Здравей Гост

Ингрес на прогресивното слънце

• 27 Отговора
  • 7845 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ингрес на прогресивното слънце
« -: Август 21, 2011, 01:27:17 pm »
Някои от нас са преживяли ингреса му..При мен на 16г. ингресира в Козирог....Сега вече е във Водолей....
Ингреса сам по себе си и е сложен , докато стъпи в знака и премине критичния за всички знаци нулев градус?
Какво бихте споделили? ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Ингрес на прогресивното слънце
« Отговор #1 -: Август 21, 2011, 01:49:47 pm »
Ооооо, отрази ми се и още как! В момента в който прогресивното ми слънце влезе от стабилния Козирог във свободолюбивия Водолей се разведох. Разбира се това не беше единствената предпоставка в хороскопа ми, но определено оказа влияние просто изведнъж станах страшно сводолюбива и резултата не закъсня. Буквално до два три месеца се случи раздялата.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Август 21, 2011, 03:15:59 pm »
Аз забелязвам, че при ингрес точно действие има когато достигне 0.50*.. Връщайки се назад, когато е имало такива случаи на ингрес, точно това е впечатлението ми.

В момента по дирекции имам Венера в нов знак на 0.40*. Няма и хабер от случки по тази тема, предполагам, че около 0,50* ще да има :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Август 21, 2011, 03:45:10 pm »
Да, сега погледнах за ингреса на Слънцето ми в нов знак, било е когато съм била на 15 г.
Ами да - около 0.40* - сменихме жилището си, преместихме се на друго място, което за мен беше буквално начало на нов живот. Тогава и прогр. Луна е била в опозиция на натално Слънце. /завършване на един етап/

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Август 21, 2011, 03:52:15 pm »
Когато прогресивното ми Слънце премина от Телец в Близнаци, започнах доста да пътувам, имаше и доста промени в дома ( Близнаци на К4). Когато 1, 2 години след това образува куинконкс с Плутон и Нептун и съвпад с Хирон, живота ми буквално се преобърна - последваха много събития.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Август 21, 2011, 10:13:37 pm »
Когато прогресивното ми Слънце навлезе в Стрелец в разстояние напо-малко от година се ожених, завършив първото си висше образование, започнах първата си работа и родих първото си дете. Имаше и други фактори, разбира се.

« Отговор #6 -: Септември 15, 2011, 01:18:46 pm »
реших да не отварям нова тема защото тъй или иначе става дума за прогресивното слънце:

някой преживявал ли е съвпада му с осите на хороскопа, натални или прогресивни?
при мен след няколко години ще навлезе в телец и около 5 години след това ще направи съвпад с натално МС?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Септември 15, 2011, 01:24:08 pm »
звучи ми хубаво - все пак нали МС е там на където отиваме, но нека и другите да кажат де

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #8 -: Септември 15, 2011, 01:27:56 pm »
реших да не отварям нова тема защото тъй или иначе става дума за прогресивното слънце:

някой преживявал ли е съвпада му с осите на хороскопа, натални или прогресивни?
при мен след няколко години ще навлезе в телец и около 5 години след това ще направи съвпад с натално МС?

Да :) в момента имам прогресивно Слънце съвпад с МЦ и още няколко планети пак на МЦ. Очаквам включване :)), засега все още нищо не се е случило и предполагам, че някой еклипс там ще задвижи всичко и то много сериозно..

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #9 -: Септември 15, 2011, 05:05:30 pm »
Когато прогресвоно ми Слънце  навлезе в Стрелец, се запознах с бившия сип съпруг и много бързо се омъжих. Той току-що се беше завърнал от дълъг престой в чужбина/ прогресивно Слънце в Стрелец/ Имаше и други инзикаци5и за брак, разбира се.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Септември 15, 2011, 09:47:38 pm »
а при смяната на знак на Слънцето при третичните прогресии отчели ли сте някакво важно събитие?
при тези прогресии имам ингрес на Слънцето в нов знак и ми е любопитно?

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #11 -: Септември 15, 2011, 09:57:18 pm »
а при смяната на знак на Слънцето при третичните прогресии отчели ли сте някакво важно събитие?
при тези прогресии имам ингрес на Слънцето в нов знак и ми е любопитно?

Не съм отчитала третични прогресии. Работя с вторични прогресии, дирекции, транзити и слънчево завръщане. Наблягам на транзити на тежките планети и вторични прогресии обаче. Любител съм!:)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Септември 15, 2011, 10:02:36 pm »
всички сме любители  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #13 -: Септември 16, 2011, 09:21:23 am »
         Наближава при мен 29-ия градус на Дева - няма да ви описвам какво и как ми предизвиква  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Септември 16, 2011, 12:04:25 pm »
         Наближава при мен 29-ия градус на Дева - няма да ви описвам какво и как ми предизвиква  ;D

и все пак какво?
от шегата не се разбира много..
след няколко месеца слънцето ми ще бъде на 29* от скорпион и ми е любопитно.