Здравей Гост

Нема такава държава

• 81 Отговора
  • 26694 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Нема такава държава
« Отговор #30 -: Октомври 21, 2011, 08:36:02 pm »
абе то политика и цензура са някак си несъвместими  ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Октомври 21, 2011, 08:38:30 pm »

моля под 18 да не гледат  ;D ;D

;D ;D ;D ;D :85: :85:

Нали?  :P

Тук знам, че няма политическа цензура. ;D

Всички ограничения и цензури тук са паднали....ДА ПАДАТ ДРЕХИ И ЗАДРЪЖКИ.... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Октомври 23, 2011, 06:08:13 pm »
ДРУГИТЕ БИЛИ ЗЛЕ..,НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА!

НИЕ СМЕ БИЛИ ДОБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ГОСПОДИ...КЪДЕ СИ ГОСПОДИ....? ЩО НЕ ПОГЛЕДНЕШ КАКВО СТАВА ТУК... :'( :'(

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!
http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Октомври 26, 2011, 05:15:41 pm »
http://vbox7.com/play:d16d4656de

Журналистка направи за смях Борисов и Плевнелиев!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Октомври 29, 2011, 02:16:53 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=Zp6-9fCj1hs&feature=BFa&list=HL1319879752&lf=mh_lolz  :'(

Не със сълзи.., а с ВОЛЯ , НЕПОКОЛЕБИМОСТ....НЕПОКЛАТИМОСТ...С РЕШЕНИЕ ЗА ПО-ДОБЪР И КАЧЕСТВЕН ЖИВОТ!

НЯМА...НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

ПРОМЕНИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ ВЪТРЕ НАВЪН...- ФАКТ! >:( ДОКАТО ИЗДИГАМЕ В КУЛТ МУТРИ И НЕКАДЪРНИЦИ...ЩЕ МРЕМ КАТО ПСЕТА ПО УЛИЦИТЕ!  >:( >:( >:(

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #36 -: Октомври 29, 2011, 02:21:35 pm »
съгласна съм, че със сълзи не става, но явно цялото съзнание трябва да е сменено, а не на единици оцеляващи.. чийто глас е като шепот в пустиня

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Октомври 29, 2011, 02:31:11 pm »
съгласна съм, че със сълзи не става, но явно цялото съзнание трябва да е сменено, а не на единици оцеляващи.. чийто глас е като шепот в пустиня

Полудявам...,когато ОЧЕИЗБОЖДАЩИ статистики...биват подминавани с лека ръка...Просто не вярвам , че 5-те века...могат да донесат толкова робска мисъл и поведение....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #38 -: Октомври 29, 2011, 04:19:16 pm »

Полудявам...,когато ОЧЕИЗБОЖДАЩИ статистики...биват подминавани с лека ръка...Просто не вярвам , че 5-те века...могат да донесат толкова робска мисъл и поведение....

трагедия е... и аз се отчайвам и все по-често не виждам светлинка ... :( щом закостенялата ми и старомодна, вярна на родината си Венера все по-често поглежда към паспорта... знаейки, че не това е начина.....

и мисля, не са пет, а Шест века, че ние все още не сме свободни, от едно робство в друго... с наведени смирени глави, а най-малкият опит за протест от шепа пияници и както вече писахме уморени селяни бива премазано още в зародиш, заплашвани, мачкани, ограничени, ревящи за пет лева бакшиш, неграмотни, водени по стъпките на стадото..

не знам какъв и къде е изхода и има ли такъв :(
http://www.youtube.com/watch?v=5L3zDgMMUpc

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #39 -: Октомври 29, 2011, 04:26:15 pm »
Би следвало първо да се роди желанието за свобода...Мисля , че там където има свобода липсва страха..,който намирам за единствен виновник...на всички несгоди и несполуки...

И да..бягството не е решение...,то е временен изход...Където и да сме , ако вътрешното ни усещане не ни носи свобода...то просто няма значение...

Не случайно и винаги казвам , че е нужно да започнем промяната от себе си... :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #40 -: Октомври 29, 2011, 04:31:55 pm »
разбира се, по-лесно е да променим себе си отколкото другите и света, а щом нещо не върви значи има проблем - настройка, не знание, емоция ;)

където и да сме ние винаги ще носим съзнанието на българи - висшисти миещи чинии - това не е начина
малко гордост, малко сила, малко бунт ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #41 -: Октомври 29, 2011, 04:39:38 pm »
разбира се, по-лесно е да променим себе си отколкото другите и света, а щом нещо не върви значи има проблем - настройка, не знание, емоция ;)

където и да сме ние винаги ще носим съзнанието на българи - висшисти миещи чинии - това не е начина
малко гордост, малко сила, малко бунт ;)

Разчитам на Уран в Овен...Просто все си мисля , че няма да остави нещата на самотек... ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Октомври 29, 2011, 06:34:34 pm »
НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ - БОЙКО ОРХАНЯВАЛ ДОГАН!
Поредната бомба около топлата връзка Бойко-Доган, избухна тази седмица. Бивш охранител от несъществуващата вече охранителна фирма „ИПОН”, разкри пред „ъндърграунд-медия”, че Бойко Борисов бил лична охрана на Ахмед Доган за известно време.
В началото на прехода, когато охранителната му фирма бил на върха, сегашният кмет на София и неформален лидер на „ГЕРБ”, се славел като един от най – сигурните охранители. Не случайно самият Тодор Живков, го избрал за персонален охранител. Мега скандалното обаче от миналото на Борисов, е че и младият тогава лидер на ДПС – Ахмед Доган се ползвал от услугите на него персонално и на фирмата му. Според проговорилият охранител и Бойко и Доган, имали снимки заедно на митинги и ВИП-срещи, от това време но и двамата ги покрили за да не се само-компрометират. Сега ситуацията била такава че да крият този факт, но определено топлата връзка между тях датира от преди доста години. И двамата знаели доста неща за себе си и нямало как да не се изтърпяват. Както се видя словесната война между тях, беше слаба, тиха и продължи за кратко. По всяка вероятност дори ще свърши с протегнати ръце и от двете страни.
http://mishenabg.blogspot.com/2010/06/blog-post_4831.html

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #43 -: Октомври 30, 2011, 01:28:49 am »
СЕДМИЧЕН КОМЕНТАР
ДА СЕ ПОКЛОНИМ НА ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ КОРТЕЖ!
Кой колкото може. Доземи, с реверанс, със свеждане на поглед. Смирено и раболепно. Защото ни дава повод да осъзнаем в каква държава живеем 20 години след идването на уж демокрацията.

Евгени Петров
Най-скандалното не е, че президентският кортеж е предизвикал пътен инцидент. Както се казва - случва се и в най-добрите семейства. Но последващото развитие на събитията ни показва, че в 2010 година в България нищо не се е променило. Колите на властимащите хвърчат на крилете на своето безнаказано надзаконие точно както преди 10 ноември. И пътят, и цялата държава са техни. Така са научени още от старата школа. А простолюдието овчедушно се свива по ъглите, скача в канавките, блъска се в мантинелите и дава път на богоизбраните, които самото то е облякло във власт.
Също както преди демокрацията, властта никога не е виновна. И кортежът на президента никога не може да предизвика инцидент. Опроверженията, кое от кое по-противоречиви, заваляха както се казва още преди да е изтекла информацията за катастрофата на пътя Севлиево-София. От шефа на НСО през полицията в Ловеч до пресцентъра на президентството скандално отричат за каквото и да е произшествие.
В същото време очевидци с неподправена искреност разказват за арогантното поведение на пътя на президентските коли, предизвикали катастрофата. А смачканият човечец със смачканата кола, набеден за инцидента, разказва пред „Блиц” с подтискащо примирение и покорство, че той е малък и дребен и не може да се бори с големците. Затова и нямало да обжалва съставения му акт. И за пореден път в тази история доказва, че у нас за 20 години нищо не се е променило.  Срамно и тъжно, нали? Но и обидно, и цинично, защото същият този провинциален дребен собственик на фирма за поправка на мебели е обвинен от чевръстата полиция, че е карал с несъобразена скорост въпреки, че е бил в колона! Толкова виновен, колкото агнето от баснята на Лафонтен, което мътело водата на вълка, въпреки че било по-надолу по реката.  Изобщо, вълците и тяхната свита винаги са прави. И преди, и след 10 ноември. В България.  Затова да се поклоним доземи на президентския кортеж и съпътстващите го институции за професионалната работа, да благодарим за бързата и адекватната реакция на полицията, да отчетем поредния инцидент на пътя заради несъобразена скорост, да поставим на съответния пътен участък поредното ограничение на скоростта и да се молим да не ни среща кортежът на властта.
И, ако е рекъл Господ, да си извадим главите от задника. В името на смачкания човечец със смачканата душа.

http://mishenabg.blogspot.com/p/blog-page_26.html

Питам се...,защо на някой трябва да му се случи нещо фатално..,за да алармира съзнанието на стотици?...Утре...може да е някой близък до нас...Всъщност живота е толкова кръгъл...като вселената...проектирана тук на земята...Днес си горе-утре долу...Къде остава онова...което е вътре в нас...Събуди се народе! Тази летаргия ще те умори.... :blink:

Еми не мога да се СМИРА И РОБОЛЕПНО да си трая...Просто не мога....Та дори да бъда обвинена в най-долнопробния цинизъм...Не ми пука за това...
Пука ми за липсата на гражданско общество и за робската психика...Търсете виновни и отговорни тежкарите в съвпад с МЦ.....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #44 -: Ноември 01, 2011, 06:28:46 pm »
Господ решил да сложи край на човешкия род и извикал Обама, Путин и бате Бойко. "Ами съсипахте тази планета. Ще ви закривам. Имате 5 дни да съобщите на нациите си." Обама направил следното обръщение: "Граждани на Америка имам една добра и една лоша новина. Добрата е ,че Господ съществува, а лошата е че имаме още 5 дни на тази земя" Путин - "Имам 2 лоши новини за вас руски граждани - "Първата е, че Господ съществува, а втората е имаме още 5 дни тук на земята" Бат Бойко - "Сега, българи да ви кажа: Имам две много добри новини за вас: Първата е, че се видях с Господ - мноооо си говорииме снощи и вече сме приятели. Той ме подкрепя и е въобще разбираме се... Втората добра новина обаче е по- важна - ГЕРБ ще управлява до края на Света"