Здравей Гост

Нема такава държава

• 81 Отговора
  • 26680 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Нема такава държава
« -: Юни 21, 2011, 07:53:02 pm »
Няма ...няма такава държава.... ::) Тук можете да говорите спокойно....Да плюете да крещите , да критикувате.... ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Нема такава държава
« Отговор #1 -: Юни 21, 2011, 07:57:05 pm »
хората са го казали - Глупав народ, слаба държава! на кой да се сърдим?

в началото на месеца си подадох документи за смяна на книжка - без промяна на нищо друго, просто изтичащ срок е нема такава свинщина 4-ри гишета + 1 за взимане за една книжка - при все, че ми имат всичко  ::) ??? и един месец? малоумна история какво да не я рисуват на ръка случайно, и за чий 4-ри гишета? - едно за плащане, едно за взимане на формуляр, едно една да го прочете, и едно за да ме снимат и да си вземат формуляра?  :'( - добре, че нямаше много хора

« Отговор #2 -: Юни 21, 2011, 07:58:56 pm »
Няма ...няма такава държава.... ::)

Айдееее, пак същата песен.  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юни 21, 2011, 10:21:10 pm »
Няма ...няма такава държава.... ::)

Айдееее, пак същата песен.  :P

Докато не си отиде мутрата...това е моя химн! ;D ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 26, 2011, 02:25:49 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=G83u0fXXqOo

Търсят се овчари..... ;D ;D , щото се търси агнешко..... ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 28, 2011, 04:00:16 pm »
Премиерът Бойко Борисов заяви, че репликата му за кучетата и българите не е разбрана правилно
28 юни 2011 | 15:21 | Агенция "Фокус"
Начало / Министерски съвет
Перник. Премиерът Бойко Борисов заяви, че репликата му за кучетата и българите не е разбрана правилно. Преди два дни в Созопол премиерът заяви, че неговите кучета са като българите – трябва да се държат здраво, предаде БНР.
Бойко Борисов каза: "Понеже вече няма какво да правят и дори, когато си говоря с някои хора или кучкари, те вървят и се чудят какво да измислят, глупост, след това".

На въпрос - според вас обидно ли беше това, което казахте, Бойко Борисов каза: "Аз нищо не съм казал. Аз не съм говорил на никаква тема с никой, за да ме цитира радио, телевизия или който и да било".
На въпрос - откъде е дошла тогава тази реплика, Бойко Борисов каза: "Защото аз си говоря с хората. Сега например попът предложи на кметицата да ме направи почетен гражданин на Перник, защото толкова много неща съм направил за града. Моля ви се, аз се срещам с хиляди хора на ден, за всеки си имам начин да си говоря. Ако сте чели интервютата ми, които съм давал, за българското овчарско куче, че е много силно, смело, своенравно и трябва да се държи здраво, докато нейното куче на въпросната госпожа – лабрадор, беше като агне. Викам: виж това какво кротко куче. Това сме си говорили с кучкарката. Не мога ли да си говоря с кучкарите?".
Премиерът Бойко Борисов, председателят на парламента Цецка Цачева, министър Нона Караджова и кметът на Перник Росица Янакиева откриха нова канализационна мрежа в два от кварталите на Перник. Стойността на проекта, който включва и изграждане на отвеждащи колектори до пречиствателната станция за отпадъчни води, е 32 милиона лева.

Ми...НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....С ТАКАВА РОБСКА ПСИХИКА.... 8)

Собствения ти примиер , да те сравнява с куче..АЙ СИКТИР БЕ... :slaugh:
http://www.focus-news.net/?id=n1540030

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юни 28, 2011, 04:44:01 pm »
Лидерите на ЕС отложиха за неопределен срок влизането в Шенгенската зона на две страни-членки на европейския блок – България и Румъния. Дори нещо повече, Съюзът се реши на безпрецедентна стъпка – по границите на тези две държави ще бъдат изпратени гранични полицаи и митничари от ЕС, които ще контролират действията на своите български и румънски колеги. Толкова радикални мерки се обясняват от Брюксел с високите нива на организирана престъпност и корупция в България и Румъния, което прави границите им с другите страни-членки небезопасни.

Неудовлетворителна оценка за ситуацията с корупцията и организираната престъпност в България и Румъния, поставяща под съмнение четиригодишните усилия на София и Букурещ за влизане в Шенген, беше дадена при последната среща на министрите на вътрешните работи на страните-членки на ЕС. Тяхната присъда се оказа неутешителна – влизането на тези две страни от бившия източен блок в Шенгенската зона през септември-октомври тази година е невъзможно. Според експерти при най-добър развой положително решение по този въпрос може да бъде взето не по-рано от есента, а самото приемане ще бъде осъществено не по-рано от средата на 2012 г.
http://www.focus-news.net/?id=a1570

Аз ли не разбирам...или..... :o :o :o
Нали той е бореца, нали се е преборил...,нали...нали...нали?????? :o :o :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Август 01, 2011, 08:27:50 pm »
http://www.focus-news.net/?id=n1551790

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....САМО НИЕ НЕ СМЕ В КРИЗА.... :57: :33: :41:

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA
« Последна редакция: Август 01, 2011, 08:31:16 pm от Марая »

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #9 -: Август 01, 2011, 09:20:20 pm »
Б.Б се обадил на Цв. Цв.:
- Цецо, прави, струвай, да хванеш тоя художник, дето е изрисувал всички супергерои на паметника на Съветската армия!
- ОК, шефе! Ще го вкараме в затвора веднага!
- Абе Цецо, няма да го затваряте, ще го водите на паметника да нарисува и мен, "щото ме е пропуснал!"

Иначе ме бройте асоциална  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Октомври 04, 2011, 09:07:32 pm »
Бойко Борисов: Ще влезем в Еврозоната само когато там видим правила
04 октомври 2011 | 17:13 | Агенция "Фокус"
Начало / Министерски съвет
Прага. Ще влезем в Еврозоната само когато там видим правила. В противен случай, от място за стабилност, там се получава място за даване на пари, за подпомагане на закъсали, а целта е съвсем друга. Това каза премиерът Бойко Борисов на откриването на Българо-чешки бизнес форум, предаде специалният пратеник на Агенция „Фокус” Денка Кацарска. Борисов е благодарил на премиера Петър Нечас и президента Вацлав Клаус за подкрепата за Шенген. Подкрепата не е към България, тя е към европейския принцип, каза Бойко Борисов.

http://www.focus-news.net/?id=n1573274

:57: :57: :57: :57: :41: :41:

СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ! СЪБУДИ СЕ!

http://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #11 -: Октомври 05, 2011, 11:48:59 am »
 ::)
един от начините да гледаме Европа

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Октомври 05, 2011, 12:08:23 pm »
  Хайде сега, когато ние сме говорили на астрологически с конете си ,те
  изобщоооо ;D ;D ;D ;D

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Октомври 07, 2011, 04:04:08 pm »
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1067744

„Ще се намери ли човек с характер в този парламент, за да каже на премиера, че той няма право да хока парламента и че той е тук да отговаря на питанията", възмути се Нинова. „Елате поне веднъж подготвен по темата, за която говорим и да не лъжете", продължи с думите към Борисов тя. „Като се връщате постоянно пет години назад, правите ли живота на българите по-добър", попита още Нинова. „Позволяваме на министър-председателя да превръща този парламент в пазар", отсече тя и поиска да разбере по кой път ще поеме държавата за справяне с кризата.

„Държа се възпитано, етично с вас, изтърпявам тези питания, вие просто искате да си говорите с мен и затова все ме питате, хората го разбират. По начина, по който ми говорите, с цялото ми уважение, макар че аз съм само някакъв малък премиер, няма да ми говорите така, може да се карате на мъжа си, на любовника, на мене няма да ми говорите така. Държа се много прилично, не съм свикнал да ми се говори с такъв тон, аз съм много почтителен, уважителен, не съм на разпит, имам право да си задам контравъпросите", каза Борисов на Нинова.

„Не ви се караме, а държим да спазвате конституцията и правилника на парламента - като ви се задават въпроси, да отговаряте, а не да се правят свободни съчинения. Питам ви ще увеличите ли доходите на хората, вие ми се държите като обидено дете, защото сякаш сме ви извикали, за да ви се караме", отвърна Нинова. „Не чухме какво ще правите догодина, вместо да разглеждаме бюджет 2012, вие разпускате парламента. Двете години, в които управлявате, са загубени", завърши тя.

:57: :haha:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Октомври 10, 2011, 06:46:38 am »
 :57: :tongue2: