Здравей Гост

Транзит на управителя на 7ми дом през 7ми дом

• 19 Отговора
  • 4340 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Транзит на управителя на 7ми дом през 7ми дом
« Отговор #15 -: Август 20, 2011, 12:09:13 pm »
Коколино, не си много прав с тази шега, понеже транзит на Нептун е съвсем различно нещо.. 

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #16 -: Август 20, 2011, 12:13:52 pm »
Коколино, не си много прав с тази шега, понеже транзит на Нептун е съвсем различно нещо.. 

Напълно се съгласявам - просто се опитах да придам по-весел елемент в темата  :) 
            Определено когато тежкар транзитира през  дома, който управлява трябва да му се отдаде необходимото значение и да се взима под внимание, съгласявам се :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #17 -: Август 20, 2011, 12:15:29 pm »
И аз съм така - с често транзитиране, управител е Венера,:) нищо особено не се случва. Изобщо на мен транзитите на вътрешните планети не ми влияят особено /е, има малки изключения/, но аз съм подчертано неподвижна, с мноооого планети във фиксирани знаци. докато усетя влиянието и то .. отминало!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Август 20, 2011, 12:35:55 pm »
За това ако ДСЦ е рак... ;D, ще е още по- интересно сигурно.... ;D

Тежките планети са онези , които носят събития....Личните планети ,когато са аспектирани от тежкари дават разултати....

Аз имам ДСЦ -Телец и съуправител Близнаци...Венера и Меркурий доста често транзитират и аспектират 7-ми дом, както и всяка година преминават през 7-ми....
В 7-ми дом намираме партньори , открити врагове, другите....
Тъй като Норката каза , че и се е приженило.... ;D...Искам да уточня ...,че следва да гледа...5-ти дом/любов/, 7-ми дом/брак/, 3-ти/близко обкръжение/ , 4-ти/10-ти/промяна на социалния статус и дом....

« Отговор #19 -: Август 20, 2011, 09:44:18 pm »

Освен, 4е Слънцето ми е прогресирало в 4ти дом, Венера в 5ти- друго не виждам.  :-[