Здравей Гост

Силната интуиция в наталната карта

• 15 Отговора
  • 3937 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Силната интуиция в наталната карта
« -: Август 18, 2011, 12:40:44 am »
Та , кое я дава....

......но само да попитам - при точен аспект на Нептун / Юпитер / Хирон в натала - това дава ли силна интуиция?

Та...въпроса ми е..., в кой дом са, какво управляват , как са аспектирани? ::)
« Последна редакция: Август 18, 2011, 12:51:12 am от Марая »

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Силната интуиция в наталната карта
« Отговор #1 -: Август 18, 2011, 01:02:35 am »
Мерси, Марая  ;D  :-* Юпитер, Нептун и Хирон са в абсолютно точен съвпад във 2-ри дом, като Юпитер е управител на АСЦ, а Нептун на 3 дом. Това е една от основните теми в натала, но не мога да я разтълкувам обективно, защото става въпрос за много близък човек  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Август 18, 2011, 01:16:14 am »
Мерси, Марая  ;D  :-* Юпитер, Нептун и Хирон са в абсолютно точен съвпад във 2-ри дом, като Юпитер е управител на АСЦ, а Нептун на 3 дом. Това е една от основните теми в натала, но не мога да я разтълкувам обективно, защото става въпрос за много близък човек  ::)

А какви аспекти правят.... ::)..

Ах ти...,ах ти...те бяха в окултация 2009-та....Картата на детето...нали? ::)

Качи я за малко , че искам да видя нещо/дойде ми музата/...,ама няма да ровя- ДА ЗНАЕШ! Но после я махаш....само с тази уговорка... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Август 18, 2011, 01:25:11 am »
О.К.  ;D  :-*
« Последна редакция: Август 18, 2011, 02:33:49 am от tanya »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 18, 2011, 01:32:28 am »
Да...При това е сензатив..Има енергия в ръцете....От време на време е бесен , но понякога е много вглъбен в себе си...Изненадва те с въпросите които задава...Има родилен белег...Не може да стои на тясно място...Нужно му е пространство...Не му се карай когато започне да пише с лявата ръка...Усеща добрите и лошите....

Стига толкова за сега...Ах да си ядеш ушите.... ;D :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Август 18, 2011, 01:44:18 am »
Да...При това е сензатив..Има енергия в ръцете....От време на време е бесен , но понякога е много вглъбен в себе си...Изненадва те с въпросите които задава...Има родилен белег...Не може да стои на тясно място...Нужно му е пространство...Не му се карай когато започне да пише с лявата ръка...Усеща добрите и лошите....

Марая, Марая - ТИ МЕ ИЗУМИ!
1. Аз от дете правя всичко с лявата ръка
2. Много пъти като ме боли глава и си сложи ръката върху челото ми, главоболието ми минава
3. Няма родилен белег, но при раждането плацентата излезе цяла, тука казват, че се е родил с ризница или було - било на късмет
4. Наистина е хиперактивен и не може да стои на тясно
Направо нямам думи... Каза ми такива неща, че посто... Благодаря ти много  :-* Махам картата.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Август 18, 2011, 01:49:21 am »
Марая, не мога да я махна - изтрий я, моля те  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 18, 2011, 01:58:35 am »

Марая, Марая - ТИ МЕ ИЗУМИ!
1. Аз от дете правя всичко с лявата ръка
2. Много пъти като ме боли глава и си сложи ръката върху челото ми, главоболието ми минава
3. Няма родилен белег, но при раждането плацентата излезе цяла, тука казват, че се е родил с ризница или було - било на късмет
4. Наистина е хиперактивен и не може да стои на тясно
Направо нямам думи... Каза ми такива неща, че посто... Благодаря ти много  :-* Махам картата.

АХА....Ми не е малък белега...да се родиш като Христос с плащеница...Лелее, как не съм те познавала да ми дадеш парченце...Плацентата дадоха ли ти я...?Неее...сигурна съм...А е вселенски инструмент....такава плацента.... ::)

Абе , има сериозен тао-квадрат и то с участие на слънцето , както и луна в стрелец.... ;D...Гарантирам ти , че е много интелигентен и е кристалче...,а с тая луна в стрелец....нямам думи....Ти си му по-близка от баща му....
Аз имам отношение с мъж зодия Близнаци и луна в Стрелец...и той има тао с участие на слънцето....Ми ...много са отговорни....умни...И ДУХОВНИ....Търси малкия звездите....и рее поглед нагоре.... ;D :-*
Целувка и за него.... :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #8 -: Август 18, 2011, 02:17:20 am »
Марая, дадоха ми я плацентата, защото акушерката е позната на мъжа ми  ;)  ;D Тук по-възрастните комшийки - всички се изредиха да искат, но все пак остана  :) На теб ще ти пратя, ако искаш, с най-голямо удоволствие - само ми пиши на лични, как. Аз много се притеснявах, заради това Тао - изобщо ще се разбира ли с мен или баща си? Аз съм строг родител, но не и студен - чак с Луна в квадрат със Сатурн не мога да се охарактеризирам  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Август 18, 2011, 02:28:47 am »
Марая, дадоха ми я плацентата, защото акушерката е позната на мъжа ми  ;)  ;D Тук по-възрастните комшийки - всички се изредиха да искат, но все пак остана  :) На теб ще ти пратя, ако искаш, с най-голямо удоволствие - само ми пиши на лични, как. Аз много се притеснявах, заради това Тао - изобщо ще се разбира ли с мен или баща си? Аз съм строг родител, но не и студен - чак с Луна в квадрат със Сатурн не мога да се охарактеризирам  ???

Наистина ли? :yahoo: :yahoo: :yahoo:..О.К. ще ти пиша на лични....за това ...

Виж...това тао...не е дадено просто хей така.... ;D...Знака на луната е много важен....Това е Юпитерянска луна.... ;D....Това не се дава на всеки....Повече ще се разбира с теб...,той е доста комуникативен....Има начин да се проработят аспектите...Но в неговата карта ти си луна като емоция , като храна/духовна/...,като магнетичност и мистика...И по-добре , че луната е в 12-ти...В първи е лигава луна....Иначе си в 10-ти дом...Търси се там...като управител ма МЦ...и гледай аспекти....към слънце и луна....

Я виж къде са му двата мидпойнта на малкия слънце/меркурий и луна/меркурий.... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #10 -: Август 18, 2011, 02:48:22 am »

Наистина ли? :yahoo: :yahoo: :yahoo:..О.К. ще ти пиша на лични....за това ...

Виж...това тао...не е дадено просто хей така.... ;D...Знака на луната е много важен....Това е Юпитерянска луна.... ;D....Това не се дава на всеки....Повече ще се разбира с теб...,той е доста комуникативен....Има начин да се проработят аспектите...Но в неговата карта ти си луна като емоция , като храна/духовна/...,като магнетичност и мистика...И по-добре , че луната е в 12-ти...В първи е лигава луна....Иначе си в 10-ти дом...Търси се там...като управител ма МЦ...и гледай аспекти....към слънце и луна....

Я виж къде са му двата мидпойнта на малкия слънце/меркурий и луна/меркурий.... ::)
Абе, Марая - ти ме разби! Слънце / Меркурий му е точно върху моя СЛВ в Близнаци! Между другото и Слънцето на майка ми е горе- долу там - това някаква семейна карма ли е? Тъкмо щях да те питам, как ги тълкуваш Слънцето и Луната, като са толкова близо до оста АСЦ / ДСЦ, но технически попадат в 6/ 12. Бях чела едни тълкувания на Саспортас за Луна в 12 - не искам да е там  :'(

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #11 -: Август 18, 2011, 07:02:31 am »
Марая, за луната в стрелец ми стана интересно, и моята е там. Имам силна интуиция, особено за лоши неща. Сънищата ми също предсказват. Като съм правила астрологични консултации винаги са ми го казвали това без да знаят, че е реалност. Освен това имам и тау квадрат луна, юпитер, хирон като върха е луната в 5-ти дом. Имам едни проблеми но не знам дали да ги свържа с този тау квадрат. Ако ти е интересно мога да ти пиша на лични.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Август 18, 2011, 11:38:37 am »
Марая, за луната в стрелец ми стана интересно, и моята е там. Имам силна интуиция, особено за лоши неща. Сънищата ми също предсказват. Като съм правила астрологични консултации винаги са ми го казвали това без да знаят, че е реалност. Освен това имам и тау квадрат луна, юпитер, хирон като върха е луната в 5-ти дом. Имам едни проблеми но не знам дали да ги свържа с този тау квадрат. Ако ти е интересно мога да ти пиша на лични.

Заповядай! ;D Разбира се , че ми е интересно....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Август 21, 2011, 03:39:17 pm »
Това е картата на Нострадамус. Кои са показателите за силната му интуиция? Направи ми впечатление големия воден тригон, както и Луната в Скорпион в съвпад с К8, Уран като У12 в 12.

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #14 -: Август 21, 2011, 05:10:08 pm »
 Връзка между 4-ти, 8-ми и 12-ти - духовните домове.Управителя на 4 дом  в Скорпион в съвпад с К8.Плутон У8 в  8 дом-предполага интерес към  езотеричното и окултното-.Уран У12 в 12-засилва се интуицията и е благоприятно за развиване на ясновидски способност :)