Здравей Гост

Хорари за взаимоотношения

• 47 Отговора
  • 8882 Прегледи
Хорари за взаимоотношения
« -: Август 19, 2011, 07:59:51 pm »
Тъй като с търсачката на форума не успях да открия такава тема, реших да я създам. Аз с хорари още не мога да се справям, но пък ми се иска да си задам въпроса тук, поствайки моя хорар. Въпросът ми е "Ще се доразивят ли взаимотношенията ми с А по благоприятен начин или всичко ще замре" ? Ще съм изключително благодарен на тези, които намерят време и желание да споделят мнението си по въпроса.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Хорари за взаимоотношения
« Отговор #1 -: Август 19, 2011, 08:05:54 pm »
Да...предстои промяна на връзката...,ще има развитие в нея....,кармично е заложено и е възможно да се случи до 10 дни или 10 седмици....

« Отговор #2 -: Август 19, 2011, 08:18:56 pm »
Да...предстои промяна на връзката...,ще има развитие в нея....,кармично е заложено и е възможно да се случи до 10 дни или 10 седмици....

В добър или лош аспект е според теб ще е развитието?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Август 19, 2011, 08:29:27 pm »

В добър или лош аспект е според теб ще е развитието?

Какво разбираш под добър или лош? ::)

Ти питаш ще има ли развитие...., благоприятен начин...,но конкретно нищо не поставяш на тезгяха...Това може да са чисто приятелски , ежедневни отношения , свързани с някаква работа....,но при всички положения ще имат развитие.... :)

« Отговор #4 -: Август 19, 2011, 08:55:56 pm »
Ех, как да ти обясня... Благоприятно ще е в такъв аспект, в който не съм използван, защото от скоро имам чувството, че съм. На повече от приятелски отношения не мога да се надявам (не че не искам), но щом трябва да поставя на тезгяха нещо, то ще си допълня въпроса с това, че под благоприятен начин, визирам именно това ми желание да са повече от приятелски.

« Отговор #5 -: Август 20, 2011, 10:05:01 am »
Здравейте,  може  ли да  попитам и  вас -  какво се крие в този хорар?  Много се наранихме  ,  а се обичаме. Дали ще си простим, и дали ще върнем романтиката, или всичко безвъзврато си е отишло  :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Август 20, 2011, 10:40:36 am »
martina мисля, че въпросът ти не е зададен, формулиран коректно (ретро сигнификатор на теб) и имаме и един Сатурн в 1-ви дом (не е в нежелан градус), но ми се струва, че ти самата знаеш нещо, което пречи за даване на отговор (факт, конкретика)

Tornquist
- аз също мисля, че ще има развитие, но мисля, че нямаш основание да очакваш нещо повече от приятелски или работни (между другото ми се струва, че тук има склонност към идеализиране на обстоятелства - човек)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Август 20, 2011, 11:21:17 am »
Здравейте,  може  ли да  попитам и  вас -  какво се крие в този хорар?  Много се наранихме  ,  а се обичаме. Дали ще си простим, и дали ще върнем романтиката, или всичко безвъзврато си е отишло  :(

Мартина,
По-добре да се търси отговора в наталната карта.... :)

« Отговор #8 -: Август 20, 2011, 01:29:27 pm »
martina мисля, че въпросът ти не е зададен, формулиран коректно (ретро сигнификатор на теб) и имаме и един Сатурн в 1-ви дом (не е в нежелан градус), но ми се струва, че ти самата знаеш нещо, което пречи за даване на отговор (факт, конкретика)

Tornquist
- аз също мисля, че ще има развитие, но мисля, че нямаш основание да очакваш нещо повече от приятелски или работни (между другото ми се струва, че тук има склонност към идеализиране на обстоятелства - човек)

Fairy, Tornquist - благодаря  ви ??? единственото ,  което  знам в  повече  и  не  съм го споменала , че  снощи  ме  уведоми ,  че  трябва, иска да сложи край  на  връзката под въздеитвие  на  др. хора.   Ако  се  зададе  въпрос : Това ли е края на връзката/на любовната/ ? Защото  имаме  общи работни проекти  и  връзка  ще  има,  но  на  др. ниво  Мислиш ли , че по - коректно формулиран?

« Отговор #9 -: Август 20, 2011, 01:37:14 pm »

Мартина,
По-добре да се търси отговора в наталната карта.... :)

Марая, благодаря  ти  :)

Моля те , би  ли  дала  насоки  на  кое  да  обърна  внимание  в  натала

« Отговор #10 -: Август 20, 2011, 02:20:43 pm »
...(между другото ми се струва, че тук има склонност към идеализиране на обстоятелства - човек)

За мен или за момата, заради която пуснах хорара става дума?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #11 -: Август 20, 2011, 02:42:31 pm »
Dear Тornqiust,

Според мен ти искаш някой да ти даде 1000% гаранция, че всичко ще  ти се случи сега и веднага.., и непрестанно искаш потвърждения, и потвърждения и след всеки отговор, от твоя страна следва отново подобен въпрос, и отново подобен, и така до безкрай.. Остави нещата да се случват, на всяко нещо все някога му идва времето. Също така тази идвя с "използването" е някакъв вид комплекс според мен. Трябва да се замислиш върху това, недeй да търсиш недостатъците в другите хора.
« Последна редакция: Август 20, 2011, 02:45:56 pm от Antena »

*

Неактивен miriam80

• *
  • 15
  • Дипломиран психолог :)
« Отговор #12 -: Август 20, 2011, 03:50:31 pm »
Здравейте,
Може ли да ми окажете малко помощ по този хорар?
Въпросът ми е : Имаме ли съвместно бъдеще с Б?
 :)
Благодаря ви предварително.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #13 -: Август 20, 2011, 05:18:38 pm »
Имам въпрос. Имате ли връзка вече с този човек? Защото ми се вижда, че привличане има, любов, но той се представлява от Меркурийй, който е ретрограден, освен това е и в заточение, човека не знае какво иска май.  Венера като сигнификатор на любовта и връзките и изгорена, а при хорара венера, изгорена от слънцето не дава добри резултати , слаба е.

*

Неактивен miriam80

• *
  • 15
  • Дипломиран психолог :)
« Отговор #14 -: Август 20, 2011, 05:51:02 pm »
Здравей Анели,
Да, по принцип имаме връзка с човека, но има някои неясноти, които ме объркват, а и наистина той е доста объркан, и аз съм изпаднала в недоумение относно яснотата на връзката и точно поради тази причина пуснах хорара. Благодаря ти за интерпретацията.  :)