Здравей Гост

Карта на Юпитерово завръщане

• 4 Отговора
  • 2110 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Карта на Юпитерово завръщане
« -: Август 18, 2011, 02:17:24 pm »
Любопитно ми е разглеждате ли тази карта заедно с другите карти на завръщане на планети, и ако да, има ли засечено важно събитие по нея?
Тази карта би трябвало да е в действие от едно завръщане до друго, което ще рече 12 години. При транзитирането на Юпитер през важни точки в картата имало ли е нещо интересно по темата свързана с тази точка?
Например в последната си такава карта имам слънце точен тригон луна на 29*, като луната е в съвпад със севрен лунен възел 0* (намират се в 5 ти дом на тази карта) Предстои транзитен Юпитер да има съвпад там през декември, но което ми прави силно впечатление е, че съвпада се случва по време на стационарната фаза на Юпитер, преди да стане отново директен. Тоест има още веднъж акцент на тези градуси и този аспект.
Та с една дума предполага ли се да има значимо събитие тогава?   
« Последна редакция: Август 18, 2011, 02:21:46 pm от Antena »

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Карта на Юпитерово завръщане
« Отговор #1 -: Август 18, 2011, 02:34:23 pm »
Антенка ,а програмите имат  ли възможност и меню за Юпитерово възвръщане, или на ръка трябва да го търсим?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Август 18, 2011, 02:39:18 pm »
По-сериозните програмки имат, но в астро.ком няма за съжаление. Трябва да се направи, като отделна карта, като се имат предвид точните градуси и минути на наталното положение, за да излезне точен АС на картата. С малко играчка и налучкване ще стане :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #3 -: Август 18, 2011, 03:45:34 pm »
По-сериозните програмки имат, но в астро.ком няма за съжаление. Трябва да се направи, като отделна карта, като се имат предвид точните градуси и минути на наталното положение, за да излезне точен АС на картата. С малко играчка и налучкване ще стане :)

Ами наместих го на АС ,Юпитер в точните гр. т.е 29,58 сек., там е бил.12.09.1991 точно на асцендента . Сещам се,че бях много слаба, противно на логиката, за Юпитер на асцендента.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 18, 2011, 04:04:18 pm »
Картата на юпитеровото завръщане е показателна за няколко неща...,но аз по нея конкретна събитийност не търся...,а тенденции... :)