Здравей Гост

Транзит на управителя на 7ми дом през 7ми дом

• 19 Отговора
  • 4326 Прегледи
Имам празен 7ми дом в Риби и Овен, ДСЦ Риби, в момента непун транзитира през него а Юнона ми е в 1ви дом. Започнах да се замислям от едно известно време насам за семейство, че искам да узаконя връзката си и си мисля, че е в следствие на тези транзити. Какво ще кажете? :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Транзит на управителя на 7ми дом през 7ми дом
« Отговор #1 -: Август 19, 2011, 12:24:07 pm »
Не мисля, че е от транзита това желание ....Има ли нещо по дирекции и прогресии.... ::)                                         

« Отговор #2 -: Август 19, 2011, 03:01:29 pm »
Прогресивното на партъора попада в знака на ДСЦ ми Риби, Юноната му също. Има съвпад на моята прогресивна Венера с прогресивните му Марс, Венера и Сатурн в негов 7мидом - Водолей, Слънцето му в натала е във Водолей също. След 3 градуса прогресивното ми слънце преминава в знака нма Козирога, който е негов ДСЦ. Имам прогресивен Вертекс в 7ми дом. Оста АСЦ, ДСц на прогресивния композит съвпада с моята ос на АСЦ, ДСЦ - Дева, Риби съответно. Това виждам  :)

« Отговор #3 -: Август 19, 2011, 04:23:32 pm »
Нищо не казвате :*( Правилно ли тълкувам аспектите?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 19, 2011, 04:37:22 pm »
Нищо не казвате :*( Правилно ли тълкувам аспектите?

Не! Неправилно....,търси в твоята карта отговора...,не в неговата.... ;D :P

« Отговор #5 -: Август 19, 2011, 04:42:27 pm »
В моята прогресивния 7ми дом е зает от Вертекс, прогресивния АСЦ е Везни, Луната е преминала в 1ви дом, Сатурн - също. А сега как е  ???

« Отговор #6 -: Август 19, 2011, 05:13:12 pm »
Идеята ми да гледам и неговия хороскоп беше, защото смятам, че желанията ми са повлияни от него по някакъв начин, от аспектите, които се получават.  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 19, 2011, 05:31:07 pm »
В моята прогресивния 7ми дом е зает от Вертекс, прогресивния АСЦ е Везни, Луната е преминала в 1ви дом, Сатурн - също. А сега как е  ???

Вертекс е точка...Не е управител на ДЦ... ;D ;) :P...

кой е упр. на ДСЦ? Градус, декада, диспозитор, субдиспозитор...Транзит на управителя....,какво аспектира по прогресии има ли нещо по дирекции...КАКВО СЕ случва в 5-ти дом? Какво правят диспозитори , управители , субдиспозитори...В 7-МИ ДОМ СА И ОТКРИТИТЕ НИ ВРАГОВЕ.... ;)

« Отговор #8 -: Август 19, 2011, 05:32:04 pm »
Знам, че Вертекс е точка :) Управител на 7ми натален е Нептун :)

« Отговор #9 -: Август 19, 2011, 05:33:08 pm »
Имам празен 7ми дом в Риби и Овен, ДСЦ Риби, в момента непун транзитира през него а Юнона ми е в 1ви дом. Започнах да се замислям от едно известно време насам за семейство, че искам да узаконя връзката си и си мисля, че е в следствие на тези транзити. Какво ще кажете? :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Август 19, 2011, 05:37:35 pm »
Знам, че Вертекс е точка :) Управител на 7ми натален е Нептун :)

Гледаме Нептун...,а и Юпитер като 2-ри управител на знака Риби....Какви аспекти прави Нептун с наталните планети....? Какви аспекти има юпитер? По дирекции къде е Нептун? ::) , а Юпитер? ::)...Вертекс винаги се намира м/у 5-ти и 8-ми дом....,така , че не е толкова необичайно , мястото му в 7-ми....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #11 -: Август 19, 2011, 06:02:06 pm »
Между другото има основания да се сравняват двете прогресивни карти. Аз поне при разглеждане на синастрия винаги го правя, и мисля, че е по-показателно от композит и комбин.

Иначе това че имало 3* градуса до преминаването на слънцето някъде, би могло да се равнява на 3 години.
Другите споменати аспекти ми се струват доста окуражаващи, но все пак говоря наизуст, не познавам картите.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Август 19, 2011, 06:56:18 pm »
Между другото има основания да се сравняват двете прогресивни карти. Аз поне при разглеждане на синастрия винаги го правя, и мисля, че е по-показателно от композит и комбин.

Иначе това че имало 3* градуса до преминаването на слънцето някъде, би могло да се равнява на 3 години.
Другите споменати аспекти ми се струват доста окуражаващи, но все пак говоря наизуст, не познавам картите.

И ....,Аз ги разглеждам....,но едва след като съм разгледала наталните карти....и всичко останало....Прогресията е вътрешното изменение...все пак....В синастрията е задължително...Но тук видно от заглавието...не говорим за синастрия.... ;) ;D....

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #13 -: Август 19, 2011, 07:31:24 pm »
А къде се намира наталния Нептун, в кой дом е? Ако искаш да създаваш семейство, погледни и четвърти и десети.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #14 -: Август 20, 2011, 12:01:29 pm »
         Дааа, при мен У7 честичко си транзитира през него, все пак говорим за Меркурий... какво ли да очаквам всяка година при прехода му оттам ми е интересно  ;D  ;D