възлите и Хирон. МЦ на Новолунието е в съвпад със Слънцето ми, а ИЦ - с Марс. Ще видим, какви ще ги сътвори в 6-ти натален Този път новолунието се прояви и то точно според дома Взехме си коте, голям сладур е :yahoo:Честито! г-н или г-жа...
Цитат на: Марая в Септември 04, 2011, 03:06:59 pmЦитат на: tanya в Септември 04, 2011, 03:01:02 pmЦитат на: tanya в Август 18, 2011, 12:12:37 amПри мен новолунието образува квадратура с възлите и Хирон. МЦ на Новолунието е в съвпад със Слънцето ми, а ИЦ - с Марс. Ще видим, какви ще ги сътвори в 6-ти натален Този път новолунието се прояви и то точно според дома Взехме си коте, голям сладур е :yahoo:Честито! г-н или г-жа... Г-н е Итой Близнак, като сина ми, сигурно ще е много луд. Сиво-син е, точно като котката прегърнала книгата, от другия сайт Между другото го взехме съвсем спонтанно, а днес има годишнина от смъртта на баща ми. Мисля си, че не е случайно и ще ми донесе късмет