Здравей Гост

Хорари за взаимоотношения

• 47 Отговора
  • 8907 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Хорари за взаимоотношения
« Отговор #30 -: Август 26, 2011, 01:42:35 pm »
Ако задам въпрос, дали някой има отношения с някого, назовавайки ги по име, гледам за единият човек 7 дом, а за другия 7 от 7, нали така или 2 човек го търся в 5 от 7?

7ми от 7ми.... ;)

*

issidorra

« Отговор #31 -: Август 26, 2011, 03:15:56 pm »
Ясно, нека да пробвам тогава да интерпертирам една карта, въпросът е, дали имат интимни отношения двама души, които са назовани по имена. Прилагам картата и интерпертацията ми: двамата хубавци са представени от Марс и Венера, между планетите няма аспект, това е веднъж не, след това гледам управителите на петите домове, отново няма аспект, погледнах и управителите на  осмите домове, ситуацията е същата, погледнах също и Слънцето и Луната, като естествени сигнификатори на този тип отношения, но там също липсва аспект. Според мен отговорът е не.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Август 26, 2011, 03:27:18 pm »
Ясно, нека да пробвам тогава да интерпертирам една карта, въпросът е, дали имат интимни отношения двама души, които са назовани по имена. Прилагам картата и интерпертацията ми: двамата хубавци са представени от Марс и Венера, между планетите няма аспект, това е веднъж не, след това гледам управителите на петите домове, отново няма аспект, погледнах и управителите на  осмите домове, ситуацията е същата, погледнах също и Слънцето и Луната, като естествени сигнификатори на този тип отношения, но там също липсва аспект. Според мен отговорът е не.

Отлично !  :) Но , ако разглеждаме планетите до септенера Луната е без курс....и картата не е радикална...Ако ги гледаме след септенера Луната има аспект с Нептун и то тригон...Заблудата е на лице.... :)
Добър вариант е да погледнем наталните карти...-Там се крие верния отговор! :-*

*

issidorra

« Отговор #33 -: Август 26, 2011, 03:55:35 pm »
Благодаря за окуражителните думи  :-*, зимата разполагам с много свободно време и мисля да прочета някоя и друга книжка, за да мога да се включвам с адекватни коментари, не само с въпроси, та последно питам по конкретния казус: заблуда от страна на питащия, че има отношения или заблуда относно интерпертацията?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Август 26, 2011, 03:59:31 pm »
Благодаря за окуражителните думи  :-*, зимата разполагам с много свободно време и мисля да прочета някоя и друга книжка, за да мога да се включвам с адекватни коментари, не само с въпроси, та последно питам по конкретния казус: заблуда от страна на питащия, че има отношения или заблуда относно интерпертацията?

От страна на питащата.... ;) ;D..

*

issidorra

« Отговор #35 -: Август 26, 2011, 04:47:54 pm »
Тя си е заблудена по природа, защото има в натала Луна съвпад Наптун  :P

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #36 -: Август 26, 2011, 04:53:32 pm »
Какви данни трябват, за да се направи хорар на взаимоотношенията?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Август 26, 2011, 04:53:55 pm »

;D , в кой знак?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #38 -: Август 26, 2011, 04:54:59 pm »
Какви данни трябват, за да се направи хорар на взаимоотношенията?

Точен час и място на задаване на въпроса и конкретно формулиран въпрос!

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #39 -: Август 26, 2011, 04:59:13 pm »
Е, аз май го формулирах в другата тема.

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #40 -: Август 26, 2011, 05:01:33 pm »

Отлично !  :) Но , ако разглеждаме планетите до септенера Луната е без курс....и картата не е радикална...Ако ги гледаме след септенера Луната има аспект с Нептун и то тригон...Заблудата е на лице.... :)
Добър вариант е да погледнем наталните карти...-Там се крие верния отговор! :-*

Issidorra,  моля те, след похвалните  думи  - направи  едно упръжнение и върху моя хорар :angel:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #41 -: Август 26, 2011, 05:02:09 pm »
Е, аз май го формулирах в другата тема.

В момента не е подходящо време за задаване на хорарни въпроси.... ;D...Луната е в ранните градуси на Лъв , а е и пред новолуние...

*

issidorra

« Отговор #42 -: Август 26, 2011, 05:08:41 pm »

;D , в кой знак?

Козирог, тежко И на Луницата :)

*

issidorra

« Отговор #43 -: Август 26, 2011, 05:10:58 pm »
Здравейте ,
Може  ли  в този  хорар  да  се  открие  отговора  на  Има  ли  друга в живота  на М ? Т.е. ухажва  ли, среща ли се   и с  друга ???

Луната е без курс първо, АЦ предполага нерадикалност на картата второ, опитай пак друг път.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #44 -: Август 26, 2011, 05:12:31 pm »

;D , в кой знак?

Козирог, тежко И на Луницата :)
Ужас, верно тежко и на луницата.... ;D